- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #31.141
baya büyük bir bavul olacak galiba :)O çantaya bir doldursam çok rahatlayacağım valla
Ben bebek mağazasından friendly marka almıştım organik, kokusu da yok onunla yıkadım haftasonu. İnternettende sipariş verebilirsin istersen.
Büyük olacak kesin. ANcak sığarım ben ya. Normalde 1 gece kalınıyor hastanede ama Allah korusun bir aksilik oldu da 2 gece kalmamız gerekirse hazırlıklı olmak gerekir :))baya büyük bir bavul olacak galiba :)
ay aksilik olmaz inşallah bir gece kalırız ben evimden başka yerde ne uyuyabiliyorum ne başka bişi kendimi pislikten bitlenmiş gibi hissediyorum baya fazla takıntım varBüyük olacak kesin. ANcak sığarım ben ya. Normalde 1 gece kalınıyor hastanede ama Allah korusun bir aksilik oldu da 2 gece kalmamız gerekirse hazırlıklı olmak gerekir :))
İnşallah ya 1 gece yeter. Hastanede kalmak hiç iç açıcı değil zaten :)ay aksilik olmaz inşallah bir gece kalırız ben evimden başka yerde ne uyuyabiliyorum ne başka bişi kendimi pislikten bitlenmiş gibi hissediyorum baya fazla takıntım var
İlk 5-6 ay bebeğe has bir koku oluyor.süt kokuyor derler ya işte o ama büyüdükçe o koku geçiyorda yavrunu öpüp koklamak onun kokusunu almak apayrı bir duygu.Kizlar daha once doguranlar evlat kokusu diye bisey gercekten var mi?
1 hafta gideceğim sadece çok anlamsız oldu ama neyse.seninde yeni dönemin hayırlı olsun bu arada.Gunaydin.ne guzel bir enerji bu hic bitmez insallah bu hafta boyunca ...
Biz 15 gunluk tatilden sonra is basi yapiyoruz bugün.ogretmen arkadaş larin yeni donemi hayirli olsun az bir sure çalışacak olasakta
Canım teşekkür ederim.resimdekilerin hepsini biberonda dahil havuzluhandan aldım.Bende daha halı almadım ve kararsızım. Ben evleneli 2 seneye yaklaştı hala halılarımdan tüyler çıkıyor. Bebek odasına nasıl birşey alsam diye düşünüyorum.
Ay çok güzeller canım güle güle kullanın. Biberonları nerden aldın bende biberon hazırlayacağımda daha almadım :)
Geçmiş olsun canım inşallah geriler ve kaybolur. Daha önce bir arkadaşım yaşadı aynı şeyi. Çok fazla yıprattı kendini 2-3 prof a gitti. Takip edildi ve sonunda küçülerek kayboldu. Şimdi kızı 1 yaşında çok tatlı ve sağlıklı maşallah. Ama o dönem bizlerde yakından yaşadığımız için çok üzülmüştük. İnşallah senin bebişininkide geçecek.
offf hem de nasıl var, benim cadı 5 yaşına girecek hala mis gibi kokar bana göre.. Hele ki bebekken öyle güzel kokuyolar ki. Allah herkese bu mutluluğu tatmayı nasip etsinKizlar daha once doguranlar evlat kokusu diye bisey gercekten var mi?
Canım teşekkür ederim.resimdekilerin hepsini biberonda dahil havuzluhandan aldım.
Benim hastane 1 gece yatırıyoruz dedi ama ben yinede hazırlıklı gideceğim.Günaydın kızlar.sezeryan olursa 2 gsce yatılıyor ne yazık ki onuda hesap edin.yanınıza bol iç çamaşır ve gecelik ya da pijama alın.
Sana da günaydın :) Bende senin gibi kararsızdım ama eşim son noktayı koydu :)) Bir tane orta boy valize yerleştir ikinizin eşyalarını dedi. Şeffaf valiz çantaları sipariş vermiştim aliexpressten inşallah onlar gelirse onlara koyup yerleştiricem.Günaydın kızlar dün o kadar koşturdum ki yazmaya fırsat bulamadım otuz ikinciyi haftaya girdik bugün şükür zaman daralıyor hergün bebeğin ve kendinizin eşyalarını nasıl çantaya koydunuz ben karar veremedim valizemi koysam ikimizinkini yoksa bebeğinkileri sırt çantasına benim eşyaları küçük valizemi koysam akıl verin bana
süpersin canım en zoru karar vermek zaten, hepsi çok güzel bu arada yanılmıyorsam Ankaradaydın değil mi? benim doğum yapacağım hst. de kapısüsü filan varmış, hediyelikler için kokulu taş magnet yaptırcam. göze alıp başına geçebilirsem sepeti kendim yapmak istiyorum örgüden yada dantel boncuk süslemelerle. lohusa şerbeti için ben de senin gibi düşünüyorum hem şık hem kullan atKızlar alıpta resmini koyamamıştım fırsat bulup.hastane için kapı süsü isimsiz olduğu için hoşgeldin bebek yazdırdım:)hediyelik olarak bebek puseti magneti aldım.keseye koyup büyük bebek arabasında sunucam.biberonların içine kuş lokumu ya da bonibon koyup çocuklara vericem.lohusa şerbeti için plastik bardak aldım dışını tülle süsledim.çikolatayı hacı şeriften sipariş vericem büyük ihtimalle.bebeğin yattığı hastane beşiğiyle benim yatağın ayak kısmına annem pembe tül ve fiyonk ile süsleme yapıcak.hastane süslemesini baya tasarladım çok şükür.
canım üzülme iyi hissetmeye çalış pozitif düşün ki o yönde gelişsin herşey. İnşallah sağlıkla doğar bebişin hiç bi sıkıntısı kalmazKizlar gunaydin,
Benim bebisimin beyninde kist cikti. Doguma dek buyumezse bi zarari olmaz dedi doktor ama yine de cok uzgun hissediyorum. Bi dua edin olur mu ? Nolursunuz.. Saglikla gelmesini diliyorum..
Bende öyle diyorum eşimde birgün kalacsz koca valizlemi gidecez diyorSana da günaydın :) Bende senin gibi kararsızdım ama eşim son noktayı koydu :)) Bir tane orta boy valize yerleştir ikinizin eşyalarını dedi. Şeffaf valiz çantaları sipariş vermiştim aliexpressten inşallah onlar gelirse onlara koyup yerleştiricem.
Merhaba kızlar ben cumartesi günü 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu aldım doktorumdan... bebeğim 2 kilo 650 gr olmuş doktor şekerin nasıl çıkmıştı senin dedi tekrar baktı sonuçlara bir problem yokmuş ama yine de hamurişi, tatlı yeme dedi bu şekilde giderse normal doğumda zormuş.. ben şahsen bebeğin sağlık problemi olmasından korkuyorum aman iyi olsun da birazcık tontik olsun :)
Bende öyle diyorum eşimde birgün kalacsz koca valizlemi gidecez diyor
Allah şifa versin miniğe inşallah sağ salim atlatır. 41. haftayı beklemek her zaman için tehlikelidir kaka yapmaya başladıkları için. Niye bekletirler anlamıyorum. Allah yardımcıları olsun.kızlar günaydın, sağlıkla hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah duam hepimiz için. gece eşimin kardeşi doğum yaptı 41 haftalık olmuştu. suni sancıyla normal doğum oldu ama bebeğin kakası burnuna ve ciğerlerine kadar kaçmış hortum filan takmışlar vakumla çekmişler ve her hst. olmayan bir cihaza bağlanması gerekiyormuş başka hst. götürmüşler o yüzden. dr. nöbet geçirebilir kalıcı bir hasar kalabilir filan demiş( araştırdım ben de nedir bu neden olur nasıl bir tedavisi vardır diye http://www.dr-hsenyurt.com/mekonyum-aspirasyonu.html bu yazıyı okuyabilrsiniz. Allahm hepimize yardım etsin ve yavrularımızı korusun inşallah
Eşime herşey kolay valla sorma deli ediyor beni adam iki badiyle çocuk büyüyecek sanıyor :) hergün bak eksikleri alalım sonra zor olacak dedim üç ay önceden şimdi tutuştu ohhh dedim iyi oluyor sana tutuş böyle akıllanırsın belki dediğin gibi bildiğimi yaparım benAy maşallah yerim ben onuBen de çarşamba günü alıcam raporumu bakalım bizim tombalak kaç kilo çıkacak Normal ya da sezaryen önemli değil boşver. Sağlıcakla kucağımıza alalımdagerisi boş :)
E tabikisi koca valizle gidicez deseydin.Bir sürü götürülcek şey var küçük bi çantaya sığar mı? Sen bildiğini yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?