2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bwnim. kizimin adı Nil. Herkes cok begenir ve gercektwn kısa isim.her zaman daha güzel

Slm Kızlar, sağlıcakla bebişlerinizi doğurmak nasip olsun inşallah. Aloeveralı mum balsam çok rahatlatıyor öneririm. İlgilenenlere yardımcı olurum.

Çok teşekkür ederim cevabınız için..bende de faktör 13 heterozigot ve diğer genetik değerlerim de de heterozigotluk var.. o yüzden her hamileliğimde iğne ve coraspin kullanmak zorundayım.. ama işk defa bi hamileliğimde yok tiroid değerlerim yok kan değerlerim bu şekilde bi anormal çıkıyor anlayamadım ben mi çok kafaya takıyorum ne oluyor anlamadım.. daha önceden ölü doğumum ve 4 düşüğüm var.. yani benim psikolojim artık birçok şeyi kaldırabilecek durumda değil.. sakin olmaya çalıştıkça sürekli bişeyler çıkması canımı sıkıyor.. abartılacak durumlar mı yoksa amaaaannn diyebileceğim durumlar mı kestiremiyorum..o yüzden benim gibi olanlara soruyorum.. yada bu durumlarda bilgisi olanlara.. hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..

Neyse daha 2 ayımız var en kötü ihtimal kucağımıza alır senin adın şu olsun deriz içimize doğanı:)

Cnm cok gecmis olsun,insallah saglikli hayirli guzel bi bebisn olur.Bnce hic bise olmick cnku cok uc bi degerin yok hamilelikte dalgalanmalar cok normal ama kalbinin rahatlamasi icin bi endokrin uzmanina gorun.Ama bna denilen 20haftadan snr anneden pek t4u kullanmadigi,sen yinede cok stres etme asil bebekle enerji aliswersin cok onemli

Selam arkadaşlar .aranızda bebeğinin kalp atışları hızlı olan varmı. Ebe cuma günü baktı 150 yüksek dedi seninde çarpıntın var doktoruna görün dedi pazartesiye kadar dayanamadım. Bilgisi tecrübesi olan var mı

Cnm bn buara baya bi nts ye baglandim hatta 160ciktigi bile oldu dr.hic bise demedi onemli olan 90altina dusmemesi

kizlar bebegimin hareketlerini göbeğimde hissediyordum önceden üç gündür yan taraflarimda da hissetmeye başladım sigamaz oldu sanırım belimin arkasına da gitmez umarım

Hem faktör eksikliği olup hem kan pıhtılaşması nasıl oluyor bende onu anlayamadım şimdi.. Korkuların ve endişelerin çok normal canım daha önce kayıpların olduğu için seni çok iyi anlıyorum. Sorduklarınınla ilgili en iyi cevabı doktorundan başkası veremez kafanı daha fazla karıştırma bu seni daha çok yıpratır..

Kızlar alıpta resmini koyamamıştım fırsat bulup.hastane için kapı süsü isimsiz olduğu için hoşgeldin bebek yazdırdım:)hediyelik olarak bebek puseti magneti aldım.keseye koyup büyük bebek arabasında sunucam.biberonların içine kuş lokumu ya da bonibon koyup çocuklara vericem.lohusa şerbeti için plastik bardak aldım dışını tülle süsledim.çikolatayı hacı şeriften sipariş vericem büyük ihtimalle.bebeğin yattığı hastane beşiğiyle benim yatağın ayak kısmına annem pembe tül ve fiyonk ile süsleme yapıcak.hastane süslemesini baya tasarladım çok şükür.

Eklentiler

• IMG_7028.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_7029.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_7030.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_7032.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_7033.webp
    9 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_7034.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 99
Hepsi çook güzel cnm güle güle kullanın inşallah sağlıcaklaaa...

Günaydın kızlar bir hafta daha bitti sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin
Hepsi çok güzeller çikolata olarak düşündüğün birşey var mı özel olarak
Haftasonu pek kimse yok herkes hazırlık yapıyor galiba

Kizlar gunaydin,
Benim bebisimin beyninde kist cikti. Doguma dek buyumezse bi zarari olmaz dedi doktor ama yine de cok uzgun hissediyorum. Bi dua edin olur mu ? Nolursunuz.. Saglikla gelmesini diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…