2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar tavsiyeniz üzerine uni baby deterjan aldım sıvı. şu an çamaşırlar yıkanıyor . dışarıda kurutmucam içeride kurutucam. sonra utuleyip dizicem rahatken yapin kizlar sonra zor olabilir
ben hava alarak kurutulmalarından yanayım evde çamaşır odasında camı bir süre açarım :) dışarıda hava temiz değil gerçi ama havalanması iyidir sanki :)

bebeğin kıyafetlerini yıkamak için elbise dolabini bekledim o da gelince onu bir güzel sildim önce.
düzen çok önemli benim için. kuruyup utuledikten sonra çok güzel dizmem lazım ınternet te bile bakıyorum nasıl daha güzel dizebilirim diye

Reactions: mnt
Şimdi yürüyemiyosan ağırlaşınca yürüyebilir misin acaba ama rahatsız da oluyorsan yürüyüp yürümemen gerektiğini en iyi sen bilebilirsin milletin lafına bakma tabii ki hızlı yürümemelisin ev-iş yeri arası 5 dakika ama artık ben 15 dakikada yürüyorum

:) takıntılı anniş :) inşallah içine siner bu işler eğlenceli tabi :)

ben hava alarak kurutulmalarından yanayım evde çamaşır odasında camı bir süre açarım :) dışarıda hava temiz değil gerçi ama havalanması iyidir sanki :)
ilk yikamam oldugu icin bir de hava kapali ve belki kotu kokabilir disarida diye bu sefer iceride kurutmak istedim . nisan da hava cok guzel olur mis gibi hava ve güneş olur o zaman balkonda kuruturum

Reactions: mnt
bebek arabasını görüp almalısın bence canım sürüşüne kumaş kalitesine ağırlığına yakından bakmalısın

bugun alışverişe ciktik esimle en az 5 magazaya girmisizdir 2 saat falan dolastik eve gelmeye az kala kasigima agri girdi. ya çok yürüdüm ya da bunyem zayıf anlamadım ki

canım zencefili ben zararlı diye biliyorum artık son aylardayız yiyebilirix galiba ama yinede dozu önemlidir heralde.bitkisel çaylarda öyle günde 2 fincan nane limon içiyorum ben sadece

Ben daha dolap falan almadim... onu dusunuyorum...

kızlar yüzünde kararma olan var mı benim suratım lekelendi geçer mi doğumdan sonra çok çirkin oldum

Ben daha dolap falan almadim... onu dusunuyorum...

bende aldım ama gelmesi 1 ayı bulur dedi mobilyacı... şöyle yaptım önce bir hurcu yıkadım ütüledim sonra kıyafetlerini o hurca koydum dolabı gelsin havalandırır siler sonra kıyafetlerini yerleştiririm dedim... evinde hurç yoksa temiz bir çarşafta iş görür..

masallah 1.650 yazcaktiniz sanirim.haftaniz dogru mu

Benim hastane 1 gece yatırıyoruz dedi ama ben yinede hazırlıklı gideceğim.
Bende 2. Günün akşamında çıkmak istiyorum bu sefer çünkü evdeki kızımı ilk kez yalnız bırakıcam.ilk kez bensiz uyuyacak.bunlar çok üzüyor beni.o yüzden en azından 2. Geceyi evde geçirsem daha iyi olacak tabi doktor izin verirse.

Teşekkür ederim canım.valla günlerce internetten baktım modellere sipariş verecektim.gecelik için gideyim bir havuzluhana dedim gitmişkende şansıma bütün süsleme işini hallettim çıktım.darısı başına.insan halledince kafası rahatlıyor.bu arada istanbulda yaşıyorum ben ama doğma büyüme ankaralıyım.benim hastaneninde kapı süsü var ama çok klasik olduğu için aldım ben yinede.hastaneye gidince bak bakalım içine sinerse almazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…