2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Belki iç karnın geniştir. Benim iç karnım hiç olmadığı için şu anda göbeğim kocaman. Ne varsa dışarda yani :)). Bebeğinin gelişimini doktorun söylüyordur zaten.
Valla bilmiyorum ki canım doktor oyle bisey demedi. Ufak tefek biriyim ama bilemedim. En son 29+0 da gitmistim 1300 Gr di . Haftaya pazartesi kontrolum nasıl gelişimi cok merak ediyorum

ya öle çok bi akıntım yok canım arada oluyor ama çok değil... en son dr gittiğimde 1 ay önceydi çapraz duruyor dedi şimdi çok net başını aşağıda hissediyorum inşallah zamanında sağlıkla gelir bebişlerimiz. bu arada artık koyu renk yada renkli iç çamaşırı giymiyorum olur hafif kahverengi lekelenme bişi olursa diye açık renk çamaşır kullanmak gerekliymiş.

Valla bilmiyorum ki canım doktor oyle bisey demedi. Ufak tefek biriyim ama bilemedim. En son 29+0 da gitmistim 1300 Gr di . Haftaya pazartesi kontrolum nasıl gelişimi cok merak ediyorum
Bence gayet iyi hiç tasalanma. Bir problem olsa doktorun söylerdi mutlaka endişelenme. Haftaya sorarsın doktoruna detaylıca aklına takılanları.

çok pratik bişeye benziyor canım güle güle kullan aliexpress ten biraz geç oluyor siparişlerin gelmesi bence de kabaca yerleştir çantanı stres olmazsın.... gelince rahat rahat yerleştirirsin.

benimde karnım kocaman değil bebeğim sağlıklı karnın büyük olması ile bebeğin gelişiminin ilgisi yok :) için rahat olsun doktorun her şey yolunda demişse keyfini çıkart :) zamanında sağlıklı doğduktan sonra organları da iyi gelişmişse kilosu boyu çok önemli değil :)

Sorarım inşallah canım. Hayırlısıyla kucağımiza alsaydik her şeye tasalanir olduk

Aynen ya artık zorlanıyorum ve şu 2 ayın bir an önce geçmesini istiyorum.

çok pratik bişeye benziyor canım güle güle kullan aliexpress ten biraz geç oluyor siparişlerin gelmesi bence de kabaca yerleştir çantanı stres olmazsın.... gelince rahat rahat yerleştirirsin.

Bende bunlar şubat ya da mart annelerinde görüp sipariş vermiştim. Onlardan birisi valizini bu şekilde hazırlamıştı çok hoşuma gitmişti :))

Doktorun normal diyor her şeye orası ayrı :)) sağlıklı olsun da dediğin gibi kilosu önemli değil heralde daha çabuk gelisirler inşallah

Reactions: mnt
Doktorun normal diyor her şeye orası ayrı :)) sağlıklı olsun da dediğin gibi kilosu önemli değil heralde daha çabuk gelisirler inşallah
gelişirler allahın izni ile bende doğduğumda üç kilo bile değildim eşimde ufak doğmuş eşim 185 maşallahı var ben fazla büyüyemedim tabi ama tombul bir bebektim ve 2 yaşıma kadar hiç hastalanmamışım :) yani mühim olan boy ve kilo değil iyi gelişmiş organlar daha önemli :)

İnşallah inşallah canım sağlıklı olsunlar kuvoze girmeye gerek kalmaz da sağlıkla alırız kucağımiza. Bende eşim de çık uzun değiliz .tabi çok büyük bi bebek beklemiyorum :)) sağlıklı olsun yeter .

Reactions: mnt
inşallah hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucaklarız :) çok az vaktimiz kaldı :)

kızımı gördüm geldim şükür herşey yolundaymış sıkıntımız yok ama bir kilo dör yüz on gram dedi kilosu bana az geldi ama doktor gayet iyi dedi üç hafta sonra öksürük için bol c vitamini al dedi başka yapacak bişey yok şu an dedi ellerimde uyuşma varmı vücut su topluyor ellerini hareket ettir yatarken ayağının altına iki yastık al bacakların rahat etsin dedi

Hadi gözün aydııınnn :)) Kiloya takılma bence. Bak ne güzel kızın sağlıklı gerisi boş. Şu öksürüğünde bi geçseydi.

Hadi gözün aydııınnn :)) Kiloya takılma bence. Bak ne güzel kızın sağlıklı gerisi boş. Şu öksürüğünde bi geçseydi.
Aman haklısın canım yaaa annesi gibi minyon bir kız olacak demek ki dün grip olacam korkusuyla iki bardak portakal suyu içtim bugün azaldı öksürük portakal suyuna devam

O kaşınan benim canım benimde döküntü Yok ama sadece kaşıntı var ilaçları bıraktım ama çok halsiz kalıyorum kemiklerim ağrıyo yürüyemiyorum haftaya kontrolüm var dur bakalım dr ne diycek...

Güle güle sağlıklı günlerde kullanın. Ben de bunu newjoy'da görmüştüm çok cici... ağız tadıyla kullanalım hepimiz.

Seninkide çok güzelmiş canım güle güle sağlıklı günlerde kullansın yavruşun

tesekkurler kizlar hepimiz saglikla guzellijle kullanalim insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…