2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın kızlar :) bugün 29+1 30. haftaya girdik karnım iyice büyüdü ama bu kilolar gittikçe benim canımı sıkmaya başladı kabus görüyorum geceleri

31+0 dan güzel annişlere ve miniklerine günaydınlar 32. haftaya girdim sonunda Gecem çok iyi geçmedi. 22:30 da yattım saat 01:30 da bileklerimin ağrısıyla uyandım wc ye gittim biraz bilek hareketleri yaptım yattım. Sonra da acayip bir karın ağrısıyla uyandım. Doğuruyorum sandım biraz bekledim eşimi uyandırmak için ama meğerse gazmış . Sonra oğluşumu rüyamda gördüm o kadar tatlıydıki. Bu 2. görüşüm oldu.

Cok şükür canim sagolasin:) hep guzel haberler alalim insallah.
simarik83 koca kafa genetik bizde doktor eşime baktim babaya cekmis dedi
esimde oyle duvara sindi duruyo

Benim de eşim koca kafalı valla bizimki de babaya çekmiş

Mart annelerinden de 3kişi doğurdu =))

Evet ya takip ediyorum. Mart grubu çok sabırsız çıktı inşallah diğer riskli olanlar zamanına yakın bir tarihi beklerler

Kızlar ben ne görsem ne duysam canım istiyor bu günlerde ilk başlarda böyle değildim sizde de varmı aynı durum

Benim ilk zamanlarım öyleydi artık kalmadı ama geçen haftasonu kahvaltı hazırlarken dolaptan tam peyniri çıkaracaktım burnuma bişey koktu söylemiyim şimdi. Daha alıpta yemedim ama

günaydın güzel annişler bugün o kadar değişik bir ağrı ile tanıştım ki geçmezse doktora gidecem sağ kasık kemiğimden sağ karın boşluğuma uzanan büyük bir acı inşallah normaldir.zor yürüyom keyfim kaçtı hepten

Uyurken ters bir hareketmi yaptın acaba? Biraz hareket ettir sağ bacağını kaldırıp indir vs. yürü birazcık belki geçer.

Reactions: mnt
Uyurken ters bir hareketmi yaptın acaba? Biraz hareket ettir sağ bacağını kaldırıp indir vs. yürü birazcık belki geçer.
sağıma yattım bir ara ama fazla sürmedi döndüm acaba üstüm açık yatıyorum da soğuk mu aldım bilmiyorum.birde hava çok soğuk işe gelirken yürümekte zorlandım

günaydın anneller ve bebişleri.

geçmiş olsun soğuk mu aldın acaba

sağıma yattım bir ara ama fazla sürmedi döndüm acaba üstüm açık yatıyorum da soğuk mu aldım bilmiyorum.birde hava çok soğuk işe gelirken yürümekte zorlandım
Üşütmüş ya da ters bir hareket yapmış olabilirsin bence biraz hareket ettir. İş yerinde biraz turla bakalım. Bizim burasıda çok fena soğuk -17 yi gösteriyordu :)

Üşütmüş ya da ters bir hareket yapmış olabilirsin bence biraz hareket ettir. İş yerinde biraz turla bakalım. Bizim burasıda çok fena soğuk -17 yi gösteriyordu :)
kalüferde ısıtsam kalçalarımı falan sorun olur mu acaba zarar verir mi?.yürümek çok zor geliyor bana bugün biraz kötü bir gün sanırım inşallah geçer

geçen akşam benim belimden bacaklarıma yayılan feci bir sancı vardı..doktorum gaz sancısı yansıyordur beline dedi olabiliyor. hafif bir ağrı kesici önerdi rahatladım. basit birşeydir inşallah endişelenmeyin.

belkide soğuk aldım ki üstüm açık yatıyorum ve erzurumda eksi derecelerde işe geliyorum tipi vardı sabah
soğuk cok etkiliyor sıcak bile olsa sen yinede kalın giyin eksilerden bahsediyorsunuz birde soğuk gazda yapıyor krampta dikkat edin kendinize

bende soğuktandır diye düşünüyorum kendimi ısıtacağım geçer inşallah

mozak aklıma geldi sabah sabah sizin bu parlaklık olayı azalmıştı tekrar kontrole gittin mi noldu? Yazdıysanda ben kaçırmış olabilirim merak ettimde :)

magnezyum sayesinde ağrılarım geçmişti şimdi böyle bir ağrı tedirgin etti ama soğuktan olmalı bencede inşallah geçer
dikkat et son haftalar sükür.bence magnezyumu ihmal etme. ben magnezyum içemediğimde kraplardan yataktan kalkamıyorum beni cok etkliyor

mozak aklıma geldi sabah sabah sizin bu parlaklık olayı azalmıştı tekrar kontrole gittin mi noldu? Yazdıysanda ben kaçırmış olabilirim merak ettimde :)

yok canım 2 ocakta gitmiştim azalma vardı şimdi 3 şubat cuma günü randevum bakalım cuma günü bakıcak doktor hala ayda bir benim kontroller ama bu haftadan sonra 2 haftada bire düşcekmiş... şimdi sabırsızlıkla bekliyorumm hayırlısıyla tamamen geçmiş der inşallah hep dua ediyorum...

Allah şifa versin geçmiş olsun canım baktın geçmiyor bi kaç saate doktora gözük bu son aylar önemli tetikte olmak lazım

İnşallah canım geçmiştir. İçini ferah tut annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…