- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #31.061
Bwnim. kizimin adı Nil. Herkes cok begenir ve gercektwn kısa isim.her zaman daha güzelBizde bebiş diye seviyoruz.İsim konusunda her kafadan bir ses çıkıyor.Bende hiç birini beğenemiyorum.Eşim cemre,oğlum aylin,ben merve ,kız kardeşim ela,annem zehra,diğer kardeşim ceylin diyor.Benim de oğlum Aylin deyip duruyor.Soyismimiz ,babamızın isimi ve kendi ismi ile uyumlu oluyormuş,okulunda hiç kimsede bu isim yokmuş,.Bende onu kırmak istemiyorum ama çok güzel diyip tamam da diyemiyorum.Beklemedeyiz hala bakalım hayırlısı ne olacak.
Nil güzel bence.Hem modern hem kısa tabi yine sen bilirsin.Komuşumuzun da nehir diye bir kızı vardı.2 .kızının adını ırmak koydu.
Çok teşekkür ederim cevabınız için..bende de faktör 13 heterozigot ve diğer genetik değerlerim de de heterozigotluk var.. o yüzden her hamileliğimde iğne ve coraspin kullanmak zorundayım.. ama işk defa bi hamileliğimde yok tiroid değerlerim yok kan değerlerim bu şekilde bi anormal çıkıyor anlayamadım ben mi çok kafaya takıyorum ne oluyor anlamadım.. daha önceden ölü doğumum ve 4 düşüğüm var.. yani benim psikolojim artık birçok şeyi kaldırabilecek durumda değil.. sakin olmaya çalıştıkça sürekli bişeyler çıkması canımı sıkıyor.. abartılacak durumlar mı yoksa amaaaannn diyebileceğim durumlar mı kestiremiyorum..o yüzden benim gibi olanlara soruyorum.. yada bu durumlarda bilgisi olanlara.. hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..Merhaba böyle bir soruyu birkaç ay öncesinde de sormuştunuz size burdan cevap verdim gördünüz bilmiyorum ama troidlerin takip edilip gerekirse ilaçla normal seviyeye gelebilir çok riskli bir durum değil korkmayın hgb de çok düşük değil kanınız gayet iyi durumda plt ye gelince kanınızın geç pıhtılaşması demek bildiğim kadarıyla yani bir insanın eli kanadığında 10dk da duruyorsa sizinki 15dk da duruyor en kötü doğumda kan bulundurulur ki bende de aptt değeri yüksek faktör 13 eksikliği var bir nevi plt yüksekliği gibi kanım geç pıhtılaşıyor bununla ilgili çapaya gönderildim ve rapor verildi gebelikte riskli bir durum yaratmaz diye. İçinin rahat etmesini istiyorsan plt değerinin yüksekliği ile hematoloji bölümüne gidip muayene olabilirsin kendi kendini yememiş olursun. Geçmiş olsun inşallah bebeğin kordonuda düzelir.. C cemocan
Neyse daha 2 ayımız var en kötü ihtimal kucağımıza alır senin adın şu olsun deriz içimize doğanı:)uconn bende kızım olsaydi diger aklimda kalanlardan koyardim biterdi diye düsünuyorum.bizde de eşim modern isim ben eski isimlerden biraz begeniyorum.eski yeni catişmasi oluyo iki isimde istemiyor eşim bakalim hangimiz baskın gelicez:)
Cnm cok gecmis olsun,insallah saglikli hayirli guzel bi bebisn olur.Bnce hic bise olmick cnku cok uc bi degerin yok hamilelikte dalgalanmalar cok normal ama kalbinin rahatlamasi icin bi endokrin uzmanina gorun.Ama bna denilen 20haftadan snr anneden pek t4u kullanmadigi,sen yinede cok stres etme asil bebekle enerji aliswersin cok onemliÇok teşekkür ederim cevabınız için..bende de faktör 13 heterozigot ve diğer genetik değerlerim de de heterozigotluk var.. o yüzden her hamileliğimde iğne ve coraspin kullanmak zorundayım.. ama işk defa bi hamileliğimde yok tiroid değerlerim yok kan değerlerim bu şekilde bi anormal çıkıyor anlayamadım ben mi çok kafaya takıyorum ne oluyor anlamadım.. daha önceden ölü doğumum ve 4 düşüğüm var.. yani benim psikolojim artık birçok şeyi kaldırabilecek durumda değil.. sakin olmaya çalıştıkça sürekli bişeyler çıkması canımı sıkıyor.. abartılacak durumlar mı yoksa amaaaannn diyebileceğim durumlar mı kestiremiyorum..o yüzden benim gibi olanlara soruyorum.. yada bu durumlarda bilgisi olanlara.. hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..
Cnm bn buara baya bi nts ye baglandim hatta 160ciktigi bile oldu dr.hic bise demedi onemli olan 90altina dusmemesiSelam arkadaşlar .aranızda bebeğinin kalp atışları hızlı olan varmı. Ebe cuma günü baktı 150 yüksek dedi seninde çarpıntın var doktoruna görün dedi pazartesiye kadar dayanamadım. Bilgisi tecrübesi olan var mı
Benim oglusum ulas olacak kismetse!Ilk oglum da hic bukadar zorlanmamistim isim konusunda.hemen begenmistik.ömer çağan adi.buda selim kağan olsun istiyorum ama kagan ismini begenmedik.kapi susu hediyelik yapicam daha yapamadim.sizde alternetifler ne
Geçmiş olsun cnm, gözünaydın :)Kizlar günaydın bgn kontrolum vardi malum bebek kanala girmisti cok kotuydm ama cok sukur cikmis insallah Allah bekleyiste olanlarin her isini hayirla güzellikle sonuclandirir.
Adıyla büyüsün bebiş
Hem faktör eksikliği olup hem kan pıhtılaşması nasıl oluyor bende onu anlayamadım şimdi.. Korkuların ve endişelerin çok normal canım daha önce kayıpların olduğu için seni çok iyi anlıyorum. Sorduklarınınla ilgili en iyi cevabı doktorundan başkası veremez kafanı daha fazla karıştırma bu seni daha çok yıpratır..Çok teşekkür ederim cevabınız için..bende de faktör 13 heterozigot ve diğer genetik değerlerim de de heterozigotluk var.. o yüzden her hamileliğimde iğne ve coraspin kullanmak zorundayım.. ama işk defa bi hamileliğimde yok tiroid değerlerim yok kan değerlerim bu şekilde bi anormal çıkıyor anlayamadım ben mi çok kafaya takıyorum ne oluyor anlamadım.. daha önceden ölü doğumum ve 4 düşüğüm var.. yani benim psikolojim artık birçok şeyi kaldırabilecek durumda değil.. sakin olmaya çalıştıkça sürekli bişeyler çıkması canımı sıkıyor.. abartılacak durumlar mı yoksa amaaaannn diyebileceğim durumlar mı kestiremiyorum..o yüzden benim gibi olanlara soruyorum.. yada bu durumlarda bilgisi olanlara.. hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..
Hepsi çook güzel cnm güle güle kullanın inşallah sağlıcaklaaa...Kızlar alıpta resmini koyamamıştım fırsat bulup.hastane için kapı süsü isimsiz olduğu için hoşgeldin bebek yazdırdım:)hediyelik olarak bebek puseti magneti aldım.keseye koyup büyük bebek arabasında sunucam.biberonların içine kuş lokumu ya da bonibon koyup çocuklara vericem.lohusa şerbeti için plastik bardak aldım dışını tülle süsledim.çikolatayı hacı şeriften sipariş vericem büyük ihtimalle.bebeğin yattığı hastane beşiğiyle benim yatağın ayak kısmına annem pembe tül ve fiyonk ile süsleme yapıcak.hastane süslemesini baya tasarladım çok şükür.
Amin canım.teşekkür ederimHepsi çook güzel cnm güle güle kullanın inşallah sağlıcaklaaa...
Hepsi çok güzeller çikolata olarak düşündüğün birşey var mı özel olarakKızlar alıpta resmini koyamamıştım fırsat bulup.hastane için kapı süsü isimsiz olduğu için hoşgeldin bebek yazdırdım:)hediyelik olarak bebek puseti magneti aldım.keseye koyup büyük bebek arabasında sunucam.biberonların içine kuş lokumu ya da bonibon koyup çocuklara vericem.lohusa şerbeti için plastik bardak aldım dışını tülle süsledim.çikolatayı hacı şeriften sipariş vericem büyük ihtimalle.bebeğin yattığı hastane beşiğiyle benim yatağın ayak kısmına annem pembe tül ve fiyonk ile süsleme yapıcak.hastane süslemesini baya tasarladım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?