- 12 Temmuz 2016
- 1.356
- 1.076
- 83
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #31.121
Bebekler etkilenmeside sorun degil... normalde bir sigara yakar kendime gelirdim fakat hamilelik de biraktim
Slm kizlar inanin ki moralim cok bozuk..bu aralar sinirlerim bozuk evde esimle surekli tartisiyorum onu hep sucluyorum... beni onemsemiyor falan diye yedigi seyleri banada uzatmiyor diye kokusu var cocukta cikar diye anlamiyor bir turlu veya unutuyor.. defalarca konustum anlamiyor esim normaldede tabigini asla paylasmaz ve ince cizgileri yok endise gibi onemseme gibi fedakarlik yapmaz anlamaz.. her neyse cok ustune gittim aglamaya basladim o da uzuldu... beni sevmiyorsun dedim seviyorum dedi vs.. simdi ise kendimi kotu hissediyorum... esimin pisikoloij rahatsizligi var bazen tam algisi yerinde degil.. ama 50 defa anlattim ona bazi seyleri yine almiyor... simdiyse moralim sifir... sizce normal mi? sizde ki durumlar nasil hormonlar moraller falan?
Bu gunler gecsin bebegimizi kollarimiza alalim baska bisey istemiyorum... evlat kokusu herseyin ilacdir... cok merak ediyorum bem yavrumu ayy dusunsene senden olan bir parca dunyaya gelecek 2 ay kadar vakittevalla herkes sanki isine geldiginde hamilesin uzulme diyor sonra gel g
canim uzme kendini. ayni stres bendede var ama ben hemen sigara yakiyorum gecip karsisina iciyorum oda oglu icin üzülüyor o zaman hemen alttan alıyor. bu ara ben hrseyi damara bagliyorum hormonlarrr iyicee degisti
Bende ayakta çok fazla duramıyorum hemen kasıklarım belim ağrımaya başlıyor son haftalar ne yapacam bilmiyorumAynen aynen... sanirim bunlar hep normal kizlar endise etmeyin gobeklermiz buyudu... kasinma de olacak gobek deligin dum duz oldugu de... ben bugun yuruyuse ciktim 10 dk sonra kasiklarim cok fena agridi devam edemedim.. herkes son aya kadar spor yapiyor ben her ciktigimda ya midem agrir ya kasiklarim... bu normal mi peki
Bosver dinlen biseye zorlama kendini...oldugu kadar... yemege icmeye bak keyif yap.. sen evdesin demi calismiyonBende ayakta çok fazla duramıyorum hemen kasıklarım belim ağrımaya başlıyor son haftalar ne yapacam bilmiyorum
bebis kokusu oluyor ..simdi 5 yasinda .sarildigim zaman kendine has kokusu var.var herhaldeKizlar daha once doguranlar evlat kokusu diye bisey gercekten var mi?
Cok merak ettim dogrusu... oglumu kucagima almayi opup koklamayi yuzunu gormeyi sabirsizlaniyorum!! vakit gecmiyor kizlar!!!bebis kokusu oluyor ..simdi 5 yasinda .sarildigim zaman kendine has kokusu var.var herhalde
Günaydın annesi bebişler sizede günaydınGUNAYDINNNN kizlar bugun sanirim ilk ben kalktim... esimi ise ugurlaycaktim size bir seslenmek istedim... bir haftayi daha geride biraktik...bu haftanin hayirli vee hizli gecmesini diliyorum..bol tekmeli ve istahli....alin kilolari kizlar korkmayin!!! bebisler saglikliolsun....kramplar yanmalar agrilar olsun napalim bebisler saglikli gelisiyor diye bir isaret!!!! positif bir enerjiyle uyandim sizede gonderiyorum... sizleri seviyor ve cok opuyorummm herkesten bir rica elinizi karninizakoyup bir defa de benim icin sevin bebislernizi inanin bende sizin icin yapacagim bunu.. benim yol arkadaslarim moral kaynagimsiniz...HAYIRLI GUNLER
Gunaydin.ne guzel bir enerji bu hic bitmez insallah bu hafta boyunca ...GUNAYDINNNN kizlar bugun sanirim ilk ben kalktim... esimi ise ugurlaycaktim size bir seslenmek istedim... bir haftayi daha geride biraktik...bu haftanin hayirli vee hizli gecmesini diliyorum..bol tekmeli ve istahli....alin kilolari kizlar korkmayin!!! bebisler saglikliolsun....kramplar yanmalar agrilar olsun napalim bebisler saglikli gelisiyor diye bir isaret!!!! positif bir enerjiyle uyandim sizede gonderiyorum... sizleri seviyor ve cok opuyorummm herkesten bir rica elinizi karninizakoyup bir defa de benim icin sevin bebislernizi inanin bende sizin icin yapacagim bunu.. benim yol arkadaslarim moral kaynagimsiniz...HAYIRLI GUNLER
Kızlar Bebek halısı alan yok mu? Fikir verebilecek kimse yok mu?
Kızlar alıpta resmini koyamamıştım fırsat bulup.hastane için kapı süsü isimsiz olduğu için hoşgeldin bebek yazdırdım:)hediyelik olarak bebek puseti magneti aldım.keseye koyup büyük bebek arabasında sunucam.biberonların içine kuş lokumu ya da bonibon koyup çocuklara vericem.lohusa şerbeti için plastik bardak aldım dışını tülle süsledim.çikolatayı hacı şeriften sipariş vericem büyük ihtimalle.bebeğin yattığı hastane beşiğiyle benim yatağın ayak kısmına annem pembe tül ve fiyonk ile süsleme yapıcak.hastane süslemesini baya tasarladım çok şükür.
Kizlar gunaydin,
Benim bebisimin beyninde kist cikti. Doguma dek buyumezse bi zarari olmaz dedi doktor ama yine de cok uzgun hissediyorum. Bi dua edin olur mu ? Nolursunuz.. Saglikla gelmesini diliyorum..
günaydın canım artık iş yapmak fazla ağrı verici oluyor. yürüyüş bile zor yapıyorum ben ama kolay doğum için öneriyorlar.bebişin eşyalarını ben yıkayalı çok oldu ama babannesi başka şeyler almış onların gelmesni bekliyorum tekrar çamaşır günü yapacağım. sonra çantaya doldur geri yaslan moduna geçecem oda ayrı sitres :)Günaydın annişler ve minikolaaaarrr
Öğretmen arkadaşlar 2. dönem başladı ama az kaldı izinlere sıkın dişinizi
Ben haftasonu güya çantamı hazırlayacaktım ama sadece yıkamayla kaldı işimCumartesi bir posta yıkadım astım. Pazar günü temizlik yapmak zorunda kaldım. Temizliğe gelen abla hastaymış gelemedi bu hafta iş başa düştü. Eşim elektrik süpürgesi tuttu bende arkasından sildim ama belim kalçam koptu sanki. Eşim o halimi görünce temizliği yasakladı bana Lohusa pijama ve geceliklerimi, oğluşun havlularını ve battaniyelerini de dün yıkadım astım. Park yatağını kurdu eşim dayanamadı. Arabasını da kurdu koyduk hepsini odasına. Ütülerim ve çanta hazırlama işini de yavaş yavaş yapacağım inşallah
Coook sag ol canim telkinin icin.. insallah gecsin die dua ediyorum ben de..Bende daha halı almadım ve kararsızım. Ben evleneli 2 seneye yaklaştı hala halılarımdan tüyler çıkıyor. Bebek odasına nasıl birşey alsam diye düşünüyorum.
Ay çok güzeller canım güle güle kullanın. Biberonları nerden aldın bende biberon hazırlayacağımda daha almadım :)
Geçmiş olsun canım inşallah geriler ve kaybolur. Daha önce bir arkadaşım yaşadı aynı şeyi. Çok fazla yıprattı kendini 2-3 prof a gitti. Takip edildi ve sonunda küçülerek kayboldu. Şimdi kızı 1 yaşında çok tatlı ve sağlıklı maşallah. Ama o dönem bizlerde yakından yaşadığımız için çok üzülmüştük. İnşallah senin bebişininkide geçecek.
deterjanı bebek eşyaları satan yerlerde bulabilirsin :) ben kıyafetlerini aldığım yerden almıştım uni baybı aldım kokusu da hoş çamaşırda :) ama tabi tecrübeli anneler daha iyi bilir :)gunaydin güzel anneler bugün hava kapalı. Ama güzel gün olur inşaallah. biz de bugün eşimle markete cikicaz.
kızlar bebek kıyafeti deterjani alicam siz ne aldınız??? Nereden tedarik edebilirim???
bebisimin elbise dolabi da geldi kiyafetleri yıkayıp utuleyip mis gibi yerlestiricem daha .
günaydın canım artık iş yapmak fazla ağrı verici oluyor. yürüyüş bile zor yapıyorum ben ama kolay doğum için öneriyorlar.bebişin eşyalarını ben yıkayalı çok oldu ama babannesi başka şeyler almış onların gelmesni bekliyorum tekrar çamaşır günü yapacağım. sonra çantaya doldur geri yaslan moduna geçecem oda ayrı sitres :)
gunaydin güzel anneler bugün hava kapalı. Ama güzel gün olur inşaallah. biz de bugün eşimle markete cikicaz.
kızlar bebek kıyafeti deterjani alicam siz ne aldınız??? Nereden tedarik edebilirim???
bebisimin elbise dolabi da geldi kiyafetleri yıkayıp utuleyip mis gibi yerlestiricem daha .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?