2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Banada bir defasinda oyle olmustu cok kotu oldum iple cekince oyle oluyor... bisey degil cnm... soyle dusun eskiden ultrason yoktu 9 ay hic gormeden dogum yaparlardi... neyse pazartesiye kismet artik...

aynen canım bi de bir aydır gitmiyordum.... artık bütün haftasonu pazartesi olsun diye beklerim normalde hafta sonu geçsin istemem şimdi tam tersi hem pazartesi sendromu da olmaz :) bardağın dolu kısmını görmek lazım :)

aynen kendi psikolojim oğlumun psikolojisi bebeğin bakımı her kafadan bi ses.....düşünmek bile istemiyorum. yalnız bırakmamak lazım bebekle onu anladım ben. bir de bebeğin bakıma ihtiyacı olduğunu ilgilenilmesi gerektiğini sık sık anlatmak gerekiyor. oğlumu ihmal etmekten ve doğabilecek sonuçlardan çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun

Ben bir ara abartisiz 5 defa kalkardim simdi ise 2 defa falan biraz da pisikolojik diye dusunuyorum niye sicak banyo yapmaylim ben temizlendigimi hissetmiyorum aksi takdirde

sıcak banyo yu bana da doktorum dedi yapma diye ılık olsun dedi kasları gevşetiyormuş doğumu tetikler dedi.... ben de zaten oldum olası ılık su severim o yüzden çokta sorgulamadım :)

Kızlar merhaba genelde yazdıklarınıza katılamasamda takipteyim Ray topiğindeyim çoğu zaman. Benim başım mide ekşimesi yanması ile dertte ne yapsam geçmiyor, soğuk süt denedim gaviscon yazmıştı doktorum çok ilaç kullanıyorum diye almamıştım galiba bu gidişle alacağım. Tavsiyesi olan varmı?

Tuvalete bile ikisinden birini yanımda götürmeyi planlıyorum ben:)ilk çocuğu beklemekle bu çok farklıymış.doya doya sevemiycem ikincisini diye korkuyorum.artık ablamız kreşteyken bol bol öpüp kokluycaz o gelince çok abartmadan sevicez.biraz bu konuyla ilgili kitap falan okumak lazım ama ben kitaba falan vakit bulamayacak kadar yoğunum.inşallah izne çıkınca kızda kreşte olucak biraz bakarım.adem güneşi okumuştum biraz ilki kıskanıcak diye ikinciyi ihmal etmeyin onunda artık o evde yaşıyacağını anlamasını sağlayın diyordu ama bakslım allah yardımcımız olsun.

GAviscon kullanan arkadaşlarda işe yaramadı. Bana da yazdı doktorum ama içinde paraben var diye ben kullanmadım. Şu anda şekersiz naneli sakızla idare ediyoruz. Ben aneli falım çiğniyorum mide yanmam geçiyor. Dene istersen

uconn canım bebişin ismi hazır mı?Biz hala ismi netleştiremedik.
Canım valla hiç sorma o isim bir olay oldu bizim evde.ilk kızım nehir buna nil diyorlar babayla ablası ama benim içime hiç sinmedi nil.kızım istemese babayı sallamıycam ama ablamız diyince elim kolum bağlanıyor.başka isimler sunuyorum hiçkimseye beğendiremiyorum.bizim evde hals doğacak bebek diye bahsediliyor o yüzden:)siz ne yaptınız?karar verdiniz mi?

Bizde bebiş diye seviyoruz.İsim konusunda her kafadan bir ses çıkıyor.Bende hiç birini beğenemiyorum.Eşim cemre,oğlum aylin,ben merve ,kız kardeşim ela,annem zehra,diğer kardeşim ceylin diyor.Benim de oğlum Aylin deyip duruyor.Soyismimiz ,babamızın isimi ve kendi ismi ile uyumlu oluyormuş,okulunda hiç kimsede bu isim yokmuş,.Bende onu kırmak istemiyorum ama çok güzel diyip tamam da diyemiyorum.Beklemedeyiz hala bakalım hayırlısı ne olacak.

Nil güzel bence.Hem modern hem kısa tabi yine sen bilirsin.Komuşumuzun da nehir diye bir kızı vardı.2 .kızının adını ırmak koydu.

Lansinoh bende kullandm ama acının şiddetinden sanırım işe yaramadı fazla burda bi topicte okumuştum tahinin üzerindeki yağ iyi geliyorbdiye denedim gerçekten iyi geldi yine gögüs ucuna onu kullanıcam

Bende hep kızımı düşünüyorum ilgi bölününce Nasıl olacak diye Allah yardımcımız olsun

Hepinize iyi hafta sonları kızlar

bol bol dinlenin ütü yapacak arkadaşlara da kolay gelsinn çok yormayın kendinizi

Sayfaları okuyunca başka bir arkadaşa yazdığını gördüm çiğnedim ama yok bana mısın demedi mahvediyor beni ilacı almayım ozaman. Bebek yukarda olduğu için mideye reflü yapıyormuş ondan demişti birde batıl inanç var tabi saçı çıkıyor gibi teşekkür ederim cevabın için

canım bir de yoğurt dene istersen bana dolaptan soğuk soğuk yoğurt iyi geliyordu yani bir süre rahatlatıyordu ...

Kızlar Bebek halısı alan yok mu? Fikir verebilecek kimse yok mu?
Ben confetti diye bir marka vardı çocuk halısı ondan aldım böyle üstünde hayvan olanlar felan var. İsim öyle halıda basılacak felan çok sıcak gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…