2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
evet biz de kankayız :))
28.haftaya kadar bende kısıtlama koymadim doktorumda bisi demedi.ama son 3 aya girince kendim biraktim acikcasi koca gobısle de zor:)hemde korkrtum artik bide bu ogluş asagida cok hissediyorum kafa gelis de duruyor.artik kankayiz:) lohusalik cikana kadar:) sonra yeni evli gibi oluyosun cok komik oluyo utanmistim ben.biz nelere sabrediyoruz hem fiziki hem ruhi.bosverin onlarda biraz sabrediversin

Ben kuyafetleri yıkıyorum şimdi acaba sonramı ütülesem yoksa yıkayıp ütületip koysam mı karar veremedim bakıyorum genelde ütüyü sonraya bırakmışsınız
Ben dün yorulmamış olsam ütüleyecektim benimki mecburiyetten kaldı :)) Bu akşam ütüleyemem dizim var Yarın başlarım ütülemeye

kızlar özel olacak ama ben eşimle yakınlaşmadan baya uzaklaştım son zamanlarda sanki bebeğime zarar vereceğim korkusu var doktoruma henüz sormadım ama son üç ay için bu durum sakıncalı olabilir mi
biz hamile kaldığımdan beri kankayız ilk başta doktor yasakladı düşük tehlikesinden sonrasında sormadım bile bebişe bişey olur korkuyorum hala

simarik83 sende devam edeceksin 37. haftaya kadar değil mi? benim bide sağ damarımda biraz problem çıkmıştı bebeğin beslenememe problemi vardı korkuyordum gayet iyi beslenmiş :)) doktor amcası çok bile yemiş dedi en son 19 ocakta gitmiştim 19 günde 1 kilo almış... babasına çekmiştir dedim eşim 4.200 doğmuş ama dr senden besleniyor sana çeker sende annenden alırsın dedi biz 3 kardeşiz 3 kilo civarı doğmuşuz

ben yıkadıklarımı ütüleyim en iyisi zaten evdeyim boş boş oturuyorum

Yap tabi ya bende evde olsam yapardım :)

Evet canım 37 ye kadar çalışcam bir sıkıntı çıkmazsa. Ay valla maşallah fazla fazla beslemişsin gerçekten bebişi :)) daha iyi ya ele avuca gelir en azından

anne yanı sallanıyor mu benim beşik sallanmıyor sabit oyuzden diğer odalarda hamak kullanırım diyorum ama gece acaba sallanmak ister mi
buda sallanmıyor alışmasa iyi olur sallanmaya ben tek olacağım sonrasında. reflu için açısını ayarlanıyor olması horşuma gitti
Doğumu devlette mi yapmayı düşünüyorsunuz özeldemi kizlar
bende özelde yapacağım

galiba çoğumuz aynıyız. su anda nefes almakta bile zorlanıyorum.iki yürü yürüyünce hemen duruyorum.daha fazla hareket edemiyorum.az biraz onlarda çeksin.

kızlar yeni bir sorum daha var napim herşey kafama takılıyor... lansinol göğüs ucu kremini başlasak acaba cok mu erken bazı yerlerde son iki ay kala başlayın yazıyor kimisi de erken doğuma neden olur göğüs ucunu uyarmayın diyor sizin bilginiz var mı
not: doktoruma bunu da soracagım haftaya ama sormuş olan vardır belki aranızda

amin cnm inşallah hiç bir anneye böyle üzüntüler yaşatmasın sağlıkla gelsin miniklerimiz. senin de güzel haberlerini bekliyoruz :)

Benim geçen hafta hafif kuruma vardı kullandım geçti o yüzden kullanmayı kestim 35. haftada başlamayı düşünüyorum. Yapısı katı biraz o yüzden göğüsü uyarmaması için ben önce iki elimin parmaklarıyla biraz yumuşatıp sonra göğüse sürdüm. Göğüsünü takip et kuruma belirtisi gördüğünde kullanmaya başla ki ilerlemesin.

hamak ben de almayı düşünüyorum kullanışlı olur mu tam karar vermedim henüz

hamak ben de almayı düşünüyorum kullanışlı olur mu tam karar vermedim henüz
canım hafif olması taşınabilir olması açısından cok rahat kardeşim kızı için kullandı ve cok memnun kaldılar ama bebek hareketlenmeye kalkmaya baslayıncaya kadar sonrasında düşme riski olabiliyor dikkat etmek lazım:) resmini koydum şimdi

Ben kuyafetleri yıkıyorum şimdi acaba sonramı ütülesem yoksa yıkayıp ütületip koysam mı karar veremedim bakıyorum genelde ütüyü sonraya bırakmışsınız
yıkayıp ütüleyip hurca kaldırabilirsin canım sonrasında yerleştirirsin ben öyle yaptım

Bende de 2 gündür öksürük var kızım hastaydı iştahsız hiçbir şey yemek istemiyor sürekli bir şeyler hazırlamaktan üşüttüm galiba zencefilli süt içtim iyi geldi ıhlamur almayı unutmuşum sabah alışveriş yaparken eşim 2 kutu antibiyotik içti doktor kızıma yazdı 2 gün verme belki atlatır dedi vermedim ben de bakalım ben ilaçsız kaç günde atalatıcam

Marketlerde dalin bulunuyor sürekli alabilirsin

kızlar tavsiyeniz üzerine uni baby deterjan aldım sıvı. şu an çamaşırlar yıkanıyor . dışarıda kurutmucam içeride kurutucam. sonra utuleyip dizicem rahatken yapin kizlar sonra zor olabilir

Günaydın annesi bebişler sizede günaydın
Huzurlu sağlıklı az tripli bir hafta olsun hepimize. Hayatımızda ki en güzel günler bunlar bence bebeğimizin en güveni yerde ve hep bizimle.
Katılıyorum hem şimdi bebişimizi de işe getirebiliyoruz izinler bitince evde bırakıp gelmek çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…