2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızımdan kalan bir geceliğim bir pijamam var yarım kollu.geceliğim daha yepyeni duruyor ve şık bişey.pijama kanamaya karşı yanımda olsun.birde uzun kollu pijama alayım en iyisi.3 takım yeter artık.

yani emzirmeyi bilmekte bir marifet galiba :) o zaman biz şimdiden önlem alsak doğru bir karar almış oluruz :)

Onu denemedim ama ilk haftalar bolca sütüm vardı ve akıp duruyordu zaten.işe yaramış olsaydı yara olmazdı sanırım:)
Ayyyy ayyyy ne güzel maşAllah inşAllah bizimde sütümüz öyle olur haklısınız işe yarasa yara olmazdı demek ki baştan nemli tutacaz msj alındı teşekkürler

Kızlar galiba ben sık usutuyorum adet olucakmisim gibi ağrım oluyo şiddetli değil tabi. Vücut hazirlaniyomu ne oluyo bana bilmiyorum. Sizdede benzer şeyler oluyomu
Normal o ağrılar.doğuma yakın daha sıklaşabilir.önemli olan periyodik aralıklarla olmaması.kanama olmaması ve suyun gelmemesi.diğer bütün ağrılar çok normal.

Ben göğüs kalkanı aldım emzirme döneminde kremleyip kalkanı koyucam. Senin çay tabağıyla aynı mantık. Özet olarak nemli tutup sürtünmeyi önlemek gerekiyor.

Ka

Kalkan gögüs petlerimden daha kullanışlıymış bende kalkam alacam
Pedler göğüse yapışıyor hava almasını engelliyor. Pedleri bence daha sonra kullanmak gerekir. Yani göğüs alışır yara falan olmaz hani kıyafetimize süt çıkmasın diye falan kullanırız heralde. İlk etapta kalkan iyi gelir havadar havadar :))

yani emzirmeyi bilmekte bir marifet galiba :) o zaman biz şimdiden önlem alsak doğru bir karar almış oluruz :)
Aynen öyle canım.sen şimdiden al önlemini.internetten kitaplardan falan emzirme ile ilgili yazıları oku.

Reactions: mnt
Aynen hangi marka aldın kalkanı canım

Ayyyy ayyyy ne güzel maşAllah inşAllah bizimde sütümüz öyle olur haklısınız işe yarasa yara olmazdı demek ki baştan nemli tutacaz msj alındı teşekkürler
İnşallah canım.süt bebeği emzirdikçe gelir.bol bol sıvı tüketmen gerekiyor.su hoşaf vs.birde uykunu almalısın.bebek uyudukça yat sende hemen.ne yazık ki benim evdeki cadı kız yüzünden bunu yapmam pek mümkün değil.

Canlarim doktora gittim bugun.benim gibi olan arkadaslara ışık olsun diye yaziyorum:) bebegim vajinamda.oynuyo tepiyo cati kemigim ayakta acayip aciyordu.kanalami girdi bu diye dusunmekten edemiyordum.bebisim 1700 olmus 40 cm civari.Kafasi büyük bedeni haftasiyla uyumlu o yuzden kilo fazla cikiyormus.gercektende bebegin kafasi asagida legen kemigime dayamis o yuzden bastirip duruyo.ama rahim uzunlugu 3.5cm acilma yokmuş.her cocuk farkli olur dedi resmen takla atıp duruyo gümbür gümbür kizim hic boyle degildi.nts ye girdim temiz cok sükür.idrar kuĺturu oldum 3 gun sonra belli olucak:)

Kızlar sırt ağrınız var mı?2-3 gündür çok fena sırt ağrısı var bende.Çalışmakta,oturmakta çok zorlanıyorum.Dr.gidicem normal normal diyip gönderecek.Sizlere sorayım istedim.

Bende sırt ağrısı yokta el bileklerim 2 gündür ağrıyor. Bugün azaldı gibi ama bakalım devam ederse bende doktora gideceğim. Son aylara girdik heryerimiz dökülmeye başladı valla.

Maşallah miniğe bizimkide koca kafalı ve aşağıda hissediyorum hareketlerini. Arada bir yukarılara tekme atıyor. İnşallah kültür sonuçlarında temiz çıkar

Kızlar sırt ağrınız var mı?2-3 gündür çok fena sırt ağrısı var bende.Çalışmakta,oturmakta çok zorlanıyorum.Dr.gidicem normal normal diyip gönderecek.Sizlere sorayım istedim.
Benim ilk hamileliğimde çok vardı.bunda başlamadı henüz.karın büyüdükçe birde göğüsler sırta aağırlık biniyor.bilgisayar başında çalışıyorsan falan daha çok olur ağrın.doktoruna danış bakalım belki kalsiyum falan verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…