2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
BUrda şubat, mart annelerinide takip ediyorum arada ne zaman ne olacağı belli olmuyor o yüzden haftaya hazırlamayı düşünüyorum. Hatta hastane çantamı da hazırlayacağım arabada dursun
Ay aynen yaa. Benim de kafamın bir köşesin de hepp. Doktor her şey yolunda dese de. Olur mu olur dıyorum. Ben işimi sağlama alayım :/ :)

Kızlar yaa cok sorum var ama . Bılmıyorum siz de de oluyor mu. İdrarım var diye lavobaya gidiyorum. o KADAR ççok var ki aslında. Ama afedersınız az bır sey yapıyorum :/ Enfeksiyon vardı çok çok az. Önceki haftalarda. Doktor tek kullanımlık toz antıbıyotık verdı. Ama sonra gene başladı herhalde. İdRARIMI yaparken de sancım ve yanmam oluyor biraz. Hiç böyle olmazdım ben. Hamılelığım ilerledikce bu sorunla karsılastım cok. Sizde de var mı böyle ?

Kızımın park yatağını eşim içinde yatağıyla almıştı ama kalitesizdi ben üzerine anneme kaliteli bir pamuktan yastık yatak yorgan yaptırdım 4 yaşını bitirecek hala yatıyor ve kardeşine de veremezmişş ona küçük sallanan beşik alacakmışız

:) Yani tamam diyeyım mı kayınvalıdeme. Güzel oluyor mu. Yün ve elyaftan yapacak yatagını yastığını ?

Kızlar sizlere bişey sorcam kayınvalidem memlekete gitti ayın dördünde gelecek giderken bana kuyafetleri yıkamakla uğraşma beraber yaparız yorma kendini dedi bende sıkıldım evin içinde yapmak istiyorum hemde hazır dursun diyorum ayıp olurmu ki yapsam karar veremedim

Ayyy kuzum benim veremezmiş sevsinler onu

Ay yesinler

İstiyorsan başla yavaştan. Ona da söylersin sıkıldım evde kendimi yormadan başladım biraz falan diye. Ona da bırak istersen 3-5 parça

Ayyy kuzum benim veremezmiş sevsinler onu
Ve ben anladım ki çocuğun kardeşini kıskanmaması için hiç bir şeyine dokunmamak lazım taa ki o isteyerek paylaşıncaya kadar ama liste uzun park yatak salıncak kaydırak bebe pepe kısacası bütün oyuncaklar

Ay yesinler

İstiyorsan başla yavaştan. Ona da söylersin sıkıldım evde kendimi yormadan başladım biraz falan diye. Ona da bırak istersen 3-5 parça
zaten burda bişey bulamadığımız için mersinden alıp gelecek birçok şeyi oda ilk kez babaanne olacak çok heyecanlı ama kırılacak bişey yok bunda demi onun getirdiklerinide beraber yaparız

Yaaa ama çok şirin bakalım eve gelince nasıl olacak burda birkez daha yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama kıskanması duygularını anlatması daha iyi görümcemin oğlu kıskanmıyor gibiydi çocukta tik oldu tedavi oldu tepki verme bence kıskansın daha iyi

zaten burda bişey bulamadığımız için mersinden alıp gelecek birçok şeyi oda ilk kez babaanne olacak çok heyecanlı ama kırılacak bişey yok bunda demi onun getirdiklerinide beraber yaparız

Ben olsam kırılmam yani büyütülecek birşey değil. Sonuçta seninde çocuğun heveslenip yapacaksın tabiki. Onun getirdiklerini yaparsınız beraber. Sen canın ne istiyorsa onu yap boşver.

Pamuk yapamaz ya.. Bizim burda pamuk pek yok kalıtelı değil dıyor. Yün daha ıyı falan dedı.

hmmm... valla bilmiyorumki tecrübeli anneler daha iyi fikir verir. Ben çok araştırdıktan sonra pamuğa karar verdim.

haklısın yaaaa zaten kırılacak bir insan değil yerleştirmeyi yaparız beraber bende hepsini birden yapıp fazla yorulmamış olurum

evet ya saymamak lazımmış canım ben yedim bile kafayı artık çok geç benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…