2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

canım mide yanması bende de çok oldu biara doktorumu aradım sordum midemizde ki kapakçık progesteron hormonundan dolayı gevşiyor çok iyi kapanamıyormuş kaçak olunca da yanma ağıza acı su gelmesi oluyormuş doktorum gaviscon şurup verdi gönlün rahat içebilirsin bebeğe hiç bi zararı yok dedi. sen de doktoruna bi sor tamam derse içersin baya rahatlatıyor.

Evet öyle yapcam bende cumartesi sorarım ne dicek bakalım

gavıscon ilk başta işe yaradı ama şu an bana pek fayda etmiyor

gavıscon ilk başta işe yaradı ama şu an bana pek fayda etmiyor
Bi umudum vardı onu da yerle bir ettin zalım

yaa ben de bikaç kere içtim sonra pek yanma olmayınca içmedim buaralar bakıyorum yanma hafif varsa yoğurt yiyorum o da biraz rahatlatıyor sanki yada psikolojik dolaptan soğuk diye iyi hissettiriyor ..

Öğlen yoğurt yedim 1 saat sonra yine başladı grisini atıştırıyorum devamlı

Yok canım ince uzun birşey oluyor çantası var zaten ona koyup götürüyorsun. Biz kurmadık henüz kutusunda duruyor.

ayy mutlaka lazim o zaman bize :) gule gule kullanin canim insallah.

Kraft summer bizimkisi canım titreşimi var müziği var dönencesi yok ama bilerek istemediö zararlı diye duydum için sağlam bişeye benziyor bakalım

gule gule kullan canim. Yakinda biz de aliriz bakalim kaliteli olmasi onemli .

canim midem ozellikle gece cok kotu oluyor. Surup icmeden gecmiyor maalesef. Gaviscon vermisti doktorum kurtaricim benim o. Gunduz yanarsa da falim naneli cigniyorum iyi geliyo.

sakızı denicem bakalım işe yarar belki

Zaten tepki vermem de kıyamam kuşuma onun düşüncelerini de yabana atmamak lazım napıyım biraz onu sallarım salıncakta sonra da bebişi koyar ona sallatırım öyle öyle alışıcaz artık

Bır de burada herkes bebeklerine bile yünden yapıyorlar döşek ve yorganlarını..
Bizim yorganımız 2 tane biri yün biri pamuk kışın yün örtüyorum ama bu defa sıcaklayıp çok tekmeliyor açıyor üstünü pamuğumuz da küçüldü yeni bir pamuk yapmak lazım kıza

Bence de dogali daha sağlıklı zaten biraz sert olmasi gerekiyo bebek yatağının.

Bizim yorganımız 2 tane biri yün biri pamuk kışın yün örtüyorum ama bu defa sıcaklayıp çok tekmeliyor açıyor üstünü pamuğumuz da küçüldü yeni bir pamuk yapmak lazım kıza
Hmmm baya katarsis kaldım . Yün yapma pamuk yap desem ya da çocuk terler biz hazır alalım desem kvdem belki yanlış anlayabilir. Bilemedim yaa napsam :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…