2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar sırt ağrınız var mı?2-3 gündür çok fena sırt ağrısı var bende.Çalışmakta,oturmakta çok zorlanıyorum.Dr.gidicem normal normal diyip gönderecek.Sizlere sorayım istedim.
Aynen bende de var ama normal gerCektende canım. Bn calsmadigim için dinleniyorum birazda masaj öyle atlatiyorum.

Bilek ağrısı bende de varsı hatta parmaklarım bile çok ağrıyordu dün sordum doktor vucut su topluyor ondan dedi ama tabii seninki farklı olabilir

maşAllah bebişe gözün aydın iyi haberlerle döndün şükür

Bilek ağrısı bende de varsı hatta parmaklarım bile çok ağrıyordu dün sordum doktor vucut su topluyor ondan dedi ama tabii seninki farklı olabilir
Bende internetten baktım su toplama yazıyor genelde. Geçmezse haftaya söylerim artık doktora.

Bence de en iyisi sıvı deterjan dalin de kulağa tanıdık geliyor ilk zamanlar kızımda kullandım

simarik83 uconn buglem01 sağolun kızlar.Gerçekten de 30 haftadan sonra dökülmeye başladım.Masabaşı çalışınca sanırım daha kötü oluyor.Eve gidip uzanınca az biraz rahatlıyorum.Şurda 2 haftam kalmasa işi bırakıp gidecek moddayım.Acayip bir ağrı bu.Hiç birşekilde rahat edemiyorum.Geçmezse sanırım dr. gidicem,

Bence de en iyisi sıvı deterjan dalin de kulağa tanıdık geliyor ilk zamanlar kızımda kullandım

Aynen canım.Bir arkadaşımın granül sabun tozu makinesini bozdu.Erimemişti makinenin su gider bölümünde toplanıp makineyi bozdu.Birkaç sayfada daha aynı şekilde sabun tozunun erimediğini,gideri tıkadığını okudum.Bu sefer sıvı deterjan alıcam bende

Elini aşağı yukarı kaldır aç kapa canım doktor öyle dedi bana dündem beri yapıyorum biraz rahatlama var
Bende dünden beri sürekli o hareketleri yapıyorum bugün daha az ağrıyor. Dün sabah kalktığımda çok fenaydı bugün daha iyiyim. O zaman hareketlere devam edeyim geçer belki de.

Çok ayakta durduğumda alışveriş yaptığımda falan ben de aşağı inmesinden şikayetçiyim dikkat etmek lazım

Kızlarrrr 41gün aradan sonra doktora gittim miniğimi gördüm 2046 gr 44cm yuvarlak burunlu sarkık yanaklı çok uğraştı dr poz versin diye yandan bitane yakaladı.. Herşey yolunda kafa aşagıda doğum pozisyonunda ama değişebilir dedi kaburgamla savaşan ayaklarıymış onu da gördüm artık 2haftada bir çagırdı bidahakine nst ye giricem zaten 1 hafta önden gidiyo...

Ma
Maşallah bebisine

Park yatak güzel sallanmıyor yaa hatta biraz önce sallanan beşiklere baktım da uzaktan kumandalı pilli/elektrikli sallanan beşiklere takıldı gözüm tam eşime göre
Biz artık almış bulunduk valla. Hem de bir çok insanın birden fazla tavsiyesi üzerine ...

2 haftada bir mi. Banada bir ay sonra gel dediii. :O aynı sayılırız hafta olarak..

Merhaba 2017 Nisan Anneleri
Ben de 2016 Nisan annesiyim.. Simdi kucagimda bebegimi emzirirken merak ettim 2017 icin de kurulmusmu bu grup diye.. Gecen yil bu zamanlar hergün girip mutlaka bakardim grubumuza simdi haftada ayda 1 anca.. Hepinize hayirli dogumlar diliyorumm. Saglicakla kavusun bebelerinize.. Sormak istedikleriniz varsa yardimci olurum..

Son haftalar olduğu için iki haftada bir ama ben onu üç hafta yaparım duruma göre tabi
Siz 32. Haftanızda değil misiniz ? Ben de 31. Haftaligim. Ama doktor bana 1 ay sonraya randevu verdi. Hiçbir sorun yok gelişimde vs.. gayet sağlıklı anormal durumda yok dedi.

Göğüs çatlaklarını önlemek için krem alacam kızlar Öner'iniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…