2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benimki de tutuştu dün daha avize almadık halı almadık napcaz nerden alcaz diyor. Ben daha önce dediğimde daha çok var sakin ol telaş yapma diyordu. Biraz kıvransın sonra el atarım ben yine

Benimki de tutuştu dün daha avize almadık halı almadık napcaz nerden alcaz diyor. Ben daha önce dediğimde daha çok var sakin ol telaş yapma diyordu. Biraz kıvransın sonra el atarım ben yine
Bencede bırak kıvransın valla en iyisi görsünler nasıl oluyor sen avize halı diyorsun biz daha bebek arabası almadık düşün adamdaki rahatlığı yani şimdi tutuştu araba bakıyor diyorum daha var bekle

Açıkçası en korktuğum şey bu yüzden inşallah 36-37de kendiliğinden gelir diye dua ediyorum. Oğlumda yaşadm aynısını 41.haftada suni ile doğdu 15güne yakın küvöz de kaldı

Açıkçası en korktuğum şey bu yüzden inşallah 36-37de kendiliğinden gelir diye dua ediyorum. Oğlumda yaşadm aynısını 41.haftada suni ile doğdu 15güne yakın küvöz de kaldı
ben de oğlumda 42. haftada sezaryen olmuştum suyum gelmedi sancı yok filan ve saatlerce suni sancı çektim normal olması için ama olmayınca olmuyor yani. çok şükür hiç bir problem yaşamamıştık ve bilgim de yoktu bu konuda. Peki sütünüz gelmiş miydi daha sonra?

günaydın kızlar hayırlı sağlıklı sihatli haftalar olsun hepimize .... Bugün iş çıkışı kontrolümmm var nihayettt çok heyecanlıyımm barsak parlaklığı geçtimi noldu dualarınızı bekliyorummmm bugün Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah... Doktordan çıkınca sizinle güsel haberleri paylaşırım inşallah...

M -Moonlight- çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah normal doğum için bekletiyor bazı dr lar 41. haftayı ama tehlikeli haftalar tabii ... 39. hafta olgunlaşma haftası diye geçiyor.... Allah sağlıkla sihatle kavuşmayı nasip etsin...

bir de arkadaşlar aliexpress ten bebek arabası alan var mı bende daha arabasını alamadım aliexpress te beğendim bi kaç model fiyatları da buraya göre baya uygun ama çin den geliyor ya kumaşı boyası zararlı bi kimyasal var mıdır içim rahat etmedi pek

cumartesi e bebekte bebek arabalarında indirim var ben ordan alacam aliexperess hakkında hiç bilgim yok

Bende 0 cm ve 0sancıyla gittim doğuma suniverdler ama kolay oldu doğum sütte hemengrldi

mozak merakla bekliyorum haberlerini. İnşallah iyi haberler vereceksin bize Şimdi artık herşey çin de üretiliyor ama yine de sen buradan bak bence arabaya. İçin daha rahat eder

simarik83 amin canım inşallah çok saol galiba burdan alıcam canım hem hafta sonu ebebekte indirim varmış oraya bakarım en azından burdakiler de bir sürü standarta uygun diye belge oluyor öle daha çok içim rahat etcek

ozaman bende bakayım ctesi günü canım.. bu hafta gittim pek bişey de indirim yoktu oyuncaklarda falan vardı bişey almadan çıktım
Bu hafta bende bişey bulamadım indirim var diye gittim ama bişey yoktu alacak dediğin gibi indirimdeki arabayı incelendim dün hafif güzel araba trevel sistem alacakken aklıma geldi indirimlere baktım cumartesi indirimde iyi denk geldi

kızlar bende hafif araba arayanlardanım..baby2go 6020 pinna deluxe sadece3,5 kiloluk çift yönlü kullanım bebek arabasını ve Papetto PA800 Chicago Çift Yönlü Ultra Hafif Bebek Arabası 3,9 kg bir araştırın derim çok hafif ve kullanışlı olduğunu duydum

kızlar selam, iyi bol tekmeli haftalarımız olsun, hastane süslemesi için bişey dusunuyor musunuz? ben sanırım ekteki gibi yaptıracagım, kapı susune de karar verdim ama daha isimi netlestiremedik.. siz neler yapacaksınız?

Eklentiler

• süs.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 119
kızlar ben sabit beşik aldım onun dışında bir de bebek hamağı aldım.. beşiği karyolamın yanına koyacağım hamağı ise diğer odalarda bebek yanımızdayken kullanırım diye düşündüm.. ama hala kararsızım sallanan park yatak almalı mıyım ayrıyetten

ben ilk aylarda kullanmak için anneyanı aldım birde normal bebek odası düşünüyoruz. anne yanı ilk başlarda yeter diye düşünüyorum.ama başka birşey almak gerekir mi bilemiyorum

ben ilk aylarda kullanmak için anneyanı aldım birde normal bebek odası düşünüyoruz. anne yanı ilk başlarda yeter diye düşünüyorum.ama başka birşey almak gerekir mi bilemiyorum
anne yanı sallanıyor mu benim beşik sallanmıyor sabit oyuzden diğer odalarda hamak kullanırım diyorum ama gece acaba sallanmak ister mi

M -Moonlight- gecmis olsun canim insallah sifa olur bebise tedavi.Bence ihmal edilmis bir dogum olmus sanki.8 yegenim var ve onlarin hepsinde dogumda bizzat sahit oldum kendi hamileligimde de cok takip ettik.Yine olacagi varsa oluyor ama bilmekte fayda var diye dusunuyorum.son haftalar beklemek yani 40 ve sonrasi tehlikelidir bebek artik kakasini yapabilir yuksek ihtimal normal dogum icin bekleniyorsa dogum öncesi eger patlamamissa ebe yada doktor suyu kontrollu patlatir ve bebegin kakasini yapip yapmadigina bakar suyun renginden temizse devam edilir degilse hemen sezaryane alinir cunku bebegin cigerlerine kacar bu kesindir o yuzden sezaryn olur.bu durum vajinal iltihap olup olmamsi icinde onemlidir eger annede iltihap varsa doktor sezaryne yönlendirir.
Ben kizimi 38 de dogum yaptim eve patlatti suyuma bakti temiz dedi sonra normal sekildr devam ettik mesela.Insallah rabbim tez vakitte sifa versin.

Canim güle güle kullanin:) acikcasi bu konu biraz bebekle alakali eger cok huysuz olursa ki insallah cok uslu olur-sallanmaya ihtiyac duymaz ve sabit besigine yatirabilirsin ama sallanmaya alistirirsan o sekilde ister uykuya dalmak ve sabit besiginde zorluk cekebilirsin.benim fikrim besik ve hamak yeterli olur :) ihtiyac olursa gidip almak daha tasarruflu olur hem yer hem maddi acıdan:) tabi yine siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…