2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
dogru tabiki ama insan her sey elinin altinda hazir olsun istiyor yani ben oyle istiyorum ama duruma gore almaya karar verdim :)

gunaydin kızlar. Iki ay kaldı iki ay sonra evimize tatli sevimli civildayan bir canli gelecek her şey değişecek hayatiniz , uyku saatleriniz , yeme duzeniniz , duygu ve dusunceleriniz ve siz .inşallah her şey çok güzel olur.

ben de dahil olmak üzere ilk çocuğu olacaklar heyecan ve kaygılarımız aynı...

evet cnm drek bi daha gelme sakın dedim, cok kızdım cok..

ahahahaa paralarız vallahi

gunaydin canim benim ikinci cocugum ama heyecan ayni.5 sene gecti sanki hic bebek buyutmemisim gibi...ayni sekilde kendi duzenimiz vardi hepsi degisecek..ikinci kez anne olacagim.iki askim olacak ins...heyecan tavan yani
Herkes az kalmis diyor ama ben de uzun zaman varmis havasi var..son aylar uzun geciyor bence...
Hayirlisi ile kucaklarimiza alalim ins.sag salim saglikla....

Demir hapina icmeme direnisim son buldu dr kizdi.sise seklinde basladim.magnezyum karisik vitamin kan sulandirici troid hapi bir de ustune mide yanmasi..vitaminkolik oldum .ins depolar dolar.

gunaydın kızlar ve bebişler hayırlı cumalar bir hafta daha bitiyor.
yok cnm bilmiyorduk ki,
eşim kapıy calmıs kac kez, acan olmamıs, oda anahtarla girmiş adamla karsılasmıs direk
belkı onceleri de geldi haberimiz yok

Nasıl bir terbiye yaa. gerçekten çok zor artık güvenilir birini bulmak

Günaydın kızlar ve minnaklar

Yine gece 2 de uyandım wc rutinimi gerçekleştirdim ve 1 saate yakın yatakta dönerek uyuyakaldım Rüyamda Murat Boz'u gördüm ne alakaysa Dün gece hafiften horlamışım eşim sabah söyledi. Burun etleri şişiyor demek ki iyice Bilek ağrılarım devam ediyor. Sonracığıma vajinama sürekli baskı olmaya başladı ve gün içinde 1 damla için bile wc ye gitmeye başladım. Bir de iyi şeyler yazayım yarın oğluşun kıyafetleri yıkancak ütülencek çantası hazırlanacak çok heyecanlııııı

Kıyafetler hakkında konuşulmuş. Ben 0-3 aylık hep uzun kollu aldım. Yaz dönemi Antalya'da olacağımız için salopet, yarım kollu tulumlar, şort, kolsuz atlet vs. aldım şimdilik. O dönem yine lazım olan birşey olursa alırım diye düşündüm.

mnt bugün nasılsın bakalım? Miniğini kucağına almaya 1 gün daha yaklaştın

Günaydın kızlar. Bende dün akşam başlayan şiddetli bir bel ağrısı oldu. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum kolumu bacağımı oynatınca bile direk bel ağrım şiddetleniyor. İş yerinde oturma pozisyonundan olabilir diye düşündüm. Üşütmedim filan çünkü. Erken doğum belirtisi filan değildir inş en korktuğum. Salı günü kontrolümüz olcak, benzer bir durum yaşayan var mı? Bu arada dün kızım inanılmaz hareketliydi eşime bak hisset dedim ona odaklandık ve yanımızda oynayan oğlum bi anda odasına gitti ağladı hep kardeşimle oynuyorsunuz dedi kıskandı. Doğunca nasıl zorluklar yaşayacağım geçti gözlerimin önünden

Günaydın kızlar ben yine kan vermeye triod deperlerim iki aydır güzel çok şükür inşAllah bugünde iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…