2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ben şu ayva çekirdeğini suya koyup bakacam tadı kokusu nasıl bişi birde tahinin yağının tadına inşallah korkunç değildir
Ayyyy kararsız kaldım yaaa krem mi etkili olur yoksa doğal şeylermi gögüs ucu yarası fena oluyor diyorlar yaaaa

Reactions: mnt
Ayyyy kararsız kaldım yaaa krem mi etkili olur yoksa doğal şeylermi gögüs ucu yarası fena oluyor diyorlar yaaaa
tecrubeli birileri el atsın :) ya aslında kendimizi kasmamıza gerek yok vakti zamanı gelince bir seçim yapıp uyguluyoruz am aben şimdiden yumuşatıcı birşey kullanmak istiyorum ucları kaşınıyor oda beni huylandırıyor

Benim de uçları kaşındı canım lansinoh krem önerdi doktorum meme ucu bakımı için 32. Haftayı tavsiye ederiz ama sizin şikayetleriniz varsa kullanın Dedi.

Günaydın kızlar benim karnımda dün yine dans vardı...
Bu arada
B12 vitamini için doktorum dodex ampul önerdi haftada bir kas içine. Daha önce kullanan var mı? Durumun o kadar vahim mi dedim, güldü doktor sıkıntısı size olur Dedi unutkanlığım hat safhaya çıkmıştı zaten.

Kızlar sizin bebeklerin tekmeleme durumu nasıl benim bebis tekmeyi azalttı yüzmeyi daha çok seviyor sanki tekmeyle uyandım diye çok okudum ama ben hiç yasamadim onu sağa ve sola yatinca yanlarda kıpır kıpır ediyor ayakları sanırım yeri daraldığı icinmi acaba tekme atmiyor acaba sormak istedim sizlere

anladığım kadarı ile iç karnı olanlar ve hamile kalmadan zaten karın bölgesi yağlı olanlar fazla tekme vs hissetmiyor benim bebişte sakin öldürücü vuruşları yok dediğin gibi hangi yana yatarsam oraya bişiler yapıyor otururken karnımı gıdıklıyor ama bazen sanki dönüyor gibi içimden bişi uçuyor hafif acılı :) bir dönem bu hareket etmiyor diye endişelenmiştim sonra baktım ki ben bu kadar hissediyorum normalim bu :)

Benim de uçları kaşındı canım lansinoh krem önerdi doktorum meme ucu bakımı için 32. Haftayı tavsiye ederiz ama sizin şikayetleriniz varsa kullanın Dedi.
ben daha çok ayva çekirdeği ve tahin yağı denemekten yanayım kremler ne kadar doğal olsalarda bir soru işareti kalıyor bende :)

Bu haftadan sonra yerleri daralıyor hareketleri azalacaktır canım gayet normal. Tekme ile uyanmadım ama sağa sola dönerken mutlaka bir yeri denk geliyor ve sorun oluyor. Benim oğlum özellikle ben bir şey yedikten sonra mutlu oluyor sanki tekmeleri artıyor

ben daha çok ayva çekirdeği ve tahin yağı denemekten yanayım kremler ne kadar doğal olsalarda bir soru işareti kalıyor bende :)
Haklısın canım ben de ayva çekirdeklerini biriktiriyorum. Bakalım esas onlar süt içmeye başlayınca neler neler deneyeceğiz..

Haklısın canım ben de ayva çekirdeklerini biriktiriyorum. Bakalım esas onlar süt içmeye başlayınca neler neler deneyeceğiz..
yani yeter ki içsinler oda ayrı bir korku bende :) ama anne olmak çok güzel sana masum bir varlık emanet herşeyinden sorumlusun kendi hayatına göstermediğin özeni daha karnında iken gösteriyorsun :)

Aslında evim çokta sıcak olmuyor.ev için uzun kollu daha mantıklı.aman çok kararsız kamberim ben.bir gecelikte bile bu kadar düşündüm.eşim her zaman der beni nasıl aldın acaba diye:)
Canım hastaneler çok sıcak oluyor ben üç hafta evvel yattım ya hani atletle bile piştim düşün...
ben yarım kollu bir pijama takımı iki gecelik aldım geceliklerden biri uzun kollu biri yarım kollu..
Dışarı çıkma durumumda ise olası üşürüm diye ceket boyunda bir sabahlık tercih ettim ama epey kalın o kalın ve rahat.

Bu günlerde hep bebeği emzirdiğimi düşünüyorum düşünmesi bile o kadar tatlıyken emzirmek ne kadar güzeldir okuduğum kitaplarda hep aynı şey yazıyor ne yersen ye sütün olması için emzireceksin emzikçe süt geliyor

yani yeter ki içsinler oda ayrı bir korku bende :) ama anne olmak çok güzel sana masum bir varlık emanet herşeyinden sorumlusun kendi hayatına göstermediğin özeni daha karnında iken gösteriyorsun :)
Eşim de öyle takılıyor bana sen normalde kendine böyle baksana yahu diyor ne kadar sağlıklı olursun..
Amin inşallah süt içerler canım.
Bu sabah rüya gördüm. Oğlumu emziriyordum sol mememden süt çıkmadı hiç, sağ mememden süt geldi biraz içti biraz yüzünü ekşitti. :)

Ben de dün başladım kızlar Lansinoh kreme. 7.aydan sonra tavsiye ediyorlar. Bir de süt kanalları açılsın diye göğüs ucuna değil de etrafına masaj yapmak da 7.aydan sonra iyi geliyormuş. Onun için de kakao yağı veya göbişe kullandığınız yağ varsa ondan olabilirmiş.

. Sağolsun kızlar dans eder gibi hareketleri var kafasını dirseğini hissediyorum bazen ama normalde uslu bir bebek olacak galiba hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…