2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
miraycan84 evet canim.bide benim kizimda uzayan sarılık oldu cok zor uyandiriyordum gece falan niye aglamiyo bu diye kendim uyanip uyanip dururdum.
mmousee aşarsiniz insallah canim 2 cocuk büyütüyor gibi oluyor baslarda ama geciyor

Ne güzel yazmışsın düşündüğüm yazmaya fırsat bulamadığım şeyler sağlıklı olalım gerisi kolay
Benim de tavsiyem 1 ay kadar kalabildiğiniz kadar annenizde kalmanız kızlar bizi onlardan başka kimse anlayamaz o günlerde ne eşiniz ne kayınvalideniz ne ablanız ne kardeşiniz anne bambaşka hem seni hem bebeğini düşünür 20 gün bizimle aynı odada kanepede yattı kadın rahat yatağında uyumak varken inşallah bu doğumda da yanımızda olur ve sonrasında anneme gideriz

Kaygılanmak deyince dedim ya kaygılanmakta lazım diye gıcık oluyorum uykusu ağır olan annelere çocuk ağlıyor sızlıyor uyanmıyor bazıları 4 yaşında kızım dün akşam biraz ateşi vardı 4 kere kalkıp ateşine baktım uyuyamadım zaten

bu bunalım hali bende uzun süre kalıyor yol bulamıyorum beynimi ikna edemiyorum.şikayetim yok tabiki halimden ama sebepsiz mutsuzum.

valla iyi stres atarız

hepimizde vardır herhalde yanlız kalınca özellikle yada gece uykusuzluklarında düşününce kaygılanıyor insan.ama iyi düşünmek gerek duygularımız bile bebeği etkiliyor.
ben bebeğimi de üzüyorum galiba oda benim gibi bunalımlı doğmaz inşallah

konuyla alakasız olucak ama aklıma takılan ve kararsız kaldığım birşey var :) kıyafetleri nasıl aldınız acaba ya da nasıl almayı düşünüyorsunuz? nisanda uzun kollu giydiririm sanırım ama haziran temmuz ve ağustos için şüphelerim var. anneme sorduğumda üşür uzun kollu al yaz içinde diyor, bende nisanda doğmuşum ve yazında uzun kollu giymişim. henüz yenidoğan ve 3 ay kıyafet almadım aldıklarım 6 ay onlarda zaten uzun kollu ama çok kararsız kaldım

Ben ilk aylar için uzun kollu aldım 0-3 ay olanları genelde 3-6 olanları kısa kollu ama bir iki uzun kollu üstte aldım birde zamanı gelincede bakarım diye düşünüyorum

0-3 ay 5'li takimlardan alabilirsin canim 3 -4 adet.sonra haziran ayi geliyor zaten.yarim kollu zibin ve Uzun tek altlar alabilirsin aksamlari serin olup giydirmeye yada gaz olmamasi icin incecik pamuk altlardan.Ben daha o incelikte alt bulamadim cok da dolastim onlar daha yeni cikar nisan mayis gibi yani.cok sicak oluyor klima acilmaz genelde bebekli evlerde o yuzden günduz yarim kollu zibinla durur useyecek olursa alt giydirir uzerine muslin battaniyelerden ortebilirsin.Daha once subat annesi olarak ve simdi mart sonu nisan basi adayi olarak tavsiyem:)
Tekli alt lcw nin oluyor serin tutan incecik birde bebetto markasinin cok guzel oluyor resim bulursam koyayim.birde muslin battaniyeler cok kullanisli hanimlar ust ortmeye kundak yapmaya belini sıkı tutsun diye falan:)

Slm bayanlar sabaha kadar sancım vardı soguktan kendimi sıcak tutsmda dvm ediyor doktora gitsem Geçio tekrar oluyor

Ben ilk aylar için uzun kollu aldım 0-3 ay olanları genelde 3-6 olanları kısa kollu ama bir iki uzun kollu üstte aldım birde zamanı gelincede bakarım diye düşünüyorum
0-1 ler bence hangi ilde olursak olalım uzun olmali ama 0-3 ler karışık olabilir.Ben bu şekilde aldım hava durumuna göre giydiririz Allah izin verirse.

işte ben de böylebir durumun içine girersem nasıl yaparım ona gereken ilgiyi ya gösteremezsem bilemiyorum hep dua ediyorum güçlü olmak için inşallah kabul olur
Annelik iç güdüsel bir duygu.öğrenilen bişey değil çocuk doğunca 40 yıllık anne gibi olursun merak etme.ilk kızımda annem 20 günlük lohusayken bırakıp gitmek zorunda kalmıştı beni.ben bu çocuğun gazını bile çıkaramıyorum diye ağlamıştım.annemi yolcu ettim.bebeğim beşikte uyuyor.allahım biraz daha uyusun diye dua ediyordum:)çok şükür altından rahatça kalktım.hiç korkma şimdi ürkütücü gelsede iş başa düşünce çok güzel yaparsın.

Annelik çok güzel bir duygu Allah hepimize hayirli sağlıklı annesini babasını seven evlatlar nasip etsin

Aynı sebepten ötürü ben 3-6 aylık çok bişey almadım.sadece 2 tane uzun kollu pijama takımı aldım.duruma göre hareket ederim bebek doğunca.kızım yaz bebeğiydi çıtçıtlı badyle duruyordu evin içinde temmuz ağustosta.ama bu bebeğim nasıl olur bilemem sıcağı sever mi bunalır mı doğunca anlıycaz.

Annelik çok güzel bir duygu Allah hepimize hayirli sağlıklı annesini babasını seven evlatlar nasip etsin

Evet bende oyle duwunuyordum ama herkez bisey soyleyince kaliyosun oyle.limonlu icmeye basladim bu aralar.sakincasi varmi?tansiyonumun cikmasindan korkuyorum

Kızlar Bebek odasına halı alan var mı? Şu internette İsim yazdırılanlar Nasıl sizce? Sağlıklı mı, uygun mu Bebek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…