2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet vazgeçmeden memeyi ağızlarına dayamak gerek :) rüyamda emzirdim oğlumu. Ay çok güzeldi...

ben şu ayva çekirdeğini suya koyup bakacam tadı kokusu nasıl bişi birde tahinin yağının tadına inşallah korkunç değildir

Ayyyy kararsız kaldım yaaa krem mi etkili olur yoksa doğal şeylermi gögüs ucu yarası fena oluyor diyorlar yaaaa

Kızlar şu anda yararı dokunan herşeyi kullanabilirsiniz ama emzirirken kremi kullanın bence. Bu kullandığınız yağlardan falan çocuk tiksinirse bir daha emmez. Kokusuz tatsız bişey olması lazım.

Ocak annelerini takip ediyordum onlar doğurdu. Şubat annelerini de takip ediyordum onlar da başladı doğurmaya. Ay mart gelince bizde de başlar doğumlar. Özellikle benim gibi nisanın ilk 10 gününde doğumu gözükenlerin çoğu mart sonunda doğum yapar sanırım. Ay çok heyecanlı zaman daralıyor

Benim en son nisanın üçü dediğin gibi martta gelir sezeryan olursa ayyy gelsinler sağlıkla şekilde inşAllah heyecan yaptı şimdi yaaaa

Bebek arabası olarak ne aldınız ya da ne almayı dusunuyorsunuz? Travel sistem olarak ne önerilersiniz ?
canım ben nuna pupa aldım travel sistem. 1 yaşına kadar puset sana dönük 1 yaştan sonra bebek arabası dışarıya dönük. malzeme olarak ta çok güzel hafif tavsiye ederim.
canım ben cuma günü ilk nst ye gireceğim. 32 hafta içerisinde oluyorum. çalışabilir raporu vermesi için zaten nst ye sokması gerekiyor doktorun sanırım. sonra her hafta çağırıcam dedi bana. çantayı da haftaya anca hazırlarım sanırım daha gecelik falan eksiklerim çok ayy çok mu rahatım bak telaş oldum birden

bende de daha kuruma yok. damarlar hafiften gözükmeye başladı ama. akşamları unutmazsam lierac krem karnıma sürüyorum. göğüslerime yeni sürmeye başladım ama uçlarına sürmüyorum. kenarlara masaj yapar gibi sürüyrum.

off sorma canım yaa benim 1 nisan doğum tarihim gözüküyor. bu haftayı saymazsak 5 hafta sonra izne ayrılacağım kısmetse. ondan sonra doğumu beklerim

Ben hamileliğin başından beri mustela kulanıyorum karnıma ondan da memnun kaldım. Kahverengi kısmına lansinoh sürmeye başlicam valla kuruyacakmış gibi bir izlenim verdi sabah bana

off sorma canım yaa benim 1 nisan doğum tarihim gözüküyor. bu haftayı saymazsak 5 hafta sonra izne ayrılacağım kısmetse. ondan sonra doğumu beklerim

Benimki sezaryen olcak büyük ihtimalle benim doktorda 39. haftayı bekliyormuş herşey normal giderse. O yüzden Martın son haftası doğum olur sanırım. 2 aydan az kaldı valla

Reactions: mnt
Kızlar galiba ben sık usutuyorum adet olucakmisim gibi ağrım oluyo şiddetli değil tabi. Vücut hazirlaniyomu ne oluyo bana bilmiyorum. Sizdede benzer şeyler oluyomu

Kızlar galiba ben sık usutuyorum adet olucakmisim gibi ağrım oluyo şiddetli değil tabi. Vücut hazirlaniyomu ne oluyo bana bilmiyorum. Sizdede benzer şeyler oluyomu

benim doğum 10 11 nisan görünüyor :) ay çok heyecanlı :) ve bunu benim gibi birileri ile paylaşmak güç verici :)

amanınnnn
saglıcakla gelsin kuzular :)

Lansiniohu ben 15-20 gün kala kullanmaya başlamıştım bir işe yaramadı.baya canım yandı ilk günler.emzirmeyi bilmemekten kaynaklı oluyor.bebek sadece ucunu değil daha fazla kısmını ağzına almalı.birde memeyi şak diye çekersen ağzından bebeeğin o da kötü yapıyor.bana doktor ilaç yazmak zorunda kalmıştı.bebek uyuyunca sürüyordum.o uyanınca hemen sabunla güzelce yıkayıp emziriyordum.birde annem cam çay tabağı kapattırdı göğüslerimin ucuna.o nemli tuttu baya iyi geldi.tahinide denedim.o da yumuşak tutma amaçlı zaten.yani olayın özü meme ucu kurumamalı hep nemli kalmalı.

Anne sütüde işe yarıyor dediler denedinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…