2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım bir de yoğurt dene istersen bana dolaptan soğuk soğuk yoğurt iyi geliyordu yani bir süre rahatlatıyordu ...
Canım zaten hergün yoğurt yiyorum yok rahatlatmıyor hiçbir şeyy gavisconu deneyeciğim birde. Sağol cevabın için

Merhaba sevgili anne adayları.. sizlerden bilgi almak istiyorum.. son yaptırdığum kan tahlili sonucunda serbest T4 hormonum 0.88 idi yani sınırdaydı.. doktorum haftaya bi tahlil daha istedi eğer düşük çıkarsa hemen ilaca başlamamız gerekiyor dedi.. bu arada hemogram değerlerim Hgb: 11.9 ve Plt: 133 bin çıktı sizlerde durumlar nasıl çok korkuyorum bi sorun çıkarmı acaba sezaryende??, bi sorun çıkacak diye aklım çıkıyor..bu arada bebeğimin boynundaki kordon hala çıkmamış.. zaman ilerledikçe bi sorun çıkartır mı?? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Sizin işte bizimkinin aynısı olmuş.abi isteyince ne yapcan.
Irmak ismini ben beğenmiyorum.iki isim arasında uyumda aramıyorum ama eşim taktı uyuma.

Tiroitin az çalışıyor t4 e göre.doğuma kadar ilaçla normal seviyeye çekilir.hemoglobinde düşük sayılmaz zaten kan değerleri için hemoglobinden çok ferritin değerine bakılıyor.plt hakkında bir bilgim yok.doktorun bir yorum yapmıyor mu

Kızlar ellerim bazen yanmaya başlıyor.böyle hani soğuktan gelip ellerini sıcak suyla yıkayınca uyuşur ya özellikle çocukken kar oynadıktan sonra olurdu böyle sızlardı ellerim. işte aynen öyle acı uyuşma yanma karışımı bişey oluyor ellerimde dakikalarca sürüp geçiyor.karpel tünel denilen şey bu mu acaba yoksa başka bişey mi ?sizde var mı böyle bişey?

Merhaba arkadaşımkan değerim için zaten bişey demiyor sabah akşam ferrum fort alıyorum..plt değeri kanın içerisindeki pıhtılaşma hücreleri oluyor benim daha önceki haftalarda 130bine düşmüştü coraspirini bıraktım ama kan sulandırıcı iğnelerime devam ediyorum.. 4 hafta geçti 133 bin olmuş ama acaba bir daha düşer mi diye korkuyorum..düşmesi durumunda doğumda kanama geçirme riskim var çünkü.. ama serbest T4 e çok şaşırdım çünkü benim bugüne kadar tiroidlerimle yada guatr ile ilgili hiçbir şikaywtim hastalığım olmamıştı.. doktor önemle üzerinde durunca korktum gerçi kendisi bunun zeka geriliği yapacağı için çok önemli bir durum olduğunu vurgulayınca tesirgin oldum açıkçası ilaçla falan kontrol altına alınıyor mu t4??

Bende su anda var canım genelde de oluyor gece kalkıp yıkıyorum soğuk suyla. Neden oluyor acaba

gecen ay troid cikmisti 4 defa hapi ictim kan tahlilini 1 hafta sonra tekrarlattim.normal ciktigi halde ilaca baslatti.1 ay sonra kontrol dedi.

Benim triod sorunum hamilelik öncesinde vardı hamileliğin başından beri kullanıyorum ilaç ilacı aksatmadan kullanırdan hiçbir sorun olmaz korkma benim yiğeniminde boynuna kordon dolanıktı çok şükür sezeryanla doğum oldu herhangi bir sorun olmadı bazı bebeklerde oluyormuş kimininki normale dönüyormuş inşAllah seninkide döner

canım bir de yoğurt dene istersen bana dolaptan soğuk soğuk yoğurt iyi geliyordu yani bir süre rahatlatıyordu ...
armut ye canım kabuğunu soyup bende ilk başlarda işe yarıyordu şimdi yaramıyor gerçi ama deneyebilirsin okudunmu bilmiyorum naneli falım işe yaradı bende

sabahları uyandigimda bazen ellerim uyuşuyor parmaklarımı ac kapa yapıyorum geçiyor. bazen de bacakların a kramp giriyor . belirtilerimiz hep aynı kızlar .

Cnm dr.lara su yonde cok kızıyorum ilk basta ve duzenli olrak kan testi yapmiolar,snr yok sole yok bole.bnm de hic hayatimda troit sorunm yoktu dr.testinde tsh a bakmışti.bir gun dahileye Dr.una gdince o t4e bakti ve ilac yazdi tabi bn internttn bakinca sok oldm tehlikeli seler yaziodu hemn kndi dr.uma kostm bizler icin onemli olan tsh dedi.ama keske herseye en bstan bakilsa korku yasatmasalar

C cemocan ayrica 20.haftaliktan snr bebekler kndi tiroidini üretiolarmis yani artk yapick pek bise yok.ama bn bya kisile knstm herkes t4u onemsemio hamilelikte dusebiliomus,Allah hayırlısını,güzellikle sağlıkla versin

Kızlar beni sağlık ocagindan çagırdı lar yine. Emzirme eğitimi vericekmis. Ben videolardan hatmettim aslında gidicem yinede

B barajnehir neslim33 H Hayirlisikismet kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim cevaplarınızı ciddiyetle okudum ya inşallah kızlar bir sorun çıkmaz. İnanın zaten avuç avuç ilaç yutuyorum.. iğnem var hergün vallahi her kan testinden sonra ilaca başlamaktan sıkıldım ama doktorum en az benim kadar pimpirik çünkü yaşadığım acıları ve gözyaşlarımı en iyi o biliyor.. riske atmak istemiyor hiçbirşeyi.. ama ben de panik oluyorum zaten geçmişte yaşadığım acı tecrübelerim var tarih tekerrür etmesin istiyorum Allah hepimizin benimde yardımcısı olsun..

Hamilelikte tiroit değerleri bozulabiliyor.doktorunun dediği zeka geriliği çok uç örnekler tedavi görmeyen hastalar için.ilaçla kısa sürede normal değerlerine çekilir merak etme.
Bende su anda var canım genelde de oluyor gece kalkıp yıkıyorum soğuk suyla. Neden oluyor acaba
Sinir sıkışmasıysa sebebi ödemle kilo alımıyla alakalı yazıyor internette.bir dahaki kontrolümde sorucam bu konuyu inşallah.

armut ye canım kabuğunu soyup bende ilk başlarda işe yarıyordu şimdi yaramıyor gerçi ama deneyebilirsin okudunmu bilmiyorum naneli falım işe yaradı bende
Bana yazdınız galiba dediğinizi deneyeceğim süt naneli şeker işe yaramadı malesef

Merhaba böyle bir soruyu birkaç ay öncesinde de sormuştunuz size burdan cevap verdim gördünüz bilmiyorum ama troidlerin takip edilip gerekirse ilaçla normal seviyeye gelebilir çok riskli bir durum değil korkmayın hgb de çok düşük değil kanınız gayet iyi durumda plt ye gelince kanınızın geç pıhtılaşması demek bildiğim kadarıyla yani bir insanın eli kanadığında 10dk da duruyorsa sizinki 15dk da duruyor en kötü doğumda kan bulundurulur ki bende de aptt değeri yüksek faktör 13 eksikliği var bir nevi plt yüksekliği gibi kanım geç pıhtılaşıyor bununla ilgili çapaya gönderildim ve rapor verildi gebelikte riskli bir durum yaratmaz diye. İçinin rahat etmesini istiyorsan plt değerinin yüksekliği ile hematoloji bölümüne gidip muayene olabilirsin kendi kendini yememiş olursun. Geçmiş olsun inşallah bebeğin kordonuda düzelir.. C cemocan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…