- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #30.581
Bende ayaktaysan baya sert uzanınca yumuşak işyerinde felan baya gergin oluyor karnımBenimki ayaktayken hep sert otururken orta anca yattigimda yumusacik oluyo.
pamuklu uzun kollu ve sabahlık aldım üzerine mart ayı soğuk geçiyo geneldeKızlar doğumda hastane sıcak oluyor lohusa geceliğini yarım kollu al dedi arkadaşım ama mart sonu emin olamadım ben.siz nasıl aldınız gecelikleri?
Genelde sert oluyor benimKizlar bise sorucam karniniz sert mi yumusak mi
Benim ikisi uzun kollu biri kısa kollu canım... hepsi ince kumaş ama öyle kalın şeyler almadımKızlar doğumda hastane sıcak oluyor lohusa geceliğini yarım kollu al dedi arkadaşım ama mart sonu emin olamadım ben.siz nasıl aldınız gecelikleri?
merhaba, ben gecelik ve pijama takımı mı kolsuz aldım kalın askılı ikiside, ama ikisinin de uzun kollu sabahlığı var. hastane mutlaka sıcak olacaktır. sabahlığıda genellikle giyerim ziyarete gelen giden oldukça üzerimde olur diye düşünüyorum. zara home da indirim var çok sade beyaz gecelik sabahlık buldum terliğimi de ordan aldım.Kızlar doğumda hastane sıcak oluyor lohusa geceliğini yarım kollu al dedi arkadaşım ama mart sonu emin olamadım ben.siz nasıl aldınız gecelikleri?
ben kontrole gittim zamam terliyorum hastanenin içinde gerçekten çok sıcak hastaneler ben kısa kollu almayı düşünüyorum yanıma ince birşeyler alırımKızlar doğumda hastane sıcak oluyor lohusa geceliğini yarım kollu al dedi arkadaşım ama mart sonu emin olamadım ben.siz nasıl aldınız gecelikleri?
çok güzelmiş ne kadar kullanışlı.. bende küçük hurçlardan bulursam alıcam, bir arkadaş demişti etikette koyun üstüne siz doğumdayken hangisinde ne var bilsin bekleyenler diye.. bu hafta herkes valiz hazırlayacak hayırlısı ile.. inşallah vakitlice gelir yavrular.Ya ben aslında çanta hazırlarken rahatlık olsun diye ufak organizerlar sipariş vermiştim. Onlar daha gelmedi sinir oldum. Onlar gelene kadar kabaca hazırlarım çantamı sonra onlara yerleştiririm olmazsa. https://tr.aliexpress.com/item/New-...32689684252.html?spm=2114.13010608.0.0.QbBFaB
pamuklu uzun kollu ve sabahlık aldım üzerine mart ayı soğuk geçiyo genelde
Benim ikisi uzun kollu biri kısa kollu canım... hepsi ince kumaş ama öyle kalın şeyler almadım
merhaba, ben gecelik ve pijama takımı mı kolsuz aldım kalın askılı ikiside, ama ikisinin de uzun kollu sabahlığı var. hastane mutlaka sıcak olacaktır. sabahlığıda genellikle giyerim ziyarete gelen giden oldukça üzerimde olur diye düşünüyorum. zara home da indirim var çok sade beyaz gecelik sabahlık buldum terliğimi de ordan aldım.
Sağolun yorumlar için kızlar.ben ilkini yazın doğurdum o yüzden şimdi ne yapacağımı bilemedim.hastaneye muayeneye bile gidince yanıyorum cayır cayır.allah bilir oda daha sıcaktır.birde lohusalığın verdiği şeyle yanıp tutuşuyor insan.pijama alıcam kızımdan geceliğim var çünkü.pijamanın içini yarım kollu sabahlığı uzun kollu almak mantıklı gibi sanki.ben kontrole gittim zamam terliyorum hastanenin içinde gerçekten çok sıcak hastaneler ben kısa kollu almayı düşünüyorum yanıma ince birşeyler alırım
Benim sırtım bacaklarım çok kaşınıyor ara ara çoğalıyor neyse artık....bended
bende a acayip kaşınıyorum bi ara ne güzel gecmişti. ama bn sulara baglıyorum abdest aldıgım için oldugunu düşünüyorum cünkü yogun olarak ellerim ve kollarım vücudu nemlendirmek şart
Nst erken degil mievet canım Allah zamanında sağlıkla sihatle kavuşmamızı nasip etsin inşallah canım benimde cuma günü randevum 5buçukta benide nst ye bağlıcak bakalım baya korktum okadar aşağıda hareketleri hissedince ... Ama çok şükür ağrım sancım yoktu
Canım çok teşekkür ederim. Bütün bebişler sağlıcakla doğsun huzurla uyusunlar inşallah.Maşallah çok güzel canım. Güle güle sağlıcakla kullanın :)
Bak ne güzel nst de birşey çıkmamış sen içini ferah tut ki Bebek daha rahat hissetsin, inşallah hiç sıkıntı olmaz sağlıkla kucağına alırsın
Gecmis olsun Izmir de hangi doktor ve hastaneye gidiuosunuz acabaArkadaşlar hepinize merhaba, beni merak ettiniz dua ettiniz aradınız sordunuz çok teşekkür ederim. Tekrarlayan sağlık sorunları ile sizi meşgul etmek istemedim, utandım açıkçası.. sürekli hasta olunca yazıyormuşum gibime geliyor. Biliyorum hepiniz bütün iyi niyetinizle yardımcı oluyorsunuz ama ben de böyleyim işte ...
Size iyi haberlerim de var.
Pazartesi günü doktor kontrolümüz vardı. Ben gebelik öncesi kiloma düşmüştüm maalesef ama bu sefer 2.5 kilo alarak doktora gururla gittim :)
Oğlum 1655 gr olmuş can teyzeleri, boyu da 41cm olmuş az uzamış sanırım ama yanakları tombikti :). Bu sefer esnedi ultrason esnasında gerindi..
Kan değerlerim kötü çıktı, özellikle b12 değerim yerlerde sürünüyor.. ama iyileşeceğiz inşallah geçecek... güzel günler göreceğiz güneşli günler...
Kucak dolusu sevgiler İzmirden.
Bende doktoruma söyledim telefonda. Cmt'i kontrolüm var zaten tahlil yapacak yeniden. Bakalım artık.O kaşınan benim canım benimde döküntü Yok ama sadece kaşıntı var ilaçları bıraktım ama çok halsiz kalıyorum kemiklerim ağrıyo yürüyemiyorum haftaya kontrolüm var dur bakalım dr ne diycek...
Kizlar bise sorucam karniniz sert mi yumusak mi
Kızlar doğumda hastane sıcak oluyor lohusa geceliğini yarım kollu al dedi arkadaşım ama mart sonu emin olamadım ben.siz nasıl aldınız gecelikleri?
çok güzelmiş ne kadar kullanışlı.. bende küçük hurçlardan bulursam alıcam, bir arkadaş demişti etikette koyun üstüne siz doğumdayken hangisinde ne var bilsin bekleyenler diye.. bu hafta herkes valiz hazırlayacak hayırlısı ile.. inşallah vakitlice gelir yavrular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?