2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gecmis olsun canim.Allah yardimcin olsun

Merhaba kizlar.nasilsiniz?bebişler napiyo?bizimki baya tekmelerin dozunu artirdiartik gece uyumak cok zor.sol tarafta uyansam uyusor bacagim,sag tarafa donuncede ayni.ama ben sizden başka bi konu hakkinda yardim isteyecegim.kizlar benim 28.haftam ama ben simdi gordum karnimin alt tarafinda kirmizi renkli catlaklar oluşmuş.ne yapa bilirim cogalmamasi icin.cevaplarinizi bekliyorum

Bol bol su içip kremlenip yağlanacaksın. Ama en önemlisi su içmek. Bir de bir krem var o ciltte bir bariyer oluşturup kaşınıp çatlamayı önlüyormuş. Adı Coresatin Barrier p Cream. İnternetten bulabilirsin.
Uyurken o uyuşmalar maalesef bizde de oluyor.

Çoğalmaması için sürekli nemlidir çatlak önleyici krem yada yağ kullan vücudun meğilliyse yine çatlarsın ama bunu en aza indirirsin

dikkat et son haftalar sükür.bence magnezyumu ihmal etme. ben magnezyum içemediğimde kraplardan yataktan kalkamıyorum beni cok etkliyor
Bende de çok kramp oluyo sodadaki magnezyum la idare etmeye çalıştım ama agrılarım sabaha kdrnuyutmuyo. Dün dr magnezyum verdi suda eriyen agrım oldukca mı içeyim hergün düzenli mi

canım sen karnımın ortasında kahve uzun çizgi oluştu demiştin benimde oldu göğüs altımdan başlıyor aşağıya kadar ince uzun çizgi geçiyor muymuş bu bilgin var mı ?
Doğumdan sonra geçiyormuş zamanla. Çok araştırdım valla o zaman ama geçiyormuş rahat ol :)

Bende dün eşime diyorum artık zayıflamak istiyorum hemen spora başlıcam mekik çekicem fit olucam diyorum bu göbek hareket etmemi de engelliyo. Hakkaten kilo zormuş
İş yerinde 2 arkadaş diyetisyene başladılar ben de dün onlara dedim bi doğurayım size katılcam. Allah obezlerin yardımcısı olsun valla çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…