2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Slm kizlar kendimi cok kotu hissediyorum evde esime cok sinirlenip bagiriyorum sonra uzulup pisman oluyorum... sizlerde ayni durumdamisiniz?? bebek icinde esim icinde uzuluyorum...
vakit daraldı bizde ister istemez stres yapıyor bunu da en çok sevdiğimiz eslerimize yansitiyoruz. eşim bana en son dayanamadı dedi ki "sizler 9 ay karninizda taşıyıp stres yapıyorsunuz, bizler de 9 ay sizin kahrinizi çekiyoruz ağır işleri hep biz yapıyoruz alttan hep biz alıyoruz biz de insanız . "

gunaydin arkadaşlar ben uyanıyorum ilk sanırım eşimi Kahvaltisiz ise göndermek istemiyorum ben de sayesinde düzenli besleniyorum. kahvaltimi yapınca geri yatıyorum oh mis ne rahat .

Gunaydin.31. Haftadan merhabalar.dun çantalarımızı yaptik ufak tefek eksikliklerle.kitayetlerimizi yikamistik hala bekliyor utulenmeyi.ve hala bir ismimiz yok.oglusum olcak adi bu gidisle.selim isminin yanina isim begendiremedik babamiza.

Gunaydin.31. Haftadan merhabalar.dun çantalarımızı yaptik ufak tefek eksikliklerle.kitayetlerimizi yikamistik hala bekliyor utulenmeyi.ve hala bir ismimiz yok.oglusum olcak adi bu gidisle.selim isminin yanina isim begendiremedik babamiza.
Günaydin canim:) iste bitanede daha benden biri:)
Bende kendi cantami ayarladim birkac eksigim kaldi.bebegin kiyafetlerini henüz yikamadim.bugun yarin onlari halledeyim diye düsündüm.bizim de ismimiz belli degil :)

Günaydın kızlar ve bebişler sağlıklı mutlu Cumartesi'leri

Çok teşekkürler
Ben teşekkür ederim

Slm kizlar kendimi cok kotu hissediyorum evde esime cok sinirlenip bagiriyorum sonra uzulup pisman oluyorum... sizlerde ayni durumdamisiniz?? bebek icinde esim icinde uzuluyorum...
Hepimizde oluyor. Bazen küçük bir lafına saatlerce takıyorum

Günaydin canim:) iste bitanede daha benden biri:)
Bende kendi cantami ayarladim birkac eksigim kaldi.bebegin kiyafetlerini henüz yikamadim.bugun yarin onlari halledeyim diye düsündüm.bizim de ismimiz belli degil :)

Ilk oglum da hic bukadar zorlanmamistim isim konusunda.hemen begenmistik.ömer çağan adi.buda selim kağan olsun istiyorum ama kagan ismini begenmedik.kapi susu hediyelik yapicam daha yapamadim.sizde alternetifler ne

Ilk oglum da hic bukadar zorlanmamistim isim konusunda.hemen begenmistik.ömer çağan adi.buda selim kağan olsun istiyorum ama kagan ismini begenmedik.kapi susu hediyelik yapicam daha yapamadim.sizde alternetifler ne
Benim kizim var.erkek ismi selim düsündük bizde kizima uygun ama eşim daha hiiiic kapak kaldirmiyo daha var diyo tek isim olsun istiyor bana farketmez icimize sinen duyunca iste bu diyemiyorum.illa kizimla uysun diye de düsünmüyorum ben
mahir,selim,yanlarina ek isim de bakiyorum ama esim daha orali olmayinca bende ortada kaldim iste:)

Günaydın kızlar.geceleri uyuyamıyorum hiç.dün nerdeyse 4 ü buldu uyumam.sürekli bir kalp çarpıntısı uykudan çekip alıyor beni.geçsin artık şu günler.

Bu arada ikinci bebeği bekleyenler sanırım isim olayını halledemedik çoğumuz.niye böyle oldu ki:)
Vallahi yaaa:) nolacak bu halimiz:) ben isim özürlüyüm sanirim.kizimin ismi de bana cazip gelmezdi ama kizimla özdesince anlamli hale geliyo.
Simdi bide cinsiyet degisikligi var iyice allak bullak oldum:) kiz olsaydi daha rahat bulabilrdim sanki

Bu arada ikinci bebeği bekleyenler sanırım isim olayını halledemedik çoğumuz.niye böyle oldu ki:)
Benimki sanırım oglumun ismine uydurmaya calismamdan kaynaklı.birde babamizdan cok seçici.neyseki oglumun tutturdugu bir isim yok:)senin kizin gibi.ama nil ismi guzeldir kizim olsaydı düşünüyorduk

Kizlar günaydın bgn kontrolum vardi malum bebek kanala girmisti cok kotuydm ama cok sukur cikmis insallah Allah bekleyiste olanlarin her isini hayirla güzellikle sonuclandirir.
Gözünaydin canim:) ne guzel bir haber.demek dinlenmek iyi geliyor.35 e kadar bende dinlenme verdim kendime sonra gelsin yuruyuşler merdivenler egzersizler:)tabi karnimin ve cati kemigimin izin veridigi sürece:)

Gözünaydin canim:) ne guzel bir haber.demek dinlenmek iyi geliyor.35 e kadar bende dinlenme verdim kendime sonra gelsin yuruyuşler merdivenler egzersizler:)tabi karnimin ve cati kemigimin izin veridigi sürece:)
Dr.m 35ten snr korkma ztn dedi ama yatisa dewam nts ye bagladilar insallah ondanda guzel hbr alirsam tam raht edicm

Ğe
Günaydın kızlar.geceleri uyuyamıyorum hiç.dün nerdeyse 4 ü buldu uyumam.sürekli bir kalp çarpıntısı uykudan çekip alıyor beni.geçsin artık şu günler.
geçecek Can'ım az daha sabır sonra insan bu günleri arıyor

Ay yok ya cinsiyet değişikliği daha kolay kızımda zaten kendimizce en güzelini seçmiştik.şimdi ikinci kere aynı isimler arasından seçemiyorum.
Benimki sanırım oglumun ismine uydurmaya calismamdan kaynaklı.birde babamizdan cok seçici.neyseki oglumun tutturdugu bir isim yok:)senin kizin gibi.ama nil ismi guzeldir kizim olsaydı düşünüyorduk
Bizim babamızda seçici ve ismi uydurma takıntısı ondada var o yüzden çok zorlanıyoruz.nil karizmatik güzel bir isim ama söylenişi gıcık.tek hece.n ve l harfi bir arada birbirine benzer sesler o yüzden içime sinmiyor hiç.
Ğe

geçecek Can'ım az daha sabır sonra insan bu günleri arıyor
8 hafta kaldı ama gözümde çok büyüyor.son zamanlar çok daha yavaş geçiyor sanki.

uconn bende kızım olsaydi diger aklimda kalanlardan koyardim biterdi diye düsünuyorum.bizde de eşim modern isim ben eski isimlerden biraz begeniyorum.eski yeni catişmasi oluyo iki isimde istemiyor eşim bakalim hangimiz baskın gelicez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…