2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın
Günaydınnn bende saat beş beş buçuk arası kalkıyorum ondan sonra dönüyorum yatakta rutine bagladık dediğin gibi

Valla ya rüya gibi geliyor. Hayatımız çok değişecek. Keşke kedi köpekler gibi hamileliğimiz 2-3 ay sürseydi

sabretmeyi öğreniyoruz belkide 9 ay sayesinde.insan dahada sindiriyor. sevgileri daha da büyüyor bebeklerimizin. oyle olsada öğrendiğimiz gibi doğardı nerdeyse hemencecik görürdük. ne güzel. merakla bekliyoruz.

depresyondayım zevk alamaz oldum insanların yaptıkları sinirimi bozar oldu odadaki arkadaşıma olan sevgim sinire dönüştü kıza gıcık oluyorum bugün.açım ama yemeklerin hiçbiri bana güzel gelmiyor.hamilelikten mi bilmiyorum eşime alınıp ağlıyorum ya bu nasıl bir ruh hali

Hormonlar hormonlar bende aynıyım dün telefonu açmadı diye kardeşime kızdı düşün yanii bunun birde lohusalığı düşünmwk istemiyorum

bir ara ben de oyleydim.simdi bir sakinlik geldi.ama bazi sahsiyetlere gicikligim devam ediyor devam edecek...ve maalesef hayatim boyunca gorecegim kisiler...neyse evli evine ins..bebislerimiz dogunca duzen oturunca kimse umrumuzda olmaz

Reactions: mnt
Hormonlar hormonlar bende aynıyım dün telefonu açmadı diye kardeşime kızdı düşün yanii bunun birde lohusalığı düşünmwk istemiyorum
kendimi sevemiyorum kendi kendime batıyorum resmen kavga ediyorum üstümle başımla

bir ara ben de oyleydim.simdi bir sakinlik geldi.ama bazi sahsiyetlere gicikligim devam ediyor devam edecek...ve maalesef hayatim boyunca gorecegim kisiler...neyse evli evine ins..bebislerimiz dogunca duzen oturunca kimse umrumuzda olmaz
ya bilmiyoru bazen bulunduğumuz ortamdan çıkmanın fazla imkanı olmuyor mecbursun o kişilerle vakit geçirmeye bende sevmeye çalışıyorum ama olmuyor batıyor

bende bugun sacımı kestirip boyatıyorum, 7 aydan sonra:)
dun cokcok kotuydum, ben işteyken temizlikcim gelmişti, evime kadının kocası gelmiş, eşim para bırakmaya gitmişti ogle arası, adamla karsılasmıslar, şok gecirmiş, bana kızdı tabiki, okadar sinirlendim ki anlatamam, beynimden vurulmusa döndüm adam bide mutfagıma girip cay demlemeye baslamıs, insanlar rahatlıktan ölüyorlar ben gercekten güvenmekle hata etmişim. babaannemize geliyordu ama o tabi hep basında durdugu için böyle bişey yasamamıs. Allahım insanlara akıl fikir versin. neyseki eşimle anlastık ama gece hıc uyumadım surekli kapıyı kontrol ettim, evde bi adamın rahatca dolastıgı dusuncesi beni yiyip bitirdi.

Cidden ne rahatlık yaaaa Allah akıl fikit versin birde çay demlemiş sanki babasının evi

çok ayıp ve saygısızca kocasının geldiğini haber vermedi mi soylemeden mi gelmiş evine

iyice şiştik canım herkesin farklı bir sıkıntısı kimimizin beli kimimizin midesi kimimizin başı ağrıyor... doğuma da az kaldı yeni bir sorumluluğumuz olacak var olan sorumluluklar da devam ediyor ve kimse de çok anlayışlı değil ben de iş yerinde bazılarına çok tahammül edemez oldum..

Reactions: mnt

Az kaldı canım sık dişini. Benimde 2 haftadır müdürü parçalayasım var ama sabrediyorum. Çıkıp odasına ağzıma geleni saycamda arkadaşlar tutuyor. Kulaklarını tıka lüzumlu şeylere cevap ver muhatap olma. Ben de yavaş yavaş kabuğuma çekilmeye başladım bir an önce haftaların geçmesini bekliyorum.

Yok artık ya terbiyesizliğe bak. Hazır hepimiz agresifiz gelip hep beraber yolalım onları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…