2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben kasılma şikayetiyle gidince 26+3 Te nst ye girdim sonra 28+3 ve en son 30+3 te de girdim. Bundan sonra artık zaten gireriz 2 haftada 1. Ben bu haftasonu herşeyi yıkayıp ütüleyeceğim sonra da yavaş yavaş çantaya yerleştiririm. Yani 32. haftamda çantayı yapmış oluyorum. 31-32 yi bekle bence riskli bir durumun yoksa.

Günaydın kızlar ve bebişleri
Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederiz.
T tatli_belam ben daha nst girmedim 32 haftada gideceğim doktora belki o zaman yönlendirir.

Aslında evim çokta sıcak olmuyor.ev için uzun kollu daha mantıklı.aman çok kararsız kamberim ben.bir gecelikte bile bu kadar düşündüm.eşim her zaman der beni nasıl aldın acaba diye:)

Aslında evim çokta sıcak olmuyor.ev için uzun kollu daha mantıklı.aman çok kararsız kamberim ben.bir gecelikte bile bu kadar düşündüm.eşim her zaman der beni nasıl aldın acaba diye:)
Tamam o zaman hemen karar veriyoruz sen hepsini uzun kollu al. Hastanede çok uzun süre kalmayacağız zaten inşallah. 1 gece idare edilir nasılsa

Kızlar size bir şey sorcam. Göğsünüzün kahverengi kısmını hissediyormusunuz dokununca? Uç kısımlarım çok hassas ama kahverengi kısımlarına dokundum hissedemedim bişey. Bir de sanki kurumaya başlamış gibi geldi kreme ne zaman başlasak?

Reactions: mnt
simarik83 geçen gün eczanden biberon alırken eczacı bayan kaç aylık diye sordu 7. ayın içindeyim deyince lansinoh un göğüs ucu kremini de verdi bu ay başla kullanmaya dedi ama başlamadım genelde hep doğumdan sonra kullanılıyor diye duydum.. Şuan hindisyan cevizi yağını akşamları yatarken hem göbişime hem de göğüslerime sürüyorum azcık herhangi bir kuruma problemi yaşamadım.. Ama şimdi sen diyince dokundum da :) evet pek his yok bende de

Lansinohu doğumdan önce sürmeye başlamamız lazımda 1 ay kalamı yoksa daha önce mi tam bilmiyordum. Şimdi iş yerinden bir arkadaşıma da sordum yavaş yavaş başla dedi. O yüzden başlicam :) Benimkiler sanki kuruyacakmış gibi duruyor o yüzden önlemimi alayım :)

bende ucları hissediyorum kuruluk var ama krem değil ayva çekirdeği öneririm :) bende başlayacam şimdiden inşallah :)

bende ucları hissediyorum kuruluk var ama krem değil ayva çekirdeği öneririm :) bende başlayacam şimdiden inşallah :)
Bi de tahinin üstünde bir yağ oluyormuş o da çok iyi geliyormuş. Krem aldım artık ben ona başliyim boşa gitmesin :))

Reactions: mnt
Bi de tahinin üstünde bir yağ oluyormuş o da çok iyi geliyormuş. Krem aldım artık ben ona başliyim boşa gitmesin :))
ben doğal ürünler kullanmaya takıntılıyım biraz tahinde olabilir :) bencede şimdiden başlamak en iyisi bazıları emzirirken çok acı çektiklerini söylüyorlar kreme geç başlamış oluyorlar

Siz söyleyince baktımda kızlar benim gögüsüm bembeyaz olsum resmen kurumuş zeytinyağı sürmeyi başlıyorum krem için erken diye düşünüyorum bazı yerlerde gögüsleri uyarmak iyi değil diye okumuştum

ben doğal ürünler kullanmaya takıntılıyım biraz tahinde olabilir :) bencede şimdiden başlamak en iyisi bazıları emzirirken çok acı çektiklerini söylüyorlar kreme geç başlamış oluyorlar
Lansinoh bitkisel ya emzirirken silmene bile gerek yok zararsız :))

Fazla mıncıklamadan sürersen bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…