2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın canım hadi inşAllah gösterir yüzünü paşa bende paxartesi gidecem inşAllah

Arkadaşlar benim hamilelik takvimi olmuyor da yanlış bişey mi yapıyorum acaba tarih yazınca olmuyor mu

kızlar 1 beden mi alacağız yoksa yenidoğan farklı bir beden mi bebek bezi için

Komili almayı düşünüyorum hakkında iyi yorumlar duydum okudum

Cnm ne guzel moral verdin Allah razi olsun yok cok sukur sanci cikmadi dr.u beklioruz smdi insallah guzel hbrler alirz
İcini ferah tut canim. sanci cikmamasi guzel haber. Rapor verir doktorun ve dinlenirsin surekli. Cok gecmis olsun. Daha da guzel haberler okuruz insallah seninle ilgili. Dua edicem ikimiz icin ve tum hamileler icin.

ay bende ya kızımın kime benzediğini nasıl güldüğünü öyle merak ediyorum ki :) anne ve baba olunca nasıl insanlar olacağız eşimle oda ayrı heyecan :)

Valla aynen merak ettiğimiz çok şey var ve hepsini sadece 2 aycık sonunda öğrenmeye başlayacağız Yalnız şu ocak ayı ne kadar uzun sürdü ya bitmek bilmedi

günaydın canım hadi inşAllah gösterir yüzünü paşa bende paxartesi gidecem inşAllah

İnşallah sağlıklı olduklarını görelim yeter ya. Ben kaç kilo olduğunu merak ediyorum valla tosuncuk 2 hafta önce 1500 gr dı. Bu hafta 2000 gr a yaklaşmıştır heralde

Reactions: mnt
4 gün kaldı sabır

Ben her ihtimale karşı desitin aldım ama zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum. Zaman azaldıkça ben iyice heyecanlanmaya başladım valla.

Bencede düşünmüşlerdir heralde
babypooh dediki olmazsa kıvırır kullanırsınız :) temizlemek için ne almayı planlıyorsun ben unibaby ıslak pamuk mendil ve baby me temizleme pamuğu aldım

babypooh dediki olmazsa kıvırır kullanırsınız :) temizlemek için ne almayı planlıyorsun ben unibaby ıslak pamuk mendil ve baby me temizleme pamuğu aldım
Ben hipp organik temizleme mendili aldım. Baby me temizleme pamuğundan da alıcam. Evdeyken kaynamış su ve pamukla temizlerimde. Mendilde lazım olur ne biliyim doktora falan götürcez o zamanlar mendille temizleriz.

Ben hipp organik temizleme mendili aldım. Baby me temizleme pamuğundan da alıcam. Evdeyken kaynamış su ve pamukla temizlerimde. Mendilde lazım olur ne biliyim doktora falan götürcez o zamanlar mendille temizleriz.
Hıppin temizleme mendilini hiç duymadım ama kesin iyidir ilk başta pamuk en iyisi özellikle kız bebeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…