- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #30.101
prima ile ilgili iyi şeyler duymadım ben türk markalarını denemeyi düşünüyorum hayırlısı artıkKızlar hangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben prima düşünüyordum ama primayla başlayıp başka markaya geçince pişik oluyormuş bebekte diye duydum. Bir de şimdi reklamlarda gördüğüm bir bez var "sleepy" saf suyla dokunmuş pamuk falan diyorlar.
benim kardeşim de önce normal prima kullandı pişik yaptı bebeğe sonrasında prima premium care kullandı hala ondan baskasını kullanamıyorKızlar hangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben prima düşünüyordum ama primayla başlayıp başka markaya geçince pişik oluyormuş bebekte diye duydum. Bir de şimdi reklamlarda gördüğüm bir bez var "sleepy" saf suyla dokunmuş pamuk falan diyorlar.
prima ile ilgili iyi şeyler duymadım ben türk markalarını denemeyi düşünüyorum hayırlısı artık
kızlar dönence ve anakucağı alacak mısınız
benim kardeşim de önce normal prima kullandı pişik yaptı bebeğe sonrasında prima premium care kullandı hala ondan baskasını kullanamıyor
ben prime premium care aldım yenidoğan için en çok önerilen marka bir çok anneye sordum hepsi de farklı markalardan memnun kalmış doğrusu bebeğin cilt yapısına uygun olanı bulmak gerekiyor diyorlar en pahallısı en iyisi olur diye düşünüyoruz ama öyle olmuyormuşKızlar hangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben prima düşünüyordum ama primayla başlayıp başka markaya geçince pişik oluyormuş bebekte diye duydum. Bir de şimdi reklamlarda gördüğüm bir bez var "sleepy" saf suyla dokunmuş pamuk falan diyorlar.
Göbek oyuntusu var mı onlarda? Göbek düşene kadar en azından 1 hafta öyle bir bez kullanmak lazım heralde tahriş etmesin diye.ben prime premium care aldım yenidoğan için en çok önerilen marka bir çok anneye sordum hepsi de farklı markalardan memnun kalmış doğrusu bebeğin cilt yapısına uygun olanı bulmak gerekiyor diyorlar en pahallısı en iyisi olur diye düşünüyoruz ama öyle olmuyormuş
ben o söylentilere inanıyorum kısırlık zaten son yıllarda artan bir sorun eskiden ilk aydan hamile kalınırdı şimdi yıllarca uğraşılıyor yediğimiz içtiğimiz kimyasallar vs. bunda çok etkili.ilk deneyeceğim şey türk malı olur ama memnun kalmazsam beni zora koyarsa mecbur yabancı mallara yönelirim.pirima ile ilgili de şöyle bir durum yaşadı yakınım almanyadan getirilen prima bezde hiçbir koku yokken türkiyede aldığında yoğun koku vardı insan kuşku duyuyor böyle şeylerde :) zaten markette neye elimi atsam tedirginim :)İsrail markaları falan filan bir sürü şey deniyor bazı maddeler koyuyorlar falan ama ben böyle duyumlara çok inanmıyorum. Büyük markaların satış pay oranları düşsün diye rakip firmaların çıkardığı söylentiler bunlar. Pazarlama sektöründe çalıştığım için daha önce aşinayım böyle şeylere. Orkid içinde söylentiler vardı. Hatta o söylentilere göre şu anda kısır olmamız gerekiyordu :)) Gerçi bu bez işi bebeğin tenine göre değişir sanırım ya denemek lazım.
Dönence bizim park yatakta var ama ilk etapta kullanmayacağız. Göz koordinasyonu için iyimiş dönence bu arada Anakucağı konusunda çok kararsızım bende. Arabasıyla birlikte aldığımız puseti deneyeceğim.
Senelerin markası olduğu için kullanılabilir aslında ama denemek lazım hepsini.
Dün akşam reklamlarda o dediğim sleepy marka dikkatimi çekti ama karar vermedim daha. Ne zor iş valla bir sürü seçenek olunca kararsızlık artıyor. Eskiden öylemiymiş 3-4 bez 1-2 muşamba yıka yıka kullanben o söylentilere inanıyorum kısırlık zaten son yıllarda artan bir sorun eskiden ilk aydan hamile kalınırdı şimdi yıllarca uğraşılıyor yediğimiz içtiğimiz kimyasallar vs. bunda çok etkili.ilk deneyeceğim şey türk malı olur ama memnun kalmazsam beni zora koyarsa mecbur yabancı mallara yönelirim.pirima ile ilgili de şöyle bir durum yaşadı yakınım almanyadan getirilen prima bezde hiçbir koku yokken türkiyede aldığında yoğun koku vardı insan kuşku duyuyor böyle şeylerde :) zaten markette neye elimi atsam tedirginim :)
benim o bezlerimi saklamış anamDün akşam reklamlarda o dediğim sleepy marka dikkatimi çekti ama karar vermedim daha. Ne zor iş valla bir sürü seçenek olunca kararsızlık artıyor. Eskiden öylemiymiş 3-4 bez 1-2 muşamba yıka yıka kullan
Denemek lazım işte bakalım bebişlerin cildine göre karar vericez artık.benim o bezlerimi saklamış anammuşambalarım duruyor eşim diyor onlarla bezle yıkarsın bende molfixi denemeyi düşünüyorum sanırım onunda pazardaki payı büyükmüş deneyerek öğreneceğiz rabbim en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin :) güzel yavrularımıza :)
pişik içinde hakiki zeytinyağı kullanmayı düşünüyorumDenemek lazım işte bakalım bebişlerin cildine göre karar vericez artık.
valla satın alırken hiç aklıma gelmemişti canım ama onu düşünmüşlerdir herhalde 1 numarasındaGöbek oyuntusu var mı onlarda? Göbek düşene kadar en azından 1 hafta öyle bir bez kullanmak lazım heralde tahriş etmesin diye.
Amin cnm insallahGunaydin guzel anneler.bez konusu konuşulmuş.ben ilk oglumda molfix kullandım hic bir sıkıntı yasamadim.yine onla baslamayi dusunuyorum pisik olmasi durumunda değiştiririm heralde.sleepy in islak mendili cok hosuma gidiyor bezide denenebilir belkide.
Bugun doktora gidecek arkadaslar guzel haberler alırlar ınş. H Hayirlisikismet insallah yavrun zamanını bekler iyi haberler alırsın
pişik içinde hakiki zeytinyağı kullanmayı düşünüyorumay çok heyecanlı anne oluyoruz değişik sorumluluklar :) bir başkasının hayatı için kararlar vermek zorundayız :)
valla satın alırken hiç aklıma gelmemişti canım ama onu düşünmüşlerdir herhalde 1 numarasında
Hepsinde olmuyor o ozeĺlik canim :) zaten son zamanlarda cikan bi yenilik o.3 sene önce ben almamistim kivirip kullandik.Alinsa da olur almasanda olur cok hayati bisi degil:)valla satın alırken hiç aklıma gelmemişti canım ama onu düşünmüşlerdir herhalde 1 numarasında
iyiymiş o zaman canım böyle bir durumda kıvırıp kullanırız bizde internette araştırdım annelere sordum ilk başlarda prima kullan dediler bende aylık paket aldım göbek bağı olayı hiç aklıma gelmedi :)Hepsinde olmuyor o ozeĺlik canim :) zaten son zamanlarda cikan bi yenilik o.3 sene önce ben almamistim kivirip kullandik.Alinsa da olur almasanda olur cok hayati bisi degil:)
ay bende ya kızımın kime benzediğini nasıl güldüğünü öyle merak ediyorum ki :) anne ve baba olunca nasıl insanlar olacağız eşimle oda ayrı heyecan :)Ben her ihtimale karşı desitin aldım ama zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum. Zaman azaldıkça ben iyice heyecanlanmaya başladım valla.
Bencede düşünmüşlerdir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?