2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bundan alan oldu mu kızlar ?

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-01-14-29-52.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 66
27 haftada 14 kilo aldım bile ama yeme kapasitem gittikçe azalıyor rahatsız oluyorum büyük porsiyonlarda

Ben 31 haftada 16 kilo aldım Ben ilk 3 ay çok fazla kilo aldım çünkü hamileliği öğrenince sigarayı bıraktım ve iştah tavan yaptı.

Aslında yeterli bana göre ben abartıyorum

Ben abartmıyorum ama mesela kahvaltıda 2 dilim ekmek yiyorum diğer öğünlerde yemiyorum. Sabah yine yumurtamı 2 taneye çıkardım. Tatlıyı da haftada 1-2 kere yiyorum o da sütlü tatlı oluyor. Tek kaçamağım akşam çayla kuruyemiş

Canim tamam cok su icecegim de ama ayaklarim sisiyor nasil olacak?bazilarida cok su icme diyor ayak siskinliklerinden dolayi kafam cok karisti
Tuza dikkat et şişkinliğin varsa ekstra tuz kullanma zaten peynir zeytin gibi birçok yediğimizde tuz var birde turşu tabii çok tüketmemek lazım

27 haftada 14 kilo aldım bile ama yeme kapasitem gittikçe azalıyor rahatsız oluyorum büyük porsiyonlarda
evet porsiyonları azaltman daha kolay olur herhangi bir beslenme programına uymaktan. sağlığımıza da dikkat etmemiz gerek :) fazla kilo yorar :)

ya prima ve huggies için de israil malı türkiye de ve müslüman ülkelerde yapısı farklı oluyormuş kısırlaştırıcı kimyasallar var diyorlar paranoyak etti beni bu işyerimdekiler ama işte insan bi durup acaba oluyor sonuçta israil den herşey beklenir.

Ben öyle konuşmaları pek sallamıyorum ve inanmıyorum :) Ben ilk regl olduğum günden beri orkid markasını kullanırım kısır olmam gerekiyordu konuşulanlara göre. Türkiye'de kısırlık oranı arttı ama erkeklerde arttı araştırmalara bakarsanız. Bu adamlar primaylamı büyüdü. Hepsi muşamba ve bezle büyümüştür. Kısırlığın nedeni yediğimiz hormonlu yiyecekler, mevsiminde tüketmediğimiz yiyecekler, paketli ürünler vs. Ben Veteriner Hekimim ilk tercihim ve çoğunlukla kuzu etidir. Çünkü kuzuya antibiyotik kullanılmaz. Diğer etleri bildiğim çiftçinin hayvanı o hafta kesildiyse alır yerim yoksa almam. Hayvan hasta olur veririz antibiyotiği iyileşmezse adam gider kestirir hayvan daha vücudundan ilacı atamadan. Allahım bezden nerelere geldim

Aynen bende senin gibi düşünüyorum bende hep orkid kullandım ama şükür kısır olmadım domestos içinde aynısını diyorlar annelerimizin zamanında domestosta yokmuş orkid de ama o zamanda bebek sahibi olamayan kadınlar yine varmış

Ben oğluma nerdeyse 1 yaşına kadar prima kullanmıştım.Çok memnun kalmıştım hiç pişik problemimiz olmamıştı.1 yaşından sonra biraz daha orta halli bir beze geçelim diye birkaç marka denemiştim.Aslında bebeğin cildine görede değişiyor.Birine yaramayan bez diğerine problem çıkarmayabiliyor.Canbebe kullanmıştım çok kötüydü,molfix 1 yaşından sonra çok sorun çıkarmadı bize ama alt değiştirdiğimde prima kadar kuru olmuyordu cildi.Pişik te yapmadı.Yenidoğan için prima tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…