2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bem bunu kullanmıştım bir kez çok kalında kotekste pamuklu ben ondan almayı düşünüyorum benim normal zamandada kanamam çok olurdu dopumdan sonradamı öyle olursa yandım
Evet kalin canim mindere oturuyormus gibi oluyo ilk
Bem bunu kullanmıştım bir kez çok kalında kotekste pamuklu ben ondan almayı düşünüyorum benim normal zamandada kanamam çok olurdu dopumdan sonradamı öyle olursa yandım
Evet canim kalin ve uzun mindere oturuyormussun gibi oluyo ilknormalde ben ince kullanirim insan garipsiyor ama o ilk bir hafta hızır gibi yetismisti bana.dikis acisi gecince normale döndüm zaten.koteks beni kesmemisti yumusak bisi aradim bu en iyisi geldi

Oll etapta park yatağı neden kullanamadınız?

Anladım o zaman almak lazım bundan bir tane

Nasıl bu büyük mü? Ben regl zamanı ilk 2 gün gündüzleri bile orkid gece kullanırdım çok kanamam olurdu.

Valla öğrenirsen sevinirim süper olur.
Uzun ve kalin canim bende gece kullanirim normalde.Taşacagi varsa zaten her türlü oluyor da ben hic yasamadim bununla.zaten sık sık degistirip baticonluyorsun kendini ondan yeterli diye dusunuyorum.

Tamam o zaman yaa sorun olmaz. Yazin da kullanırım ml. Benim görümcelerimin eltilerimin de çocuklarının yorganları yatakları yünden ama şikayetçi değillerdi..

Uzun ve kalin canim bende gece kullanirim normalde.Taşacagi varsa zaten her türlü oluyor da ben hic yasamadim bununla.zaten sık sık degistirip baticonluyorsun kendini ondan yeterli diye dusunuyorum.
O zaman 1 paket alalım bundan bulunsun. Teşekkürler tecrübeli anniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…