2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm bnde ole hissediorum ama erken dogumu tetiklio,soyle dusun normal dogum olsn bayanlara sicak bnyo yapiolar dr.m kesinlikle sick bnyo olmick dedi
Anliyorum dogrudur... hamilelikte daha cok terliyorum sanki ve rahatsiz oluyorum bu nedenle sanki sicak su kullaniyorum iyice temizleneyim diye... insallah bisey olmaz...ayy haftalar ne yavas geciyor yaa demi ama...

Eşim karnıma dokunmuştu birinde.kızımda ağlayarak odadan çıktı.o doğunca çöpe atıcam zaten dediçok korkuyorum doğumdan sonra yaşıyacaklarıma.hem lohusalık hem bebek hem ablası hem evdeki kalabalık.baya kayggılıyım

Günaydın

Bu sabah eşimde bana sen hiç horlamazdın gece horlayıp durdun dedi.Uyurken burnumdan garip sesler çıkıyormuş.Bende uykuya dalmadan burnumda hafif şişlik hissetmiştim.
Ben de horlayanlardanım kızlar.hatta gece eşim başka odaya geçti çok horladın diye.en azından 2 ay daha horluycam ben sen her daim horluyorsun ben ne yapayım dedim:)

inşallah güçlü olabilirim genelde zayıf bir yapım var çabuk pes ederim ümitsizliğe kapılırım.
Ben yıllardır panikatak depresyon hastasıyım.ilaç kullanmadan yapamazdım.ilk kızıma hamile kalmadan ilacı bıraktım.her ne kadar kalitesiz bir yaşantım olsada:)5 yıla yakın oldu çok şükür ilaç kullanmıyorum.insanın evladı olunca dahada bir güçleniyor hiç korkma.hem fizikselhem psikolojik olarak dahada güçleneceksin emin ol.

inşallah hepimiz çok güçlü oluruz :)

Ayva çekirdeği diye bahsediyorlar eskiler işte suda bekletip jel gibi oluyormuş sürüyorsun. Birde doğumda ilk süt gelince etrafına sürün diyorlar. Bende şimdi kararsız kaldım
evet biliyorum bekletince jel kıvamında oluyor daha önce cildim için kullanmıştım bunu göğüs ucu için hiç duymamıştım. ben de kararsız kaldım lansinoh kullanmaya başlamayı düşünüyorum bi kaç hafta sonra

kadın olmak güçlü olmak zorunluluğunu getiriyor anne olunca daha da güçlü :)

mecbur en çokta ne sinir ediyor beni benim bebiş kız ben bu kadar sıkıntı çekiyorum babacı olacak o gıcık ediyor beni
bende babacıyım ama anne de bam başka kız kardeşim annem arkadaşım :) şefkat meleğim benim idolüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…