2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sıvı deterjan ekstra yumuşatıcıda almak gerek galiba sabun kullanan var mı acaba yada düşünen
Bebekler için yumuşatıcı sağlıklı değil diye biliyorum ben.o yüzden üç yaşına kadar yumuşatıcı kullanmadım.ben ilk etapta sıvı sonra toz deterjan kullandım.hepsi aynı sayılır.özellikle ek besine geçince lekeleri kesinlikle normal deterjanlar gibi çıkarmıyorlar.

Evet kaşıntı mahvediyor ben kaç aydır çekiyorum birde kum döküyorum böbrek ağrısı sancı çok fena hergün rüyamda erken Doğum yapıyorum kabus gibi Allah yavrularımızı korusun inşallah canım...

Viks zararlı diye sürmedim şimdiye kadar sürsem rahatlardım yaaa faranjitten öksürüyorum ben bitkisel neler yaptım işe yaramadı
Canım ben daha önce doktoruma danıştım ve müsade etmişti. Sen doktorun iZin vermedikçe aman kullanma.

Evet canım kum sancısı ben de çekiyorum geçmek bilmedi bugün itibariyle 21 gün oldu.

Evet hazırlıklı olmak lazım canım ne olur ne olmaz. İnşallah bu sefer daha rahat geçer.

Ürolojiye gittinizmi böbrek genişlemesi varmı sizde mahvoldum inanın çürüdüm sancıyıda çekerimde bebeğe sıkıntısı olursa diye korkuyorum...
Evet gittim , genişleme Yok. Ben daha önce iki defa taş da düşürdüm sancısı inanılmaz zaten. Eritrosit bitmedi gitti.

Evet gittim , genişleme Yok. Ben daha önce iki defa taş da düşürdüm sancısı inanılmaz zaten. Eritrosit bitmedi gitti.
Benim sağ böbrekte genişleme vardı şimdi ne durumda bilemiyorum gitmeyede korkuyorum stent takılabilir demişti... Benimde sıkıntılı devamlı taş kum ne istersen var enfeksiyonda bitmiyor o yüzden sancıyla kıvranıp oturuyoruz hamdolsun :)

Doktora pazartesi gidecem ben nette okudum bazı yerlerde kullanılır bazısında kullanılmaz yazıyordu ceseret edemedim doktora sormadan pazartesi soracam bakalım
Bakalım iZin verirse sürersin rahatlarsın. Bana sadece diklofenak içerikli merhemleri yasakladı

Canım ihmal etmeye de gelmiyor aman. Belki Doğumdan sonra yeniden doğarsın bir bakmışız ki geçmiş.
Hiç sorma sancı ve hamilelikle birleşen sürekli idrar hali bir de acılı kumlu :))
Tez vakitte sağlıklı haberlerini alalım.

İnşAllah ıhlamur dediler onuda içemiyorum bişey olacak diye bol bol su içiyorum oda işe yaramıyor pek
Canım ılık ya da çok açık çay ile bal tavsiye ederim. Ihlamur da günde bire iZin veriliyor sanırım. Ben de bir ara nane limon için iZin istedim. Doktorum da olabilir demişti.

Tatil nasıl da güzel bir şey değil mi öğretmenim??
Canım özledim seni. Kızların nasıl?
Valla tatilin kötüsü olur mu:)dinleniyorum canım.annem geldi yeni.biraz kızla ilgileniyor bende rahatladım az.diğer zillide kımıl kımıl karnımda hareketli bişey olacak gibi bakalım:)tatil sonrası bir hafta çalışıcam sonrada izne çıkıcam.sen ne yapacaksın?izne çıkcak mısın 32. Haftada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…