2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yaa bende sabun alayım diyordum en iyisi sıvı almak o zaman

Haftada bir süpürüyorum belim kopuyor bebiş aşağı iniyor 1 saat temizlik yapıp 4 saat yatıyorum resmen

Ben hiç yapamıyorum valla süpürünce direk karnım ağrıyo

Siz 32. Haftanızda değil misiniz ? Ben de 31. Haftaligim. Ama doktor bana 1 ay sonraya randevu verdi. Hiçbir sorun yok gelişimde vs.. gayet sağlıklı anormal durumda yok dedi.
Normalde benim haftamda 2_3haftada bir çağırıyolar.. Seni de 3haftada bir çağırması gerekirdi ama bi problem olmadığı için sana bir ay demiştir bundan sonra daha sık cağırır muhakkak

Kızımdan kalan bir geceliğim bir pijamam var yarım kollu.geceliğim daha yepyeni duruyor ve şık bişey.pijama kanamaya karşı yanımda olsun.birde uzun kollu pijama alayım en iyisi.3 takım yeter artık.
Evet öğretmenim yeterli olur :)

Mart annelerinden de 3kişi doğurdu =))

Kızlar galiba ben sık usutuyorum adet olucakmisim gibi ağrım oluyo şiddetli değil tabi. Vücut hazirlaniyomu ne oluyo bana bilmiyorum. Sizdede benzer şeyler oluyomu
Aynı durum bende de var canım, adet olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum. Bir taraftan da diyorum ki gebelik olmasıydı ben bu tarihlerde adet olacaktım acaba ondan mı?
Ya da evet vücut hazırlık mı yapıyor?
Diğer yandan böbrekte kum dökme sorunum vardı iki gündür rahatlamıştım. Acaba ondan mı?

Kızlar göğüs kalkanı hakkında bende bişeyler söylemek istedim, oğlumda çok sıkıntı çekmiştim , bir arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başlamıştım, önce avent kullandım ve memnun kalmadım, dışarıdan bakınca çok kötü bir görüntüsü oluyordu, sonra medela nın aldım ve çok memnun kaldım, bir de göğüs pedi bir çok markayı kullandım ama en iyi lansinoh, lansinoh ve medela yı keşfettikten sonra çok rahatlamıştım

Benimde bugünlerde adet günlerim büyük ihtimal ama bi gün ağrı cekerdim eskiden bi haftadır böyle. Ağrılar normalmiş herkes öyle diyo. Ama ben usutmusum galiba birazda terlettim kendimi isindim iyi geldi . biraz bana. Çok dikkat etmemiz gerekiyo günümüz yaklaştıkça herseyi daha şiddetli yasiyoruz galiba

Kızlar ben ne görsem ne duysam canım istiyor bu günlerde ilk başlarda böyle değildim sizde de varmı aynı durum
Bende var çok feci şekilde.annem geldi bu hafta bize.kadına sürekli bişey yaptırıp yiyorum.boşuna almadım 14 kiloyu

Canım geçmiş olsun ayni sıkıntı bendede var acaba bir gelişme varmı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…