2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yaa insallah insallah,az once ntsde bi kalp atisi vardi sanirsn atli kovalioamaa okdr korkuormkii anne olmak cok zormus cddn

Yaa insallah insallah,az once ntsde bi kalp atisi vardi sanirsn atli kovalioamaa okdr korkuormkii anne olmak cok zormus cddn
Benim 17. Haftada gunde 15 20 kereyi bulan kasilmalarim basladi canim. Magnezyumlarla falan azaltilamadi ve zamanla rahim agzi boyu kisaldi. 22. Haftadan itibaren de yatmama karar verildi. Bazen 30 kere bile kasilma sanci yasiyorum inan o kadar korkuyorumki gelecek diye. ama cok sukur bak iki aydir gelmedi beni bebis. Hatta diyorum inadina 40 haftayi bile gecirecek ben inaniyorum. Hem bak 22. Haftada tip fakultesinde bsna bugun doga bile yuksek ihtimal yasar demisti dusunebiliyor musun. Daha 600 gr di ama profesor bu cocuk bugun dogsa yasatiriz icin rahat oldun demisti. Sende pozitif dusun bak neeedeyse 30 hafta olmus. Enn kotu senaryoda bile bebegine hic bir sey olmaz allahin izniyle. Azicik kuvoze girer hasret kalirsiniz o kadar. Ama ona bile gerek kalmayacak. Bir aycik sadece bir aycik yat ve hiv yorulma. İnan pozitif dusundukce hersey duzelecek. Dunku ve bugunku nst den insallah guzel cikmistir.

Gunaydın teyzesi ay ne güzel insan özlüyor onları görmeyi

Gunaydın teyzesi ay ne güzel insan özlüyor onları görmeyi
Özlüyoruz ya özlenmez mi?
Ama bizimki çok nazlı ya bak 7 aylık hamileyim ilk detaylı ultrasonda yani 20+3'te gösterdi yüzünü ikinciyi de 26+3'te gösterdi. Ya sırtını dönüyor, ya pipisini gösteriyor, ya plesantaya gömüyor yüzünü

evet canım haklısın dün kendimi harap ettim boşyere herşey olacağına varıyor sonuçta 2 tane kaybettim bunu da kaybederim diye çok korkuyorum ondan belki olaylara gereğinden fazla tepki veriyorumdur kilosu da az gelince korkttum acıkcası pıhtılaşma problemi olanlarda amnion sıvısı ve gelişim geriliği görülmesi çok yüksek ondan korttum inşallah sağlıklı bir şekilde vaktinde kucağımıza alırız canım

inş canım bol bol dua et ve dinlen.. pozitif düşün

Nazlı nazlı annesi gelinceye saklıyor kendini sizide merakta bırakıyor kime çekmiş diye

al bendende okadar
daha hıc bısey yok ortada,
30 u gecelim annemgelicek

öyle yapmaya çalışıyorum inşallah bu kez bebeğim beni bırakmaycak 30 lu haftalara gelsem korkum daha çok azalacaktı inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
inş canım en kötüsü olsa bile yine de bırakmazlar bizi inş.. güzel düşünmeye bak iyice büyüdüler maşallah sen stres yapma yeter

Cnm ne guzel moral verdin Allah razi olsun yok cok sukur sanci cikmadi dr.u beklioruz smdi insallah guzel hbrler alirz

inş canım en kötüsü olsa bile yine de bırakmazlar bizi inş.. güzel düşünmeye bak iyice büyüdüler maşallah sen stres yapma yeter
evet internette okuduğum şeyler bana umut oluyor tabiki hepsi değil ama bebeğimin kilosu biraz düşük 980 gram en az 1050 olması gerekiyordu ama 1 kg üzeri doğan bebeklerin artık yaşama şansı var diyorlar o yüzden biraz rahatladım aslında en kötüsü olsa bile bebeğim benimle olur inşallah diyorum sağlıklı ve hayırlısıyla

Kızlar hangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben prima düşünüyordum ama primayla başlayıp başka markaya geçince pişik oluyormuş bebekte diye duydum. Bir de şimdi reklamlarda gördüğüm bir bez var "sleepy" saf suyla dokunmuş pamuk falan diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…