2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın canım ben iki gecedir şükür rahat uyuyorum ama sabah kalktığım zaman acayip kasık ağrım oluyor sanırım kalkmadan uyuduğum için olsa gerek bende kıyafey yıkıcam inşAllah gidip deterjan alabilir

Günaydın

Bu sabah eşimde bana sen hiç horlamazdın gece horlayıp durdun dedi.Uyurken burnumdan garip sesler çıkıyormuş.Bende uykuya dalmadan burnumda hafif şişlik hissetmiştim.

Günaydın kızlar ben yine kan vermeye triod deperlerim iki aydır güzel çok şükür inşAllah bugünde iyi çıkar

İnşallah iyi çıkar

Bugün sabah kalktım sanki dünkü ağrıyı çeken başkası sanki hiç ağrı yok

Aman iyi ya olmasın

Günaydın

Bu sabah eşimde bana sen hiç horlamazdın gece horlayıp durdun dedi.Uyurken burnumdan garip sesler çıkıyormuş.Bende uykuya dalmadan burnumda hafif şişlik hissetmiştim.

Uzun zamandır çok sesli nefes alıp veriyorum zaten kendimde rahatsız oluyordum. Normalde uyurken benim nefes aldığım bile belli olmaz yani ilk evlendiğimizde eşim kaç defa uykumda öldüm sanmış Ama şimdi nefes alıp verişim diğer odalardan duyuluyordur heralde. Horlamaya da başladık tam oldu Kendimden soğudum valla

neslim33 bitane de bende var.cocuklarim ninni yerine baba horlamsiyla uyudular.bebekken en cok kavga sebebimiz horlamasi ve kapilari pat küt kapatmasi isiklari cat cut acmasi.ben uyanmasin diye yaninda nefesimi usulca verirken

neslim33 bitane de bende var.cocuklarim ninni yerine baba horlamsiyla uyudular.bebekken en cok kavga sebebimiz horlamasi ve kapilari pat küt kapatmasi isiklari cat cut acmasi.ben uyanmasin diye yaninda nefesimi usulca verirken
Aynı biz valla geçen gece isyan ettim resmen bir taraftan kız tekmeliyor bir taraftan babası horluyot dedim yeter babalı kızlı uyutmadınız kalk git oturma odasına bebek doğunca bizde çoookkk kavga ederiz bizim birde sigara kavgamız Allahım sorma o daha beter

Yavaş yavaş kendini yormadan yaparsın canım en doğrusunu yapıyorsun strese girsen eline ne geçecek ki insan kendi kendini gaza getirmemeli...

Eyvah eyvah.insallah evlat sevgisiyle birakir.babam oyle birakmis annem anlatirdi:)

bende de oldu aynısı çok şiddetli bacaklara kadar vuran belde ağrı sancı şeklinde gece yarısı doktorumu aradım gaz sancısı yansıyormuş hafif bir ağrı kesici önerdi içtim ve rahatladım korkulacak birşey yoktur. içinizi ferah tutun.

dün randevumuz vardı kızım 1824 gr 42 cm olmuş.. bir tek poz bile alamadık yüzünü göremedim hiç
riskli durumları anlattı aralıklı olan kasılmalar sancılar suyun gelmesi kanama olması vs. Allah saklasın tabiki.
göğüs ucuna kesinlikle krem sürmüyorsun dedi uyarıp süt gelmesine sebep verir dedi.
clexane iğneye doğumdan sonra 2 haftaya kadar devam edecekmişim.
ilk nst mize de girmiş olduk dün.
herkese hayırlı sabahlar.

ayy inşallah gaz sancısı olsun ama gerçekten şiddetli bir ağrı gece sağıma soluma dönemiyordum çok fena. ters bi hareket mi yaptım diye düşünüyorum. son iki aya girdik şikayetler iyice artmaya başladı Allah yardımcımız olsun

maaşallah minikler hızla büyüyor artık. ben de çok merak ediyorum bklm boy kilo ne durumda yüzünü göstercek mi salıyı bekliyorum sabırsızlıkla. Allah korusun inş hepimiz vaktinde ve sorunsuz doğumlar yapalım. göğüs ucu kremine başlamak üzereyiz hepimiz neredeyse peki çatlamaya karşı başka bi önerisi oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…