2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kahverengi çizgi benim ilk hamileliğimde çıkmıştı.Haftalar ilerledikçe rengi de koyulaşıyordu.Doğumdan birkaç hafta sonra kaybolmuştu.Bu hamileliğimde çıkmadı.

Günaydın kızlar nasıl uykuya ihtiyacım varsa iyi uymuşum ama vücudumdaki kırgınlık gitmiş gözlerim açıldı resmen dinlenmel iyi geldi bana

Bende de çok kramp oluyo sodadaki magnezyum la idare etmeye çalıştım ama agrılarım sabaha kdrnuyutmuyo. Dün dr magnezyum verdi suda eriyen agrım oldukca mı içeyim hergün düzenli mi
evet ben düzenli içiyorum. içmediğim günün ertesinde kramplarım cok oluyor.dr. ne dedi hergün iç demedi mi
saol canım :) cuma günü güsel haberleri paylaşıcam sizinle inşallah ....
inşallah hep güzel şeyler duyarız.

magnezyum sayesinde ağrılarım geçmişti şimdi böyle bir ağrı tedirgin etti ama soğuktan olmalı bencede inşallah geçer
Canım bende de benzer gaz sancısı oldu endişelenme, sıcak tutmaya çalış bir de kendini yormayacak şekilde biraz hareket et en azından üç
Beş adım atıp dinlen. Eğer ağrın devam ediyorsa doktorunla görüşerek basit bir ağrı kesici talep edebilirsin, iyi gelecektir. Geçmiş olsun.

Hoşgeldin oğlunuz da sağlıkla vakitlice gelsin. Gencecik anne

Benim kızın tekmeleri bugün çok az . Ne oldu ki acaba?
Kızlar bu arada ağda gidiyorsunuz değil mi? Bir problem yaşamadınız .
Ben dün gittim canım, hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar gittiğim yerde hijyen standartları iyi. Doktorum da enfeksiyona dikkat et onun dışında gidebilirsin dedi.

saolasın :) sabah çok kötüydüm ama ısındıkça hafifledi kendimi çok sıcak tutmam lazım bu da ders oldu

ya resmen karnımı ortadan ikiye ayıran kahverengi bir çizgi çokta komik duruyor :))
Canım o çizgiyi okudum ben de. Aklıma geldikçe bakıyorum ben de heniz Yok. Ama Doğumdan sonra geçiyormuş o çizgi tabi o bölgedeki tüylere dokunmamak şartıyla..

Reactions: mnt
saolasın :) sabah çok kötüydüm ama ısındıkça hafifledi kendimi çok sıcak tutmam lazım bu da ders oldu
Geceleri maalesef ben de üstümü açıp yatıyorum çok sıcak oluyor dayanamıyorum
Ama sabahları ağrı ile uyanıyorum o zaman. Canım bilhassa ayaklarını sucak tut. Bir de suyunu bol bol iç.

Reactions: mnt
Geceleri maalesef ben de üstümü açıp yatıyorum çok sıcak oluyor dayanamıyorum
Ama sabahları ağrı ile uyanıyorum o zaman. Canım bilhassa ayaklarını sucak tut. Bir de suyunu bol bol iç.
gece yatmak bu anlamda sıkıntı üstümü kapasam terler basıyor açsam soğuk ince sersem soğuk ayaklarım da çıplak yatabiliyorum :) ay hayırlısı ile şu iki ayı atlatsak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…