2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İcini ferah tut canim. sanci cikmamasi guzel haber. Rapor verir doktorun ve dinlenirsin surekli. Cok gecmis olsun. Daha da guzel haberler okuruz insallah seninle ilgili. Dua edicem ikimiz icin ve tum hamileler icin.
Amiiin insallah Allah ikimizede tum hastalarada safi ismiyle yaklassn.bgnde hastanede yatiracklar ayy 8hafta normaldd nekdr kisa bna suan bna saat gecmio

Ben hipp organik temizleme mendili aldım. Baby me temizleme pamuğundan da alıcam. Evdeyken kaynamış su ve pamukla temizlerimde. Mendilde lazım olur ne biliyim doktora falan götürcez o zamanlar mendille temizleriz.
aynen bende kızımda böyle yapmıstım, oglumda da aynı yonteme devam!!!
e-bebekten sıkıstırılmıs kare pamuklardan kullanmıstım, tavsye ederimm, sanırım martkası baby me idi dediğin gibi.

hayırlısıyla bi dogsalar saglıkla
ınsallahhh

Amiiin insallah Allah ikimizede tum hastalarada safi ismiyle yaklassn.bgnde hastanede yatiracklar ayy 8hafta normaldd nekdr kisa bna suan bna saat gecmio
Sabır canım geçecek hepsi. Bebişini kucağına aldığında bütün sıkıntıları unutacaksın. Önemli olan sağlıcakla geçirmeniz şu son haftaları. Bol bol dergi gazete falan oku meşgul et kendini birşeylerle.

İnşallah sağlıcakla zamanında bir gelseler. Herşeylerini düşündük bebişleri bekliyoruz bakalım :)

Hmmm baya katarsis kaldım . Yün yapma pamuk yap desem ya da çocuk terler biz hazır alalım desem kvdem belki yanlış anlayabilir. Bilemedim yaa napsam :/
Benim arkadaşlarım da yatağını yorganını hep yün yaptılar yazın da kullanıyoruz diyorlar ama evin ısısına da bağlı evimiz kaloriferli sanırım sıcak olduğundan kızım yün yorganı sürekli tekmeleyip üstünü açıyor mesela şimdi

Ben primacare 1 numara aldım. Bir paket bitince kilosuna göre devam ederiz diye düşünüyorum

Bana kvdem yapicam olur mu dedi. Ben de yapma diyemedim . Pamuk yap falan deyince burda pek kaliteli pamuk satılmıyor. Dhaa Çok yün var iyisi dedi. Ben de bir sey diyemedim . Heves etmiş yapsın diye. :/
Yapsın canım düşünme çok benim de kayınvalidem yapmıştı yün yorganı pamukları daha sonra yaptık yün yorgan büyüktü mesela ben pamuğu anneme küçük sallanan beşiğe göre yaptırmıştım büyüyünce kullanmadık mesela şimdi yorganı yatağı yastığı hazır küçük bebişimizin ama küçük sallanan beşik almam lazım ilk etapta park yatağı kullanmadım ben bu arada önceki küçük sallanan beşiğimizi de eşim haberim yok birine vermişti çok kızmıştım

Çoğunluk prima premiumcare almış sanırım
Ben de kızıma onu almıştım 2 yaşından sonra aktif bebeğe geçtik bu arada ıslak mendili de ilk günden primanın beyaz paketlerinden kullandık parfümsüz doğal diğerleri beni bile rahatsız ediyor pişik olmadı sık sık değiştirdik ıslaklık göstergesi iyi oluyor bezin tabii ki sürekli pişik kremini de kullandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…