2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
inşallah güçlü olabilirim genelde zayıf bir yapım var çabuk pes ederim ümitsizliğe kapılırım.

Günaydın güzel anneler tatlı bebişler :) hepinize hayırlı cumalar ....

bugün dr kontrolüm vardı ama şimdi doktorumun sekreteri aradı doktorum grip olmuş bugün ki tüm randevular iptal edilmiş benim randevuda pazartesi akşamüzerine ertelendi.. oysaaaa sabah nasıl mutlu kalkmıştım kızımı görücem diye napalımmm nasip pazartesiymiş :)

Reactions: mnt

Ayva çekirdeği diye bahsediyorlar eskiler işte suda bekletip jel gibi oluyormuş sürüyorsun. Birde doğumda ilk süt gelince etrafına sürün diyorlar. Bende şimdi kararsız kaldım

Gunaydin guzel anneler,Allah meleklerimizi korusun insallah.gece kac kere wc ye uyanip gdiosunuz:)bunu hic merak ediceim aklima gelmezdi ama hamilelik degiskkk.okdr ay gecti su son aylarr hic gecmio bide surekli yattiim icin zorlasti ama ins.emeklerimzn karsiligni alirz.bide tawsiyem sakin cok sicak bnyo yapmain bu aylar

en fazla iki kez kalkıyorum gece ben :) 9 da yatıyorum 6 buçukta uyanıyorum o arada iki kez ama gündüz sürekli :)

Banada bir defasinda oyle olmustu cok kotu oldum iple cekince oyle oluyor... bisey degil cnm... soyle dusun eskiden ultrason yoktu 9 ay hic gormeden dogum yaparlardi... neyse pazartesiye kismet artik...

amin inşallah. sanırım doğumda başlıycaz. normal çatlak kremini göğsüne uygulayabilirsin ama şuan ucuna asla dedi.
miniğinizi sağlıkla görün inşallah sizde.

Ben bir ara abartisiz 5 defa kalkardim simdi ise 2 defa falan biraz da pisikolojik diye dusunuyorum niye sicak banyo yapmaylim ben temizlendigimi hissetmiyorum aksi takdirde

bende dedim bu asla gaz sancısı değildir böyle ağrı mı olur ama doktor olur dedi senin dediğin gibi sağa sola dönemedim. amin hepimizin yardımcısı olsun.

Ben bir ara abartisiz 5 defa kalkardim simdi ise 2 defa falan biraz da pisikolojik diye dusunuyorum niye sicak banyo yapmaylim ben temizlendigimi hissetmiyorum aksi takdirde
Cnm bnde ole hissediorum ama erken dogumu tetiklio,soyle dusun normal dogum olsn bayanlara sicak bnyo yapiolar dr.m kesinlikle sick bnyo olmick dedi

Allahım nasıl bir mide yanmasıdır gözlerimin içi acıyor acıdan resmem
Ben naneli falım çiğniyorum rahatlatıyor. Dene bence ben paket paket aldım 1 haftadır öyle idare ediyorum. Çene kaslarım çok yoruluyor ama mide yanmasından iyidir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…