- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #30.221
keşke onu görmeye gitsem hiç şikayet etmem beklemekten geçmeyen öksürüğüm var nur topu gibi o yüzden geldim işin gıcık tarafı sadece devlet hastanesinde sıra bulabildimbebişimi görmeye gittin :) kaçıncı haftadasın
ah evet senin öksürük vardı bende 9 ay çekmiştim en son bir doktor hava ısınınca geçer demişti öylede olmuştu ama kaç kez boğulup ölecem sanmıştım öksürürken.rabbim şifa versinkeşke onu görmeye gitsem hiç şikayet etmem beklemekten geçmeyen öksürüğüm var nur topu gibi o yüzden geldim işin gıcık tarafı sadece devlet hastanesinde sıra bulabildim
Yardimci olabilirsem ne mutlu:) güle güle kullann kullanirken beni hatirlayinO zaman 1 paket alalım bundan bulunsun. Teşekkürler tecrübeli anniş
keşke onu görmeye gitsem hiç şikayet etmem beklemekten geçmeyen öksürüğüm var nur topu gibi o yüzden geldim işin gıcık tarafı sadece devlet hastanesinde sıra bulabildim
kızlar kimler neler aldı neleri eksik kaldı
bebişin elbiselerini yıkayıp ütüleyenler var mı
bebek arabasını şimdiden alan var mı
göğüs pompası, telsiz, biberon sterilizatör, biberon ısıtıcısı, oda nemlendiricisi gibi olmasada olabilecek şeyleri almalı mıyız
Yardimci olabilirsem ne mutlu:) güle güle kullann kullanirken beni hatirlayin
Ay hala geçmedimi ya. İnşallah bi çare bulurlarda geçer.
Saydıklarının hepsini aldım ben sterilizatör hariç. Yıkama işlerinede haftaya başlayacağım.
Hatırlarız tabiki
Canlarim ben sabun tozu kullaniyorum hala daha.hacisakir roxy dalin hepsini kullandim.ayri yikiyorum hala da kizim 3 yasinda.memnunum.sivilari kullanmadim bir fikrim yok:)
@environmentaleg Gogus pompasi bence lazim oluyor ben ilk almamaistim zaten evde olucam diye.ama 3 gün sonra süt bi geldi allah acisindan duramadim akip akip durdu bebek uyanmiyo sariliktan dolayi uyuyo bizde hemen gidip aldik.Evde bile olsan ilerde disari cikacagin zaman falan sagip koymak mantikli sütü arttirmaya da faydasi var.buzluga atip ileride hasta oldugu zmanlarda cikarip icirmistim ben.cok pahali olmayan teklilerden alabilirsin musait olursaniz canim.digerlerini ihtiyac duyarsan alirsan iyi olabilir nacizane tavsiyem:)
malesef geçmedi doktur ne dedi faranjit var bol su iç antibiyotik veremem dedi boş yere gitdim yani bir ihtimal bitkisel bişeyler yazar dedim ama yazmadıAy hala geçmedimi ya. İnşallah bi çare bulurlarda geçer.
Saydıklarının hepsini aldım ben sterilizatör hariç. Yıkama işlerinede haftaya başlayacağım.
Hatırlarız tabiki
göğüs pompası, telsiz, biberon sterilizatör, biberon ısıtıcısı, oda nemlendiricisi gibi olmasada olabilecek şeyleri almalı mıyız
aliexpresten elektronikler sorunsuz geliyor mu canım ben cesaret edemedim oradan almayaBebek arabasını indirimde yakalamışken aldım kanz-cameron piyasadaki en hafif travel sistem araba buymuş. Göğüs pompası manuel bir tane alınsa iyi olur, çok erken işe başlanacaksa elektrikli olan daha kullanışlı. Biberon sterilizatör ve ısıtıcıya gerek yok, gerçekten azmeder ve inanırsanız sütünüz olacak ve mamalara hiç ihtiyacınız olmayacak hiç şüpheniz olmasın(içinizden sütüm var, sütüm var diye sayıklayın tamamen ya da yüzde 90 psikolojik bu iş )Tabi siz ilk başta bi kutu mama koyun kenara da süt düzene girene kadar bebiş aç kalmasın Bu arada ben telsiz yerine görüntülü bebe monitoru kullanmıstım cok daha kullanışlı. Trde fiyatlar pahalı tabi ben çinden getirtmiştim aliexpressten,telsiz fiyatına monitor aldım yani. İlkini kırdığımız için şimdi yine aldım ordan. Naçizane tavsiyelerim bunlar hanımlar
Eşim meraklısıdır şimdiye kadar çok fazla şey aldık ordan hiç bi sorun çıkmadı. Trdeki alışveriş siteleri gibi bi sistemi var satıcıyla irtibata geçiyosun ürünü inceleyip onay veriyosun, sorun varsa dispute açıyosun falan. Ama ürünün gelmesi 1 ayı bulabiliyo en erken 2-3 hafta. Tee Çinden geliyo sonuçtaaliexpresten elektronikler sorunsuz geliyor mu canım ben cesaret edemedim oradan almaya
Kızla deterjan konusunda karar veren var mı peki yada tecrübeli annelerden tavsiye edecek olan
Ben friendly sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım.
Sıvı deterjan ekstra yumuşatıcıda almak gerek galiba sabun kullanan var mı acaba yada düşünenben uni baybı'nin sıvı deterjanını kullandım bebeğimin eşyalarında kokusu beni rahatsız etmedi :)
Ben friendly sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım.
Sıvı deterjan ekstra yumuşatıcıda almak gerek galiba sabun kullanan var mı acaba yada düşünenben uni baybı'nin sıvı deterjanını kullandım bebeğimin eşyalarında kokusu beni rahatsız etmedi :)
Yumuşatıcı gereklimi bilmiyorum ama ben almak istedim. Yumuşacık olsun bebişimin kıyafetleri :))Sıvı deterjan ekstra yumuşatıcıda almak gerek galiba sabun kullanan var mı acaba yada düşünen
denemek lazım aslında alıp bir kısım çamaşırı da onunla yıkamalı :)Sıvı deterjan ekstra yumuşatıcıda almak gerek galiba sabun kullanan var mı acaba yada düşünen
Yap canım ikinciyi arayı açmadan yaphemde:)yoksa bu yaşta kafa kaldırmıyor artık:)İşin zor valla ya. Ben de kısmet olur da 2. yi yaparsam son zamanlara bırakmam heralde. Baksana zorlanıyor insan yetiştiremiyor. Allah kolaylık versin ne diyim :)
Mart annelerinde de cok konuşulmuştu bu konu.. Birkaç kişi depend emici külot almıştı iyi fikir aslında hastanede de hasta bezi veriyolar. İlk günler cok kanama olucak orkidle falan zor olurbir de yazmayı unutmuşum kızlar bir arkadaşımın tavsiyesi.... doğum sonrası kanamamız gelicek ya orkid vb pek tutmuyormuş kimisinin baya fazlaca geliyormuş pijamalar gecelikler hep batıyormuş bu yetişkin bezleri oluyor hasta bezi külot gibi onlardan almamı tavsiye etti.. benimde normalde de kanamam çok gelirdi yatak yorgan batardı şimdi diyorum öle bi durumda daha da çok gelir o bezlerden alayım sizinde aklınızda bulunsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?