2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

bende gördüm reklamını canım say suyla falan diyince ilgimi çekti acaba bununla mı başlasam dedim hatta

Kızlar bende oğlumda yapamam edemem diyodum Allah insanın içinr öylr bi veriyoki sanki kaç yıllık annesin tabi ufak tefek kazalar oluyo.. Hastanede altını değiştirirken hiç unutmuyorum bacaklarını kaldırdım bi baktım direk yüzüne çiş yapıyo ben yakalayana kdr gözleri yüzü ilk çişle tanıştı

babypooh dediki olmazsa kıvırır kullanırsınız :) temizlemek için ne almayı planlıyorsun ben unibaby ıslak pamuk mendil ve baby me temizleme pamuğu aldım
Canimcim:) göbek 1 haftada düsüyor anneler yaninizda olucaksa onlar hallediveriyorlar zaten önemli olan oranin islak kalmamadi onun icin zaten steril fisfis bir solusyon vercekler bide gazli bezle orayi kapatiyotsun bantliyosun o yuzden gobek oyuntulu almislar gule gule kullansin almamislar sıkınti yapmasin:)
1 mi yeni dogan mi derseniz kilosu yazar alt kösesinde bebisler 3 kilo civari doguyor ilk 1 ayda 1 kilo aliyorlar genel komusuyorum:) farklillar olabilir.her bebek bezi o civari baz aliyor bakip icinize sineni alin.eger yeni dogan alirsaniz kucuk bi paket yeter onun kilo araligini az yapiyorlar canlarim o yuzden az kullaniliyor.1 beden alirsaniz onlar daha genis aralikli oluyor yani mesela 2 -5 kilo arasi ise daha uzun kullanirsiniz o zman daha cok paket alabilirsiniz:)
Ilk aylar ilik su ve pamuk öneriliyor canimm:) öyle yapicam ama disari cikacaksan yine ortam olmazsa islak pamuk mendillerden alabilirsin:)

hepinizin cuması mübarek olsun kızlar Allah şifa bekleyen tüm hamilelere şifa versin ..... hepimize bebeklerine hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin ...

ben de bez olarak komili ve sleepy arasında kaldım bakalım hangisini bulursam onu alırım artık :) mama olarakta hipp bulundururm yanımda ama inşallah gerek kalmaz...

buarada kızlar telsiz geldi gigaset çok beğendim ses kalitesi gayet iyi evin içinde eşimle baya bi denedik :) memnun kaldık kısaca aklınızda bulunabilir.

bende gördüm reklamını canım say suyla falan diyince ilgimi çekti acaba bununla mı başlasam dedim hatta

Marketlere bakmadım eğer marketlerde rahat bulunuyorsa bende sleepy le başlayabilirim.

bir de yazmayı unutmuşum kızlar bir arkadaşımın tavsiyesi.... doğum sonrası kanamamız gelicek ya orkid vb pek tutmuyormuş kimisinin baya fazlaca geliyormuş pijamalar gecelikler hep batıyormuş bu yetişkin bezleri oluyor hasta bezi külot gibi onlardan almamı tavsiye etti.. benimde normalde de kanamam çok gelirdi yatak yorgan batardı şimdi diyorum öle bi durumda daha da çok gelir o bezlerden alayım sizinde aklınızda bulunsunnn

Depend almak gerekiyormuş onun için.

simarik83 bulursam hangi marketten bulduğumu yazarım canım sana da..

Bizim burda carrefour, şok, bim, a101 var. Carrefourda olur sanırım ama bakmam lazım.

ucan çisten cok korkuyorum bende 4 erkek yegen büyüttüm.Ama kızım vr mis gibi kolay oluyordu.kizlarda da gaz olunca kakayi firtlatiylrlar cok da gafil avlanmayin kizlar. birde aralara kaciyo sıvı yaptiklari icin iyi temizlemek lazim nazikce bi arkadasin mikrop kapmisti kiyamam büyükler gibi daha dogdugunda tanisti kadin hastaliklariyla
kızıma alistim simdi erkek alti degistirmek cok garibime gitcek yaaaa.kücük totolar bize emanet

mozak canim dogum sonrasi kanama adet kanamasina benzer oluyor genelde yani normalde nasilsan ona benzeme ihitimali yuksek.benim cok degildi dogumdan cikinca altini hasta beziyle bagliyorlar zaten.sonra kendine gelince ustunu basini degisip yatiyosun o zman ped kullanmsitim ben hemen.tabi bu normal dogum icin gecerli sezaryanda daha gec olur bunlar.bende size ped önerebilirim.dikisiniz olursa normal pedler naylonumsu oluyorlar orasi degdikce acitiyor be benim onerecegim pamuk yumusacik puf puf ilk 1 hafta cok rahat ettim dikis atinca normal kullandigima döndüm.resmini atiyorum simdiye kadar hep hobi parfumericilerde buldum ben baska yerlerde de vardir herhalde

http://sleepy.com.tr/bebek_bezleri/Newborn

baya güzel duruyor özellikleri bir de bu markanın yeni doğanı(1 numara) pek minnak 0-3 kg :) 2 numarası 3-6 kg sanırım her markaya göre numara ve kg değişiyor kızlar

eneee bu minnacıkmış ya benim tosunun totosuna küçük gelir. Yenidoğan almamak lazım o zaman bu markada.

evet depend alamak baya mantıklı ... benim burda da migros bim şok a101 var bakalım bulabilirsek haberleşiriz.

Migrosta kesin olur bence. Depend alırken büyük beden alın diyorlar daha rahat ediyormuşuz öyle. Yani kendi bedeninden 1 beden büyüğü falan olcak.

ay minik totoşlar yaaa hayırlısıyla şu 2 ay bi geçse de kavuşsak görmeden totosunu bile özledim şuannnnn evet ya benimde kızım olcak inşallah herkes çok dikkat et diyor kadın hastalıkları idrar yolu iltihaplanmaları oluyormuş sanırım

ya hiç öyle acıtabileceği aklıma gelmemişti canımm valla tecrübe bi başka oluyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…