- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #30.941
Günaydın canım ben iki gecedir şükür rahat uyuyorum ama sabah kalktığım zaman acayip kasık ağrım oluyor sanırım kalkmadan uyuduğum için olsa gerek bende kıyafey yıkıcam inşAllah gidip deterjan alabilirGünaydın kızlar ve minnaklar
Yine gece 2 de uyandım wc rutinimi gerçekleştirdim ve 1 saate yakın yatakta dönerek uyuyakaldımRüyamda Murat Boz'u gördüm ne alakaysa Dün gece hafiften horlamışım eşim sabah söyledi. Burun etleri şişiyor demek ki iyice Bilek ağrılarım devam ediyor. Sonracığıma vajinama sürekli baskı olmaya başladı ve gün içinde 1 damla için bile wc ye gitmeye başladım. Bir de iyi şeyler yazayım yarın oğluşun kıyafetleri yıkancak ütülencek çantası hazırlanacak çok heyecanlııııı
Kıyafetler hakkında konuşulmuş. Ben 0-3 aylık hep uzun kollu aldım. Yaz dönemi Antalya'da olacağımız için salopet, yarım kollu tulumlar, şort, kolsuz atlet vs. aldım şimdilik. O dönem yine lazım olan birşey olursa alırım diye düşündüm.
@mnt bugün nasılsın bakalım? Miniğini kucağına almaya 1 gün daha yaklaştın
Günaydın kızlar ve minnaklar
Yine gece 2 de uyandım wc rutinimi gerçekleştirdim ve 1 saate yakın yatakta dönerek uyuyakaldımRüyamda Murat Boz'u gördüm ne alakaysa Dün gece hafiften horlamışım eşim sabah söyledi. Burun etleri şişiyor demek ki iyice Bilek ağrılarım devam ediyor. Sonracığıma vajinama sürekli baskı olmaya başladı ve gün içinde 1 damla için bile wc ye gitmeye başladım. Bir de iyi şeyler yazayım yarın oğluşun kıyafetleri yıkancak ütülencek çantası hazırlanacak çok heyecanlııııı
Kıyafetler hakkında konuşulmuş. Ben 0-3 aylık hep uzun kollu aldım. Yaz dönemi Antalya'da olacağımız için salopet, yarım kollu tulumlar, şort, kolsuz atlet vs. aldım şimdilik. O dönem yine lazım olan birşey olursa alırım diye düşündüm.
@mnt bugün nasılsın bakalım? Miniğini kucağına almaya 1 gün daha yaklaştın
Günaydın kızlar ben yine kan vermeye triod deperlerim iki aydır güzel çok şükür inşAllah bugünde iyi çıkar
Bugün sabah kalktım sanki dünkü ağrıyı çeken başkası sanki hiç ağrı yok
Günaydın
Bu sabah eşimde bana sen hiç horlamazdın gece horlayıp durdun dedi.Uyurken burnumdan garip sesler çıkıyormuş.Bende uykuya dalmadan burnumda hafif şişlik hissetmiştim.
Ben horlasamda eşin kendi horlamasından beni duymaz sanırımGünaydın
Bu sabah eşimde bana sen hiç horlamazdın gece horlayıp durdun dedi.Uyurken burnumdan garip sesler çıkıyormuş.Bende uykuya dalmadan burnumda hafif şişlik hissetmiştim.
Aynı biz valla geçen gece isyan ettim resmen bir taraftan kız tekmeliyor bir taraftan babası horluyot dedim yeter babalı kızlı uyutmadınız kalk git oturma odasına bebek doğunca bizde çoookkk kavga ederiz bizim birde sigara kavgamız Allahım sorma o daha beterneslim33 bitane de bende var.cocuklarim ninni yerine baba horlamsiyla uyudular.bebekken en cok kavga sebebimiz horlamasi ve kapilari pat küt kapatmasi isiklari cat cut acmasi.ben uyanmasin diye yaninda nefesimi usulca verirken
Yavaş yavaş kendini yormadan yaparsın canım en doğrusunu yapıyorsun strese girsen eline ne geçecek ki insan kendi kendini gaza getirmemeli...ctesi oğlumun odası gelecek. dün çamaşır deterjanını da aldım. odadan sonra yıkar ütüler yerleştiririm. benimde yardım edenim yok maalesef. annem çalışıyr kv eltimin çocuğuna bakıyor. ablam istanbulda oturuyor. öyle olunca kimse benimle ilgilenemiyor maalesef.ama bu durumla başetmeye çalışıyorum oğlumu strese sokmamak için.
ah sorma canım zaten onu kucağıma aldığım günü görsem. benim daha önce 1 boş gebelik ve 2 kimyasal gebeik oldu. bu 4. gebeliğim çok şükür sıkıntı yok ama o korkum hala geçmedi maalesef. rabbime bol bol dua ederek heyecanla bekliyorum.
benim eşimde de aynı sorunları yaşayabiliriz. sevilmeyi çok seven bir adam ona her akşam mutlaka dokunmamı ister seveyim ister. bebek olunca beni sevemiceksin diye korkuya düştü şimdi. çocuk gibi onunla konuşuyorum ilk zamanlar ilgilenemem ama sonra bi bacağıma seni bi bacağıma onu yatırıp sevicem diyorum mutlu oluyor
bende aynı durumdayım sürekli kurup kendimi üzüyorum bebeğim bunalımda doğacakben bebeğimi de üzüyorum galiba oda benim gibi bunalımlı doğmaz inşallah
Ben horlasamda eşin kendi horlamasından beni duymaz sanırım
Eyvah eyvah.insallah evlat sevgisiyle birakir.babam oyle birakmis annem anlatirdi:)Aynı biz valla geçen gece isyan ettim resmen bir taraftan kız tekmeliyor bir taraftan babası horluyot dedim yeter babalı kızlı uyutmadınız kalk git oturma odasına bebek doğunca bizde çoookkk kavga ederiz bizim birde sigara kavgamız Allahım sorma o daha beter
İnşAllah tek umudum o zatenEyvah eyvah.insallah evlat sevgisiyle birakir.babam oyle birakmis annem anlatirdi:)
bende de geçen hafta 2-3 gün oldu dün doktoruma sordum randevumuzda artık normal olacak bunlar korkma dedi.. bebek pozisyonuyla alakalıymış.Kızlar afedersiniz vijanamdan aşağı sanki bişey çekiyor acayip bir ağrı var normal mi sizce
şükür korktum önce ama sabah iyi uyanınca rahatladım olacak bunlar artık ne yapalımbende de geçen hafta 2-3 gün oldu dün doktoruma sordum randevumuzda artık normal olacak bunlar korkma dedi.. bebek pozisyonuyla alakalıymış.
bende de oldu aynısı çok şiddetli bacaklara kadar vuran belde ağrı sancı şeklinde gece yarısı doktorumu aradım gaz sancısı yansıyormuş hafif bir ağrı kesici önerdi içtim ve rahatladım korkulacak birşey yoktur. içinizi ferah tutun.Günaydın kızlar. Bende dün akşam başlayan şiddetli bir bel ağrısı oldu. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum kolumu bacağımı oynatınca bile direk bel ağrım şiddetleniyor. İş yerinde oturma pozisyonundan olabilir diye düşündüm. Üşütmedim filan çünkü. Erken doğum belirtisi filan değildir inş en korktuğum. Salı günü kontrolümüz olcak, benzer bir durum yaşayan var mı? Bu arada dün kızım inanılmaz hareketliydi eşime bak hisset dedim ona odaklandık ve yanımızda oynayan oğlum bi anda odasına gitti ağladı hep kardeşimle oynuyorsunuz dedi kıskandı. Doğunca nasıl zorluklar yaşayacağım geçti gözlerimin önünden
ayy inşallah gaz sancısı olsun ama gerçekten şiddetli bir ağrı gece sağıma soluma dönemiyordum çok fena. ters bi hareket mi yaptım diye düşünüyorum. son iki aya girdik şikayetler iyice artmaya başladı Allah yardımcımız olsunbende de oldu aynısı çok şiddetli bacaklara kadar vuran belde ağrı sancı şeklinde gece yarısı doktorumu aradım gaz sancısı yansıyormuş hafif bir ağrı kesici önerdi içtim ve rahatladım korkulacak birşey yoktur. içinizi ferah tutun.
Ayakta degildim yatirdim ama uykum gelmiyordu...ben de bugun rahatsizim.uyumak istedigim halde uyuyamiyorum.siz neden ayaktasiniz
maaşallah minikler hızla büyüyor artık. ben de çok merak ediyorum bklm boy kilo ne durumda yüzünü göstercek mi salıyı bekliyorum sabırsızlıkla. Allah korusun inş hepimiz vaktinde ve sorunsuz doğumlar yapalım. göğüs ucu kremine başlamak üzereyiz hepimiz neredeyse peki çatlamaya karşı başka bi önerisi oldu mu?dün randevumuz vardı kızım 1824 gr 42 cm olmuş.. bir tek poz bile alamadık yüzünü göremedim hiç
riskli durumları anlattı aralıklı olan kasılmalar sancılar suyun gelmesi kanama olması vs. Allah saklasın tabiki.
göğüs ucuna kesinlikle krem sürmüyorsun dedi uyarıp süt gelmesine sebep verir dedi.
clexane iğneye doğumdan sonra 2 haftaya kadar devam edecekmişim.
ilk nst mize de girmiş olduk dün.
herkese hayırlı sabahlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?