2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Slm kizlar inanin ki moralim cok bozuk..bu aralar sinirlerim bozuk evde esimle surekli tartisiyorum onu hep sucluyorum... beni onemsemiyor falan diye yedigi seyleri banada uzatmiyor diye kokusu var cocukta cikar diye anlamiyor bir turlu veya unutuyor.. defalarca konustum anlamiyor esim normaldede tabigini asla paylasmaz ve ince cizgileri yok endise gibi onemseme gibi fedakarlik yapmaz anlamaz.. her neyse cok ustune gittim aglamaya basladim o da uzuldu... beni sevmiyorsun dedim seviyorum dedi vs.. simdi ise kendimi kotu hissediyorum... esimin pisikoloij rahatsizligi var bazen tam algisi yerinde degil.. ama 50 defa anlattim ona bazi seyleri yine almiyor... simdiyse moralim sifir... sizce normal mi? sizde ki durumlar nasil hormonlar moraller falan?

Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun. Sizinde Tez zamanda sağlık versin sabır versin. Sağlıkla kucağa almayı nasip etsin

amin canim insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularimizi
Sana da sivi mi var dediler beyninde ? Ventrikullerde mi ? Kac mm cikti ?

benim beynindeki sivi sinira yakin dedi su an icin tehlikeli degil takip edecegiz dedi.
Benim sorunum amniyon sivimin az olmasiydi. Yarin kontrolum var umarim artmistir amniyon sivisi. Beynindeki de siniri gecmemistir insallah

dün de ben eşimle tartistim
adam önce lafı sokuyor sinsice sonra en çok konuşan bağıran ben oluyorum damarına basıyor bazen. ben de dün ağladım sinirlendim gittim erkenden yattim sonra gelip gönlümü almaya çalıştı tabi ben ne kadar sinir olsam da o kendini bir şekilde affettiriyor zaafimi biliyor .yani kısaca tatlım bu aralar hormonlar fena ...

Bebekler etkilenmeside sorun degil... normalde bir sigara yakar kendime gelirdim fakat hamilelik de biraktim

Bebekler etkilenmeside sorun degil... normalde bir sigara yakar kendime gelirdim fakat hamilelik de biraktim
evet ben de bebisimin etkilemesinden korkuyorum ve hiç bir zaman bağıran kadın olmak istemedim ama bu adamlar zorluyorlar .

Çok normal böyle şeyler bende aynı hep eşime çatıyorum

Çok güzeller canım maşallah hayırlısıyla kullanın inşallah

Merhaba hanımlar, gobegimin üstü kaşınmaya başladı, gözle görülen kızarıklık vs. birşey yok ama sürekli kasiniyor sadece banyo sonrası ve kremle rahatlıyorum aynı şekilde olan var mı? Geçer mi ne olur bu çok kaşınıyorum ama ya

Catlaycakdir bu nedenle

ben de bir ara cok feci kasiniyordum özellikle göbek deliğim .kenarına biraz yara da yaptım sonra kendiliğinden geçti .normal kaşıntı geriliyor büyüyor sonuçta. Ha bir de gobegimi deliği artık delik yok tabi dümdüz oldu ve hafif siyahlasti sizde de bu durum var mi?

Aynen aynen... sanirim bunlar hep normal kizlar endise etmeyin gobeklermiz buyudu... kasinma de olacak gobek deligin dum duz oldugu de... ben bugun yuruyuse ciktim 10 dk sonra kasiklarim cok fena agridi devam edemedim.. herkes son aya kadar spor yapiyor ben her ciktigimda ya midem agrir ya kasiklarim... bu normal mi peki

evet ben de bebisimin etkilemesinden korkuyorum ve hiç bir zaman bağıran kadın olmak istemedim ama bu adamlar zorluyorlar .
Sonradan da kendimi kotu hissediyorum ama ona bagirdigim icin sanki eziyormusum gibi... benim esimde cok saf ve yufka yurekli hic darilmiyor sadece masum bir cocuga kizmisim gibi yuzume saf saf bakiyor.. daha kotu oluyorum niye ona bunlari yasatiyorum diye...esimin pisikolojik rahatsizligi var herzaman anlamaya bilir beni

Modellere baktım bir ikisi hoşuma gitti.kesin karar vermedim üstünde hoşgeldin ... bebek gibi yazıları olan madlenlerden olabilir mesela
Kizlar gunaydin,
Benim bebisimin beyninde kist cikti. Doguma dek buyumezse bi zarari olmaz dedi doktor ama yine de cok uzgun hissediyorum. Bi dua edin olur mu ? Nolursunuz.. Saglikla gelmesini diliyorum..
Allah şifa versin.inşallah büyümez ve kendiliğinden kaybolur.
Gunaydinlar guzel anneler...Gule gule kullan canim.hepsi cok ciciler.kapi susune bayildim hatta.cikolatayi bende haci seriften alicam.
Teşekkür ederim canım.havuzluhandan aldım.istanbuldaysan bakabilirsin.
Çok güzeller canım maşallah hayırlısıyla kullanın inşallah
Teşekkür ederim canım.inşallah hepimiz hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla aldıklarımızı kullanırız.

Bana "sen ne zaman baslayacaksin yürümeye şurada ne kaldı her gun en az bir saat yürü yoksa normal doğumun zor olur " diyorlar .

Ama benimde biraz yürüyünce kasikta ağrı oluyor acaba hızlı mi yürüyorum bilmiyorum.
her gun yuruyemiyorum hafta da bir iki falan yani çok az.

Bu ay da bitsin diyorum mart ayında her gun yurusem ama çok mu geç kalırım acaba ?

Bosver cnm yapabilirsen yap yapamazsan yapma..cunku kasiklar falan agrirsa erken dogum falan yapmasin...

kizlar bisi dicem duzenli siteye giremiyorum ama bir kac arkadasimizin profili coklu reklam iceriyo itibar etmeyiniz kfalan diyo niye ? bu arada nasilsiniz teyzoslar biz bugun gittik sacimizi kestik oglusla. cunku bir haftadir agir grip gecirdik kendimize geldigimiz gibi gidip degisiklik yaptik kotu enerjimiz gitsin diye. insallah bu hafta cantasi icin kayinvalidemle bisiler bakmayada gidecegiz bakalim artik çantayi hazirda tutmakta fayda var. bidr bu ay sonu evi kapatip komple kayinvalideme tasiniyoruz . kendisi cok iyidir ama insallah cocuk egitimime cok karismazlarda

Bosver cnm yapabilirsen yap yapamazsan yapma..cunku kasiklar falan agrirsa erken dogum falan yapmasin...

aman milleti dinleme birak ben hep hareket halindeydim herkes bana ayy sen rahat dogurursun bebek normal gelir diyenler vardi gecen hafta doktor cocuk makat gelis duruyo dedi. hicccc alakasi yok rahme dustugu gibi cocuk nasil dogacaginida biliyor

Aynen bende o durumdayım adam iki dakika bana bakmasa sen beni sevmiyorsun diye ağlıyorum :) ben ilaç kullanıyorum ne yazıkki idare edemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…