2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar doğumda hastane sıcak oluyor lohusa geceliğini yarım kollu al dedi arkadaşım ama mart sonu emin olamadım ben.siz nasıl aldınız gecelikleri?
pamuklu uzun kollu ve sabahlık aldım üzerine mart ayı soğuk geçiyo genelde

Kızlar doğumda hastane sıcak oluyor lohusa geceliğini yarım kollu al dedi arkadaşım ama mart sonu emin olamadım ben.siz nasıl aldınız gecelikleri?
Benim ikisi uzun kollu biri kısa kollu canım... hepsi ince kumaş ama öyle kalın şeyler almadım

merhaba, ben gecelik ve pijama takımı mı kolsuz aldım kalın askılı ikiside, ama ikisinin de uzun kollu sabahlığı var. hastane mutlaka sıcak olacaktır. sabahlığıda genellikle giyerim ziyarete gelen giden oldukça üzerimde olur diye düşünüyorum. zara home da indirim var çok sade beyaz gecelik sabahlık buldum terliğimi de ordan aldım.

ben kontrole gittim zamam terliyorum hastanenin içinde gerçekten çok sıcak hastaneler ben kısa kollu almayı düşünüyorum yanıma ince birşeyler alırım

çok güzelmiş ne kadar kullanışlı.. bende küçük hurçlardan bulursam alıcam, bir arkadaş demişti etikette koyun üstüne siz doğumdayken hangisinde ne var bilsin bekleyenler diye.. bu hafta herkes valiz hazırlayacak hayırlısı ile.. inşallah vakitlice gelir yavrular.

pamuklu uzun kollu ve sabahlık aldım üzerine mart ayı soğuk geçiyo genelde

Benim ikisi uzun kollu biri kısa kollu canım... hepsi ince kumaş ama öyle kalın şeyler almadım

ben kontrole gittim zamam terliyorum hastanenin içinde gerçekten çok sıcak hastaneler ben kısa kollu almayı düşünüyorum yanıma ince birşeyler alırım
Sağolun yorumlar için kızlar.ben ilkini yazın doğurdum o yüzden şimdi ne yapacağımı bilemedim.hastaneye muayeneye bile gidince yanıyorum cayır cayır.allah bilir oda daha sıcaktır.birde lohusalığın verdiği şeyle yanıp tutuşuyor insan.pijama alıcam kızımdan geceliğim var çünkü.pijamanın içini yarım kollu sabahlığı uzun kollu almak mantıklı gibi sanki.

bended

bende a acayip kaşınıyorum bi ara ne güzel gecmişti. ama bn sulara baglıyorum abdest aldıgım için oldugunu düşünüyorum cünkü yogun olarak ellerim ve kollarım vücudu nemlendirmek şart
Benim sırtım bacaklarım çok kaşınıyor ara ara çoğalıyor neyse artık....

Nst erken degil mi

Benim de ikinci hamileligim ilk kez anne olacaklar icin deneyimlerimi paylasabilorim -Bebek bezi prima beyaz olandan kullandik hep en sagliklisi o elinize bir prima bir de digerlerini alirsaniz goreveksiniz diğerleri naylonumsu ama prima daha pamuksu kesinlikle tavsiye ederim. -islak mendil uni baby kullandim olk aylarda hatta onceleri islak mendili islatip yani yikayip kullandim pamuktan daha kolay geldi. Biraz buyuyunce de primanin islak mendilini kullandim bir zararini gormedim. Ama bebek cildi hassasligi farkli olabilir. Bir de pamuk islarip silmeye alistirirsaniz surekli onu kullanmankz gerekebilir. -Hasta bezine gwlince yaniniza mutlaka alin zaten hepsini kullanmoyorsunuz ben kiizmdan kalan 5 tane var onlari kullanicam. Sonrasinda ped yeterli oliyor. Ama yaniniza iko takim pijama alin ne olir ne olmaz. -mama kızım erken dogmasina ragmen (36+3) bir hafta felan anca kullanmak zorunda kaldim bi daha da kullanmadim cok şükür yaninjzda ufak bir paket bulunsun

Bunun disinda onerebilecegim cogumuz mart ya da nisan annesi olucaz yani havalar daha isinmamos olacak en onemlisi kendinizi korumaniz corap ,patik ne varsa ozelikle ayaktan usutmemek icin ki siz azicik soguk alirsaniz bu bebege koca bir sanci olarak geri doner. Su elektrikli pompalari bence hemen almayin derim cogu hastanenin var zaten ilk etap icin ,sonrasin da da belki hic gereksinim duymicaksin calisan bile olsan süt durumuna bakarak sonradan alabilirsiniz. - yazmayi unuttum bebek bezini bitince alirsaniz cok pahali mRketlerde bence simdiden bikac paket bir numara sonra bol miktarda 2 ve 3 numara olmak uzere internet kMpanyalarini takip edip stok yapin ki bizim 6 aylik stogumuz vardir sanirim. En cok para ona ödüyoruz çünkü. - Baaka bir tavsiyem tulum seklinde yani ayakli olan altlardan cok almayin cabuk uzuyolar ve onlari giyemiyorlar. Aklima gelenler bunlar geldikce yazarim. Hepimize kolay saglikli dogumlar insallah

Sabun tozu en masumu deterjan olarak. Nir de belirtmyi unuttum yanini da mutlaka basit el pompalarindan ve bunu kullanmayi bilen biri bulunsun ben yanlia kullanmisim(basit el pompasini düşünün artik gerisini) 3 gun kivrandim.koltuk altlarim bile sutten sisti. Megwr cekemwmisim..

Gecmis olsun Izmir de hangi doktor ve hastaneye gidiuosunuz acaba

Bende doktoruma söyledim telefonda. Cmt'i kontrolüm var zaten tahlil yapacak yeniden. Bakalım artık.

Günaydın annişler ve minikoları
İlk defa gece wc ye kalkmadan uyudum nasıl oldu anlamadım. 7 de aniden kalktım ve doğruuu wc ye. Zaten normalde 7:20'de kalkıyordum. Uykuda dönerkende uyanmasak ne kadar güzel olurdu

Kizlar bise sorucam karniniz sert mi yumusak mi

Sabahları yumuşak ama akşamları genelde sert oluyor.

Ben 2 gecelik 1 pijama takımı aldım ve hepsini de yarım kollu aldım. Hastaneler sıcak ayrıca bizim evde çok fena sıcak oluyor o yüzden öyle tercih ettim. Biz evde kolsuz tişörtlerle geziyoruz şu anda. Hastane için yarım kollu bir takım alabilirsin. Ama evin çok sıcak değilse evde giyeceklerini uzun kollu alabilirsin.

Hurç yaparsan etiket koymalı bencede. Ama şeffaf birşeyler bulursan içi gözüktüğü için gerek kalmaz. Birisi de eşyaların sığacağı kadar büyüklükte tül keselere koyup hazırlamıştı. İnternetten almış. Onlarda mantıklı aslında. Bir araştır istersen.

Günaydın bayanlarr kaçıncı haftada nstye girdiniz biz 29un icindeyz 32de kontrolumuz 32den sonra ne sıklıkla çağıracak doktorumuz merak ediyorum henuz çanta hazırlamadım sizce hazırlayayım mi yoksa 32 yi bekliyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…