2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
onu bilemicem araştırmak lazım ama sanırım pamuk en mantıklısı yada hazır yatak kullanacaksınız ben daha karar veremedim ama yün istemiyorum
Bana kvdem yapicam olur mu dedi. Ben de yapma diyemedim . Pamuk yap falan deyince burda pek kaliteli pamuk satılmıyor. Dhaa Çok yün var iyisi dedi. Ben de bir sey diyemedim . Heves etmiş yapsın diye. :/

Bana kvdem yapicam olur mu dedi. Ben de yapma diyemedim . Pamuk yap falan deyince burda pek kaliteli pamuk satılmıyor. Dhaa Çok yün var iyisi dedi. Ben de bir sey diyemedim . Heves etmiş yapsın diye. :/
heves etmiş bırak yapsın o varken kullanırsın içine sinmezse kaldırırsın olur biter

Kazen ben bu kkyi anlamiyorum happymom87 arkadasimiz düzenli olarak yazan aktif bir üye.ne ayip sey sahte profil msjlarina itibar etmeyiniz yazisi.bu saygisizligi kendime yapilmis gibi sayiyorum ve üyeliğimi iptal etmeyi düşünüyorum

Kazen gerçekten bu ibare çok incitici olmuş "mesajlarına itibar etmeyiniz" happymom çok aktif bir kullanıcı ve burada reklam yapmasını gerektirecek bir çıkarı yok giçbir markadan. Burada baştan beri birbirimize ürün önerilerinde bulunuyoruz.
Sebebi nedir bu durumun? Gerçekten açıklama bekliyoruz nisan anneleri olarak

Merhaba
Bu mesaj standart bir metindir ceza verildği zaman otomatik olarak çıkmaktadır.

Bu konuda bir hata varsa düzeltiriz.. Lakin bu tür çıkışlara gerek yok ...

Waawww supermos neresi orasi

Geçmiş olsun canım. Krem işini bilemiyorum. Ben de 1 kere çıkarttım ama hiçbirşey kullanmadım. Yorgunluk, uykusuzluk, bağışıklığın zayıflaması... vs .den dolayı oluyor. Halbuki o dönemde bende bunların hiçbiri yoktu ama anlamadım. Sonrasında internette birşey gördüm; uçuk çıkacağını hissettiğinizde buz parçasını temiz bir peçeteye sarıp o bölgeye uygulayın uçuğu engellersiniz yazıyordu. 2 kere denedim gerçekten de işe yaradı bende. Aklında olsun

Canım ilaç kullanıyor musun? Özellikle bazı Demir ilaçları veya Demir artı vitamin ilaçları yükseltiyor. AST ve ALT den bahsediyorsun bu arada değil mi?

Bi umudum vardı onu da yerle bir ettin zalım

Öğlen yoğurt yedim 1 saat sonra yine başladı grisini atıştırıyorum devamlı
Canım bir çay bardağı soğuk sütü yudum yudum ve yavaş yavaş iç, iyi geliyor :)

Son düzenleme:
Buzu bilmiyodum iyi oldu öğrendiğim bi dahakine denerim mutlaka. Simdi hafiften grip oluyorum sanirsam uçuk baslangicti hastaligin

Kizlar duaya ihtiyacm var,bebegim asagiya inmis ciger gelistirici igne vurucklar 4haftA dayansan dr.cok ii dedi szce nolur.lutfen dua edin

Allahım sizinle olsun yardımcınız olsun canım. Olabildiğince yat kalkma. Mart annelerinde vardı böyle olanlar maşallah 34 35. haftalara geldiler. Bebeğine inan konuş güç kuvvet ol ona Allahın izniyle bu sıkıntıları aşacaksınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…