2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
keşke onu görmeye gitsem hiç şikayet etmem beklemekten geçmeyen öksürüğüm var nur topu gibi o yüzden geldim işin gıcık tarafı sadece devlet hastanesinde sıra bulabildim
ah evet senin öksürük vardı bende 9 ay çekmiştim en son bir doktor hava ısınınca geçer demişti öylede olmuştu ama kaç kez boğulup ölecem sanmıştım öksürürken.rabbim şifa versin

kızlar kimler neler aldı neleri eksik kaldı
bebişin elbiselerini yıkayıp ütüleyenler var mı
bebek arabasını şimdiden alan var mı
göğüs pompası, telsiz, biberon sterilizatör, biberon ısıtıcısı, oda nemlendiricisi gibi olmasada olabilecek şeyleri almalı mıyız

keşke onu görmeye gitsem hiç şikayet etmem beklemekten geçmeyen öksürüğüm var nur topu gibi o yüzden geldim işin gıcık tarafı sadece devlet hastanesinde sıra bulabildim

Ay hala geçmedimi ya. İnşallah bi çare bulurlarda geçer.

Saydıklarının hepsini aldım ben sterilizatör hariç. Yıkama işlerinede haftaya başlayacağım.

Yardimci olabilirsem ne mutlu:) güle güle kullann kullanirken beni hatirlayin

Hatırlarız tabiki

Canlarim ben sabun tozu kullaniyorum hala daha.hacisakir roxy dalin hepsini kullandim.ayri yikiyorum hala da kizim 3 yasinda.memnunum.sivilari kullanmadim bir fikrim yok:)
@environmentaleg Gogus pompasi bence lazim oluyor ben ilk almamaistim zaten evde olucam diye.ama 3 gün sonra süt bi geldi allah acisindan duramadim akip akip durdu bebek uyanmiyo sariliktan dolayi uyuyo bizde hemen gidip aldik.Evde bile olsan ilerde disari cikacagin zaman falan sagip koymak mantikli sütü arttirmaya da faydasi var.buzluga atip ileride hasta oldugu zmanlarda cikarip icirmistim ben.cok pahali olmayan teklilerden alabilirsin musait olursaniz canim.digerlerini ihtiyac duyarsan alirsan iyi olabilir nacizane tavsiyem:)

Saydıklarının hepsini aldım ben sterilizatör hariç. Yıkama işlerinede haftaya başlayacağım.

Hatırlarız tabiki

teşekkür ederim kızlar benim almadıklarım bunlar birgün cıkabilirsem bunları da tamamlamam gerekecek panik yapıyorum ara ara :)

Hatırlarız tabiki
malesef geçmedi doktur ne dedi faranjit var bol su iç antibiyotik veremem dedi boş yere gitdim yani bir ihtimal bitkisel bişeyler yazar dedim ama yazmadı

Bebek arabasını indirimde yakalamışken aldım kanz-cameron piyasadaki en hafif travel sistem araba buymuş. Göğüs pompası manuel bir tane alınsa iyi olur, çok erken işe başlanacaksa elektrikli olan daha kullanışlı. Biberon sterilizatör ve ısıtıcıya gerek yok, gerçekten azmeder ve inanırsanız sütünüz olacak ve mamalara hiç ihtiyacınız olmayacak hiç şüpheniz olmasın (içinizden sütüm var, sütüm var diye sayıklayın tamamen ya da yüzde 90 psikolojik bu iş )Tabi siz ilk başta bi kutu mama koyun kenara da süt düzene girene kadar bebiş aç kalmasın Bu arada ben telsiz yerine görüntülü bebe monitoru kullanmıstım cok daha kullanışlı. Trde fiyatlar pahalı tabi ben çinden getirtmiştim aliexpressten,telsiz fiyatına monitor aldım yani. İlkini kırdığımız için şimdi yine aldım ordan. Naçizane tavsiyelerim bunlar hanımlar

aliexpresten elektronikler sorunsuz geliyor mu canım ben cesaret edemedim oradan almaya

aliexpresten elektronikler sorunsuz geliyor mu canım ben cesaret edemedim oradan almaya
Eşim meraklısıdır şimdiye kadar çok fazla şey aldık ordan hiç bi sorun çıkmadı. Trdeki alışveriş siteleri gibi bi sistemi var satıcıyla irtibata geçiyosun ürünü inceleyip onay veriyosun, sorun varsa dispute açıyosun falan. Ama ürünün gelmesi 1 ayı bulabiliyo en erken 2-3 hafta. Tee Çinden geliyo sonuçta

benim bi bebek arabası ve ana kucağı kaldı canım onlarda da çok ecele etmek istemiyorum ütü ve yıkama işlemini bu hafta sonu yapıcam inşallah daha da ağırlaşmadan çıksın aradan diyorum...

göğüs pompası ve telsiz bence gerekli çünkü ilk başlarda bebek emmeyebilir bu durumda sütünün kaçmaması için sağıp bebeğe sütünü içirebilesin bunun için de pompa lazım ama manuel mi elektrikli mi orası sana kalmış ben elektrikli seçtim zamandan tasarruf için..

telsiz de aldım bebek ilk zamanlar yalnız kalmaz belki ama ne bileyim bi yemek yemeğe mutfağa geçsen uyurken o an telsiz kullanılabilir yani nolur nolmaz zaten ileride gerekecek diyip aldım :)

sterilizatör almadım kaynatırım diye düşündüm biberon ısıtıcım da yok ne biliyim etrafımda çocuk büyüten kimsede görmedim bunları belki ondan ihtiyaç olarak görmedim ama faydalı olabilirler :) oda nemlendirici de bilemedim bebek doğunca sağlık durumuna göre doktoru alın derse alırım heralde

Selam kzlar;
İlk hamileliğimde oğlumun tüm kıyafetlerini yıkamak için hacı şakirin granül deterjanı varya rendelenmiş sabun tozu gibi ondan almıştım.Hiç memnun kalmadım.Makinede erimedi çamaşırların üstünde,makinenin içinde sabun parçaları kalıyordu.Silkeledikçe kıyafetlerden dökülüyordu.10 yıl öncesi bu kadar seçenek yoktu tek seçenek bu deterjandı.Belki benim makineme uygun gelmedi bilemiyorum ama yazmak istedim.Bu sefer kısmetse kesinlikle sıvı deterjan alıcam.

Mart annelerinde de cok konuşulmuştu bu konu.. Birkaç kişi depend emici külot almıştı iyi fikir aslında hastanede de hasta bezi veriyolar. İlk günler cok kanama olucak orkidle falan zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…