2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar korkuyorum. Karnımdaki döküntüler ve kaşıntılar sebebiyle doktorum gebelik kolestazından şüphelendi. Karaciğer enzimlerim normal çıktı ama yarın sabah safra kesesi değerlerime bakılacak. Erken doğum riskinden bebek ölümlerine kadar tehlikesi varmış nette okudum. Allah korusun. İnşallah sadece alerjidir kolestaz değildir

Canım önce bir sakin ol netten okuduğun herşeye inanma derim erken gitmişin doktora bişey olmaz Allahın izniyle ihmal etme sen kontrollerini doktoru dinle yeter

al bendende okadar
daha hıc bısey yok ortada,
30 u gecelim annemgelicek
Ben de haftaya hallederim artık.kızın kreşi bir hafta tatil.haftaya açılacak okulu.o yokken bende tatildeyken halledeyim bari.annenin olması çok iyi.halledersin işini.ben yalnız halledicem mecbur.

Ben primanın beyazıyla başladım kızımda.iki üç ay sonrası yeşile döndüm.çişini söyleyene kadarda onu kullandık.ama kimi çocuğun cikldi hassas oluyor.her bezi kaldırmıyor vücudu.sürekli bez markası denemek gerekiyor.o nedenle eve şimdiden bez depolamanızı önermem.

Aynı durum bendede var yalnız döküntü Yok kaşıntı başladığında içimde sanki asit var çok garip bi durum her ay düzenli kan idrar tahlili yapılıyor ama neyden kaynaklandığı belli değil bende çok kafama taktım sen cildiyeye gittinmi yönlendirdimi doktorun ben doktorumu aradım kaşıntı var diye oda allerset iç geçmezse cildiyeye git dedi içtim geçmedi cildiye başka bi ilaç ve krem verdi onlarda bi işe yaramadı kafamda büyük sıkıntı neden oldu diye Allah yardımcımız olsun...

Cildiye gördü gebelik alerjisi dedi. Kendi doktorum gebelik kolestazından şüphelendi. Ama karnımı bir gör bildiğin yanık kıpkırmızı kaşımadığım halde Gitgide yayılıyor. Neyin nesi bilmiyorum artık. Allah yardımcımız olsun. Çok zor çok sıkıntılı bir durum..

Arkadaşlar hepinize merhaba, beni merak ettiniz dua ettiniz aradınız sordunuz çok teşekkür ederim. Tekrarlayan sağlık sorunları ile sizi meşgul etmek istemedim, utandım açıkçası.. sürekli hasta olunca yazıyormuşum gibime geliyor. Biliyorum hepiniz bütün iyi niyetinizle yardımcı oluyorsunuz ama ben de böyleyim işte ...
Size iyi haberlerim de var.
Pazartesi günü doktor kontrolümüz vardı. Ben gebelik öncesi kiloma düşmüştüm maalesef ama bu sefer 2.5 kilo alarak doktora gururla gittim :)
Oğlum 1655 gr olmuş can teyzeleri, boyu da 41cm olmuş az uzamış sanırım ama yanakları tombikti :). Bu sefer esnedi ultrason esnasında gerindi..
Kan değerlerim kötü çıktı, özellikle b12 değerim yerlerde sürünüyor.. ama iyileşeceğiz inşallah geçecek... güzel günler göreceğiz güneşli günler...
Kucak dolusu sevgiler İzmirden.

Çok geçmiş olsun, tez vakitte hayırlı haber Alman dileğimle canım.

iyi akşamlar hamisler nasılsınız? dün sağlık ocağından yarın gel diye aramışlardı tahlil yapacaz ıdrar kan dediler ben de unuttum pazartesiye kaldı mecbur . sizde bu aralar gittiniz mi bu tahlillerde neye bakılıyor ?

iyiyim şükür öksürükten başka sıkıntım yok oda geçmiyor doktora gittim bugün belki bitkisel ilaç verir rahatlarım diye onuda vermedi
Evet canım öksürük için daha evvel doktorum bana sıcak tutun ılık ve şekerli içecek tüketin temiz hava alın odanızı sık sık havalandırın göğüs sırt ayak altı bölgenizde viks sürebilirsiniz demişti.

Canım idrar tahlili hiç yaptırmadım sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilinde hormon, rutin biyokimya, Hematoloji, vitamin değerlerine bakılıyor. Bir de izlem yapılıyor...

Benim normalde adet kanamam hiç çamaşırıma çıkmaz ama doğumda iki tane gecelik batırdım ki altımda hastanenin verdiği orkitten büyükçe bir hasta bezi vardı.ben gerçi sezeryan oldum belki ondandır.ameliyattan 3-4 saat sonra ilk kez yürütmeye geldi iki hasta bakıcı beni.ayağa kalkıp iki adım attığımda bir kan boşaldı benden.sanki oracıkta kurban kesmiş gibiydi.iki bacağım birden kıpkırmızı oldu.herkesin bir değildir tabi ama yinede yedek gecelik pijama açısından hazırlıklı olmak lazım.

Viks zararlı diye sürmedim şimdiye kadar sürsem rahatlardım yaaa faranjitten öksürüyorum ben bitkisel neler yaptım işe yaramadı

Ben hafta içi gittim tahlil falan yapmadılar bana hatta şu ana kadar hiç yspmadılar sağlık ocağında tahlil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…