2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hayirli aksamlar canlar:) benim evdeki yavru hastalandi 2 gündür gece uyku yok.kiyamam burnu genzi dolu ates icinde antibiyotk basladik artik.bugun ogleden sonra bir uyumusuz ikimizde azcik dinlendik.sanki benim bogazim acimaya basladi onlemimi almam lazim ne kadar olursa artik
Konak taragi ince disli tarak yeterli bacılar zeytinyagiyla yada kullaniyorsunuz bebe yagi pamukla temizleyip cikmayanlari o tarakla temizlersiniz konak taragi diye ayri para vermeye gerek yok.
Bende daha bez almadim tamamen bebegin teniyle ilgili bakip kullanilcak bisi bez.sadece cok ince olan iyi yapida olmayanlari almayin yeter.molfix huggies prima canbebe starbebe hepsini kullandim.mesela primanin beyaz serisi iyi ama turuncu paketli ekonmik bezleri hic iyi degil ayni markanin cesitleri bile farkediyor.Alın gecin hanimlar bakarsiniz duruma gore.
Pisik kremi de surekli surmek cok iyi degil pisigi onleyen sey sık bez degistirmek kuru kalmasi yani.
Bebek kiyafetlerini ayri yikamimizin sebebi zaten dogal alerjik olmadan yikanmasi icin.sabun tozunu o yuzden kullaniyoruz sivi detarjanlarda oyle o yuzden yumusatici kullanmmanizi tavsiye ederim.bebek kiyafetleri zaten minnos oluyorlar pamuklu:)

Çok geçmiş olsun kendinize dikkat edin tavsiyler için teşekkürlerm

Geçmiş olsun minnoşa.sanada allah kolaylık versin.hamileyken evde hasta çocuk çokzor oluyor.bu kış biz sık sık yaşadık maalesef kreş yüzünden.inşallah sana geçmez.

Uyuyamıyorum arkadaş.bu saat oldu yatakta dönüp duruyorum.dalacak gibi olsam bişey uykudan çekiyor beni.ay akşama kadar öldüm yorgunluktan ama dinlenemiyorum ya şaka gibi.bu arada bugün havuzluhana gittim annemle ikinci sefer.kalan bütün ihtiyaçları aldım.lohusa geceliği hediyelikler kapı süsü lohusa şerbeti bardaklarına kadar herşeyi hallettim şükür.şimdi kıyafetleri yıkayıp çantamı hazırlamak kaldı.yarından itibarende onlara başlıycam sonrada doğuma kadar koca göbeğimle yatıp durucam akşama kadar:)zaten bir haftam kaldı izne çıkmama büyük kızıds kreşe yolladım mı bütün öğleden sonra benim

Gunaydin kizlar esimi ise ugurladim simdi oyle uzaniyorum... uyanik olan var mi?? nasil gidiyor tekmeli hamisler?? cok az kaldi son 10 hafta geri sayim baslattim ben!
ben de uyanık olanlardanim canım. benim de yeğenim var 7 yaşında teyze kac günün kaldı dedi 65 dedim aldı defterini . erinmedi 1 den 65 e kadar yazdı her gun geriye sayacakmis ya minik kuş. iki yigenim de oyle şafak sayiyorlar bebisim için

Evet guzel bir duygu... zamani gelsede dogurabilsek artik.... ben cok merak ediyorum cocugumu.. sunu farkettim muzige hic tepki vermiyor ne dinletsem farketmiyor neden aceba??

neslim33
uconn tesekkur ederim canlarim.insallah gecmez diye ugrasiyorum ama bogazim fena oldu sirkeli gargara yapiyorum mandalina portakal ne varsa yiyorum....
Gece kac kere uyaniyorum bilmem bide tuvalete cok kalkmazdim ama artik 3 kere kalkiyorum.baski yapmaya basladi bebiş:)

Evet guzel bir duygu... zamani gelsede dogurabilsek artik.... ben cok merak ediyorum cocugumu.. sunu farkettim muzige hic tepki vermiyor ne dinletsem farketmiyor neden aceba??
Beninki de öyle ama sinemaya gidince çok şaşırtıyor beni..ordaki sese çok aşırı tekmeler vuruyor. Öğretmenler günü programı vardı oraya gittiğimde de çok sert tekmeler atti. Evdeki müzik sesi az geliyor galiba

Günaydın herkeseeee

Ben artık rutine bağladım ya. Wc ye gitsemde gitmesemde saat 1:30-02:00 civarı mutlaka uyanıyorum ve 1 saat dönüyorum yatakta. Eşimde birşey oldu sandı gece noldu kasıldın mı diye zıpladı adam yatakta Bileklerim de çok ağrıyor geçmiyor. Sanırım bu karpal tünel sendromu. Hamilelikten sonra kendi kendine geçiyormuş yani daha 2-3 ay çekeceğim bunu sanırım. Ortopediye gitsem röntgen falan çektiremeyeceğim için tam teşhis koyamaz ilaçta vermez. Bekleyeceğim o yüzden.

günaydınn annesi ve bütün anneler.
Eşler bizden daha tedirgin. Allah onlara sabır versin.62 günün kalmış.kendine dikkat et

günaydınn annesi ve bütün anneler.
Eşler bizden daha tedirgin. Allah onlara sabır versin.62 günün kalmış.kendine dikkat et
Aslında 50-55 gün kaldı Ayyy çok az kaldııııı Burdaki takvimler bitmeden çoğumuz doğururuz Bu son aylarda ne kadar dikkat etsekte hepimizin bi yerlerinden bir arıza çıkıyor illaki. Allah miniklerimizi korusun

Amin. Allah kucağımıza almayı nasip etsin ben o anı düşündükçe içimde kelebekler uçuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…