2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar bugun doktor kontrolum vardi. 40 cm 1600gr olmusuz. Bebis onden gidiyormus. Yalniz suyu azalmis maalesef korkuyorim insallah sorun olmaz. Zaten 2,5 litre su iciyordum ben 3 veya 4 litre ic dedi doktor. Onun disinda bebegin beynindeki sivi sinira yakinmis takip edilecek. Sag bobregimde grnisleme varmis. Hepsi ust uste geldi , ozellikle sividan cok korkuyorum insallah sorun cikmaz.

Nstye falan girdim problem yok cok sukur. Ama digerlerinin kontrolu icin haftaya yine gidecegim bakalim nasil olcak

Sbahları kalktıgımda ellerım uyusuk oluyor..magnezyum eksıklıgınden mı acaba..doktorum bana hıc magnezyum vermedi..sadece gunde 9 damla d vıtamını verdı.. cok şükür kramp yasamıyorum ama..el uyusması yasamaya başladım...

Aynı sorun bende de var vücut su topluyor ondan dedi doktorum banada yeni verdi magnezyum ve calsiyumu

Bak ne güzel nst de birşey çıkmamış sen içini ferah tut ki Bebek daha rahat hissetsin, inşallah hiç sıkıntı olmaz sağlıkla kucağına alırsın

Ewt aynenn ole,kesinlikle acik renk olmali.amin inşallah

Canım Geçmiş olsun. Benimde yurudugumde aşağıya çok baskı yapiyo kontrolede daha var. Böyle hissediyo muydun sende

Canım Geçmiş olsun. Benimde yurudugumde aşağıya çok baskı yapiyo kontrolede daha var. Böyle hissediyo muydun sende
Nisan annelri olarak noluyoruz boyle yahu.bende hele bugun belimde agri var bide ayni yururken zorlaniyorum bebegin hareketleri de bagirsaklarimin ustunde sanki kipir kipr oluyor.Yarin randevum var insallah iyi haberler alirim

Nisan annelri olarak noluyoruz boyle yahu.bende hele bugun belimde agri var bide ayni yururken zorlaniyorum bebegin hareketleri de bagirsaklarimin ustunde sanki kipir kipr oluyor.Yarin randevum var insallah iyi haberler alirim
sona yaklaşıyoruz artık sıkıntılar baş göstermeye başladı artık sanırım dopuma kadar böyle gidecek

sona yaklaşıyoruz artık sıkıntılar baş göstermeye başladı artık sanırım dopuma kadar böyle gidecek
36 bi dolsun oh dicem.korkmaya basladim yaaa.2 gebeligim olsada.kizim bu kadar asagiya vurmuyordu.kizkardesimin oglu var o diyor benimki asagiya vururdu korkma diye ama.yarin olsun hayr olsun bakalim.

bended
bende a acayip kaşınıyorum bi ara ne güzel gecmişti. ama bn sulara baglıyorum abdest aldıgım için oldugunu düşünüyorum cünkü yogun olarak ellerim ve kollarım vücudu nemlendirmek şart

İç karnı geniş olanların karnı çok büyümüyor canım bebeğin gelişiminde sıkıntı olsa doktorun söylerdi

Kızlar doğumda hastane sıcak oluyor lohusa geceliğini yarım kollu al dedi arkadaşım ama mart sonu emin olamadım ben.siz nasıl aldınız gecelikleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…