2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım o çizgiyi okudum ben de. Aklıma geldikçe bakıyorum ben de heniz Yok. Ama Doğumdan sonra geçiyormuş o çizgi tabi o bölgedeki tüylere dokunmamak şartıyla..
ama bende çok kıllanma oldu karnımda soğuk ağda bandıyla küçük küçük aldım arada ( yani bu durumda bende ki kalıcı olabilir... canım sen nasılsın bu arada oğluşunun odasına bayıldım sıcak sıcak hatıralar biriktirin o odada :))

simarik83 nerelere geldiği iyi olmuş konunun ama işin aslıda budur yani nestle deli gibi çikolata üretir ama aynı zaman da ilaç sektöründe şeker hapı üreticisidir. bizim ülkemizde çernobil olayı yaşandığında sağlık bakanı çıkıp tv de çayımızda bişey yok bakın ben içiyorum diyip içmiş insan sonuç kanser oranında %70 artış.... napalım artık ne duysak inanacak hale geldik bizi bu denli paranoyak yapan ülkemize gdo lu yiyeceklerin girişine onay veren devletimiz sağolsunnn.....

Yani işte beze gelene kadar neler var neler o yüzden etrafı fazla dinlemeyeceksin kendin araştıracaksın

Yakında şok var canım geçen gittim yeni doğan yoktu mesele dikkatle baktım bazı numaralar ağırlıklıydı aklım karıştı ondan

Zaten yenidoğan 1 paket yeter diyorlar. Yenidoğanı bulduğun bir yerden alırsın. Diğer bedenler varsa markette sıkıntı olmaz senin için

bakacam bakalım

aynen öle canımm :) sanırım prima premium care alıcam bende ...

birde yeni doğmuş bebeklerde bu saçlarında ki konaklar için saç fırçası lazım diyorlar öle bişey aldınız mı

Sakın molfix alma çok fena pişik yapıyor iki kişide gözümle gördüm
Bende oğlumda iki sene molfix kullandım çok memnundum. Prima kötü koku yapıyodu huggies hiç beğenmedim. Busefer iki paket zeytinyağlı komili bez hediye geldi sonrasında yine molfix almayı düşünüyorum

aynen öle canımm :) sanırım prima premium care alıcam bende ...

birde yeni doğmuş bebeklerde bu saçlarında ki konaklar için saç fırçası lazım diyorlar öle bişey aldınız mı
Ben chicconun tarak setini aldım 1 fırça 1 tarak var içinde.

Eklentiler

• chicco-tarak-firca-seti-mavi.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 43
Bende oğlumda iki sene molfix kullandım çok memnundum. Prima kötü koku yapıyodu huggies hiç beğenmedim. Busefer iki paket zeytinyağlı komili bez hediye geldi sonrasında yine molfix almayı düşünüyorum
Bebeğin tenine göre değişiyor demek ki deneyip görecez artık

Evet bende evlilikten once 10bardak su iciyordum evlenince hemen hamile kaldim ve su bilmeyerek azaldi ama yinede diger hamile tanidiklarimdan daha fazla tuketiyorum.tesekkurler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…