2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben park yatak aldım ama sallanma aparatını taktırmadım beşiğinde sallanarak uyumaya alışan bebek başka yerde zor uyuyor yiğenimden biliyorum gittin yerde rezil oluyorsun illa sallanmak isterse bir zaman sonra ayağımda sallarım ben nerdeysem ayaklarım orda nasılsa :)

çok teşekkür ederim canım:)

Allah icinize sindirsin insallah canim:)
Ben suslemeleri kendim yaptim hastane anlasmasinda yok.
Kapi süsü yaptim tül aldim benimle bebegin besigi icin 2 adet ponpon tavan süsü aldim.kendim yastik diktim kapi susümle takim.
Kullan at serbet bardaklarimi susledim sepetimi süsledim cikolta icin serbetlik ,balon kolonya cupcake aldim.Hediyelik de kokulu tas yapiyorum.cok uyguna mal oldu hemde vaktimi gecriyorum:) dun de terlik ve tacimi yaptim cicekli hatta kizimada yaptim ayni takim kiskanmasin diye yakasina da abla oldum diye süs yapicam:) ve aksam etiketlerimi siparis verdim:)

aynen canım söylediğin çok iyi oldu ben de bu hafta alayım diyordum artık ctesi günü nü beklerim senin beğendiğin model hangisi benim aklımda hiçbişi yok şuan hafif olsun diyorum sürmesi rahat olur bide maddi olarak çok zorlamasa iyi olur bu ay ki maaşı ilk haftadan bitirdim :)

Para dayanmıyor bunlara :) kız çeyizi gibi maşAllah al al bitmiyor :) arabanın markası joie fiatını tam hatırlamıyorum ama bir küsürdü indirimle yedi yüz gibi bir fiata geliyor

Slm kizlar bebegin kiyafetlerni falan ne zaman yikayip hazirliyorsunuz ben 29.ncu haftadayim daha cok erken demi?

Para dayanmıyor bunlara :) kız çeyizi gibi maşAllah al al bitmiyor :) arabanın markası joie fiatını tam hatırlamıyorum ama bir küsürdü indirimle yedi yüz gibi bir fiata geliyor

evet canım valla öyle.... geçen gün eşime de dedim sanki yeni evleniyoruz gibi maddi manevi telaşı ayrı alış verişi ayrı :) tamam canım bende uğrucam inşallah bi aksilik olmazsa ctesi günü ebebek e :)

kızlar özel olacak ama ben eşimle yakınlaşmadan baya uzaklaştım son zamanlarda sanki bebeğime zarar vereceğim korkusu var doktoruma henüz sormadım ama son üç ay için bu durum sakıncalı olabilir mi

Slm kizlar bebegin kiyafetlerni falan ne zaman yikayip hazirliyorsunuz ben 29.ncu haftadayim daha cok erken demi?

çok erken değil bence canım.. çok ağırlaşmadan yapmak lazım ben yıkadım ütüledim herşeyini bitek çantamı hazırlamadım onu da önümüzde ki hafta sonu yapmayı planlıyorum nolur nolmaz herşeye hazırlıklı olmakta fayda var.

kızlar özel olacak ama ben eşimle yakınlaşmadan baya uzaklaştım son zamanlarda sanki bebeğime zarar vereceğim korkusu var doktoruma henüz sormadım ama son üç ay için bu durum sakıncalı olabilir mi

aslında doktorlar bir sıkıntı yoksa erken doğum riski falan son bir aya kadar hafta da 1 yada 2 kez izin veriyor canım ama durum bende de aynı yani korkuyorum yanlış bi hareket olur bişey olur gerek yok.. kanka olarak takılıyoruz :)

Ben kuyafetleri yıkıyorum şimdi acaba sonramı ütülesem yoksa yıkayıp ütületip koysam mı karar veremedim bakıyorum genelde ütüyü sonraya bırakmışsınız

Çok geçmiş olsun inşallah bebiş çabuk iyileşir 40. hafta bittiği gün sezaryen oldum ben açılma sancı vs.yok diye şimdi ise doktorum 39. haftada yaparız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…