2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gunaydinlar guzel anneler...Gule gule kullan canim.hepsi cok ciciler.kapi susune bayildim hatta.cikolatayi bende haci seriften alicam.

Kizlar gunaydin,
Benim bebisimin beyninde kist cikti. Doguma dek buyumezse bi zarari olmaz dedi doktor ama yine de cok uzgun hissediyorum. Bi dua edin olur mu ? Nolursunuz.. Saglikla gelmesini diliyorum..
Durumunu anlayabiliyorum.benimde ilk oglumda bagirsaklarinda kucuklu büyüklü 5-6 tane kist vardi ve biz bunu 20 haftada ogrenmistik cok uzulmustum aglamistim.dogumdan sonra kontrol altindaydik ve 1 sene icinde kendiliginden yok oldu.insallah sizinkide buyumez ve biran once yok olur.gönlünü ferah tut.

Tesekkur ederim, beyninde olmasi beni cok urkutuyor.. Umarim dediginiz gibi bende de kaybolur..

Afedersin de bu ebeler çok biliyo herşeye bi yorumları var bana da çeşitli testler yaptı doktora götürdüm ne alaka dedi hamile kadın dan bunlar mı isyenir hangi pozisyonda kalp atışını dinledi sırt üstü yatarkense Çok normal cocuk strese giriyo aynısı bana da oldu hemen serum taktılar kalp atışı yüksek çocuk stresli diye.. Nst yi bile yan dönerken takmaları daha doğruymuş. Yine de doktora git ama içini bulandırma derim

Gecmis olsun

Gecmis olsun,bzm ark.n bebeginede ole demisler hatta bi sbh kalktm sacim strestn bembeyaz oldu die anlatir cok sukur bise cikmadi insallah sznde ole olur.ama tek dr.la kalmayin derm Allah yardimciniz olsn
Insallah bizim de oyle olur. Ben Mr bile cektirdim, Perinatologa gittik maalesef kesin var.

Kizlar gunaydin,
Benim bebisimin beyninde kist cikti. Doguma dek buyumezse bi zarari olmaz dedi doktor ama yine de cok uzgun hissediyorum. Bi dua edin olur mu ? Nolursunuz.. Saglikla gelmesini diliyorum..

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir. Ysrin oglusumu gorcem yine. Suyu azdi insallah cogalmistir. Beynindki sivi da sinira yakindi umarim duzelmistir hepsi. Saglikla alsaydik kucagimiza...
Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun. Sizinde Tez zamanda sağlık versin sabır versin. Sağlıkla kucağa almayı nasip etsin

Hayir, 24. Haftada aniden cikti. 29 a dek takipte daha buyumedi insallah kuculur gider bakalim..
İnsallah gecicektir,ama senin omrunden omur gdiodur smdi insallah gecerde dogunca poposuna vurursun seni bukdr korkuttu icin.İnan herkes ayri ayri skintilar yasio,elimizden gelen tek sey dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…