2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhabalar güzel anneler.
Bugün dra gittim bebeğim 1500 Gr olmus boyunda 39 cm doktora bebeğimi aşağıda hissettigimi söyledim bakti ve gerçekten aşağıda dedi ama kanala girmemiş kesinlikle yürüme ve ev işleri yapma dedi ilişki de yasak ins erken gelmez bebeğim..

arkadaşlar biberon ve emzik aldım bunların temizliğini nasıl yapıcaz suya atıp kaynatıcak mıyız öncesinde deterjanlamak gerekli mi ?

Cnm cdden cok dikkat et bak bnm kanala girmis ins cikar lavaboya bile kalkmaya korkuorum bna dr.suyu cok onerdi insallah su bi ayida atlatsak

ya bende aşağıda hissediyorummm özellikle pazar günü baya aşağıdaydı hareketleri çok korktum uzandım hep... ama bugün işe geldim mecbur .... inşallah benim ki de kanala girmemiştir eve gidince birikmiş ütüm vardı yapmıyayım madem bende ev işi ..

aman canım yapma ev işi falan. hafta sonu benimde kasılmam çok oldu bende korktum. cuma randevumuz var bakalım ilk nst ye bağlayacak beni o zaman çıkar ortaya diye düşünüyorum. dayansın bebişlerimiz iyice büyüsünler bende erken gelsin istemem. son dönemler zor ama onun sağlığı için çok önemli.

Cnm cdden cok dikkat et bak bnm kanala girmis ins cikar lavaboya bile kalkmaya korkuorum bna dr.suyu cok onerdi insallah su bi ayida atlatsak

canım kanal da olduğunu ayırt edebileceğimiz bi özellik var mı... benim normalde çapraz duruyordu kafası kasığıma doğruydu sona birden pazar günü bi uyandım vajinamın 3-4 parmak üzerinde hareketler hissediyorumm baya panikledim uzandım hep o gün sonra annemi aradım o da ağrın ve sancın yoksa korkma falan dedi öyle rahatladım biraz ama bugün işe geldim mecburen ...

evet canım Allah zamanında sağlıkla sihatle kavuşmamızı nasip etsin inşallah canım benimde cuma günü randevum 5buçukta benide nst ye bağlıcak bakalım baya korktum okadar aşağıda hareketleri hissedince ... Ama çok şükür ağrım sancım yoktu

Bana da günde 3 litre su iç dedi BN aşağıda olmasıyla bagdastiramadim.. demekki gerekiyor kasilmalarim da var magnezyum verdi haftaya gidicem Dr a ins iyi olur hepimiz icin

Cnm bnmde sancim cikmadi nstde ztn orda dha cok kalp atisina bakiolar,cnku sancin ciksa bile hangi siklikla girdigi onemliyms bnm 15ile 30arasi cikti oan ole cikarsa korkma yani.akintin oluomu yaa ilk bebek oldugu icin okdr bilmiorzki dr.a en son cikarkn dedimki suyum gelse anlarmiim

anladım canım ozaman önümüzde ki hafta sonu o işi de halledip çantayı hazırlamak istiyorum çanta bi kenarda hazır durursa kafam daha rahat olcak :)
Onu bende yapmak istiyorum bu haftasonu valla. İş yerinde arkadaşlarımda dedi çantanı hazırla dursun arabada ne olur ne olmaz diye.

Bana da günde 3 litre su iç dedi BN aşağıda olmasıyla bagdastiramadim.. demekki gerekiyor kasilmalarim da var magnezyum verdi haftaya gidicem Dr a ins iyi olur hepimiz icin

Cnm bnce rahat hareket etmeleri icin dusundm,bna ciger gelistirici igne de vurdular sen sdece bol bol dinlen okdr riskli bise gorselerdi snde sanada yaparlardi

Kızlar ya benim karnım çok küçük bebeğim beslenemiyor mu acaba . Daha doğrusu bende yememe çok dikkat etmiyorum istahim hiç yok akşama kadar aç dursam dururum yani .. 31 Hafta bitti ve karnım çok küçük

Belki iç karnın geniştir. Benim iç karnım hiç olmadığı için şu anda göbeğim kocaman. Ne varsa dışarda yani :)). Bebeğinin gelişimini doktorun söylüyordur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…