2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Can'ım geçmiş olsun, dualarımız sizinle, iyi düşün iyi olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz...
Çok geçmiş olsun evde dinlen bolbol hiç yorma kendini iyi düşün bebeğinde iyi hissetsin ki geç gelsin

Allah razi olsun hepinizden acilmam yok ama gece 12de bidha nst ye baglicklar insallah bise cikmaz.ne isi var gitmis bebek kanalina girmis sdece cok korkuorm

Arkadaşlar analik izni surelerinin hesaplanmasi ile ilgili 2016 tebligiyle bazi degisikler yapilmis sizle de paylasmak istedim. Ben farkli biliyodum acikcasi bazi hesaplamalari. Ornegin 37ye kadar calistik 40i doldurmadan dogum yaptik. Dogum oncesi kullanamadigimiz analik izni dogum sonrasina aktariliyormus. 38de dogum yaparsan dogum sonrasina 15 hafta aktarılıyor yani. Ben böyle anladim http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2016/04/20160413-10.htm

Okul tatile girdi kızın kreşide tatile girdi.ben daha fazla yorulur oldum.hiçbişey anlamadım bu işten.günlerdir işten güçten çocukla uğraşmaktan buraya bile giremedim.kızlar siz çamaşır yıkama ütülemeden bahsetmişsiniz.ay ben daha alışverişin yarısını bile yapmadım.burayı okudukça panik oluyorum.aslında ağırlaştım bile.yavaş yavaş hazırlıkları tamamlamak lazım.ne olacağı belli olmaz allah korusun.ilk hamileliğimde 32 de her işim bitmişti bile.bunda evdekiyle uğraşmaktan karnımdakine vakit kalmıyor yazık.

Eski uygulamaya gore doktordan calisabilir raporu alinca max 5 hafta calisiyosun ve dogurdugun haftaya bakilmaksizin dogum sonrasina ancak 13 hafta aktarilabiliyordun.

Kizlar duaya ihtiyacm var,bebegim asagiya inmis ciger gelistirici igne vurucklar 4haftA dayansan dr.cok ii dedi szce nolur.lutfen dua edin
Yat dinlen sürekli sadece wc için kalk. Kaçıncı haftadasın? Sancın ve açılman yoksa bebiş bekler büyük bir ihtimalle. Allah yardımcın olsun zamanında olsun doğumun inşallah

37. Hafta mecburi izine ayrıldıktan sonra 16 haftalık doğum izni başlamış oluyor. O haftadan sonra ne zaman doğum yaptığımız önemli değil

Ağır

Ağır iş mı yaptın da kanala girdi canım.. lütfen üzme kendini rahat ol da vaktinde gelsin bebiş.. dualarimiz seninle:)

İşin zor valla ya. Ben de kısmet olur da 2. yi yaparsam son zamanlara bırakmam heralde. Baksana zorlanıyor insan yetiştiremiyor. Allah kolaylık versin ne diyim :)

Bide sen kendin mı farkettim yoksa rutin kontrolde mı öğrendin aşağıda oldugunu
Cnm bgn sol tarafim yirtilir gbi bi aci hssettm bide ben hic hamile gbi olmadm yani bnmle olan hamilelere bskiorm bnm hic karnim cikmadi çok vucudm degismedi.yani icmde hep bi korku vardi bebekte onde gdiodu.mesala burda cok yoruluorz faln yaziolardi bn hem cok yogun calisiorm ew,gezme hersei yapiodm ama siz siz olun yapmayin

Nerdeyse 30 haftalık olmuşsun inşallah 34 35 haftaya kadar bebisin kalır annesin de ama ben yenidogan da çalıştım bu haftalarda bebek kuvoz de kalabilir ama çok şükür hemencecik toparlıyor icini ferah tut canim tabi ki biz anneler olarak ne yapıyoruz hep iyisini düşünüyoruz inan bana onlar o kadar kuvvetli ler ki minicik bedenleriyle birşey olursa yazabilirsin cnm
Allah razi olsun hepinizden acilmam yok ama gece 12de bidha nst ye baglicklar insallah bise cikmaz.ne isi var gitmis bebek kanalina girmis sdece cok korkuorm

Kizlar duaya ihtiyacm var,bebegim asagiya inmis ciger gelistirici igne vurucklar 4haftA dayansan dr.cok ii dedi szce nolur.lutfen dua edin
Canim cok gecmis olsun. Ama lutfen pozitif dusun ve kendini birakma. Stres yapma. Mart annelerinde 3 cm aciklikla haftalardir idare eden anneler var. Benim de farkli sikintilarim var ve 22. Haftadan beri raporluyum yatiyorum. Wc ve yemek yeme disinda kalkmiyorum ve disariya sadece doktor kontrollerimde cikiyorum. Ve dusun bunu 22. Haftadan beri yasiyorum. O zaman o kadar minicikti ki bebisim eger dogsaydi kimbilir neler oldu. Ama hep pozitif dusunmeye calisiyorum. bebegimle konusuyorum. Sende pozitif ol bebegi strese sokma. Senin her duygunu o da hissediyor bunu unutma. Surekli dinlen. Asla kendini yorma. Ciger gelistirici de olmussun insallah bekleyecek bebegin buna inan. Kanala girdi diye hemen dogum olacak diye birsey yok. En kotusunu dusunme. Guzel seylere odaklan.

Guzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim,dr.a diorm amuda kalkarm yinede dogurmaminsallah bise olmaz sbh yine nts ye giricz bi kizdmki ona sakin dedm erkn gelim deme.senin neyin vardi sana da Allah sifa versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…