- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #31.241
Maşallah bu hızla giderse 4 kiloyu bulur senin tosbağa:)şekerden olmasında.ırsi demekki.Merhaba kızlar ben cumartesi günü 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu aldım doktorumdan... bebeğim 2 kilo 650 gr olmuş doktor şekerin nasıl çıkmıştı senin dedi tekrar baktı sonuçlara bir problem yokmuş ama yine de hamurişi, tatlı yeme dedi bu şekilde giderse normal doğumda zormuş.. ben şahsen bebeğin sağlık problemi olmasından korkuyorum aman iyi olsun da birazcık tontik olsun :)
Allah yardım etsin.inşallah bir araz bırakmazkızlar günaydın, sağlıkla hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah duam hepimiz için. gece eşimin kardeşi doğum yaptı 41 haftalık olmuştu. suni sancıyla normal doğum oldu ama bebeğin kakası burnuna ve ciğerlerine kadar kaçmış hortum filan takmışlar vakumla çekmişler ve her hst. olmayan bir cihaza bağlanması gerekiyormuş başka hst. götürmüşler o yüzden. dr. nöbet geçirebilir kalıcı bir hasar kalabilir filan demiş( araştırdım ben de nedir bu neden olur nasıl bir tedavisi vardır diye http://www.dr-hsenyurt.com/mekonyum-aspirasyonu.html bu yazıyı okuyabilrsiniz. Allahm hepimize yardım etsin ve yavrularımızı korusun inşallah
Olabilir bak bu guzel fikir... sunu sorayim 0-3 aylik bebek zibini olarak kac tane aldin? simdi dogum tarihlermiz hemen hemen ayni ayda... nisan sonuna dogru baharimsi bir mevsim olur fakat yeni dogan yine de kollu ister diye dusunuyorumbende aldım ama gelmesi 1 ayı bulur dedi mobilyacı... şöyle yaptım önce bir hurcu yıkadım ütüledim sonra kıyafetlerini o hurca koydum dolabı gelsin havalandırır siler sonra kıyafetlerini yerleştiririm dedim... evinde hurç yoksa temiz bir çarşafta iş görür..
Cok yormussun kendini belli bir kere dun ben yuruyuse ciktim 10 dak sonra kasiklarim agrimaya basladi geri dondum ve ben daha yeni 29 haftaligi bitirdim... dikkat et kendine fazla yuklenme... erken dogumu falan tetikleme...Dun baya evin icinde ayakta durdum.ev isi su bu...gece bebisim uyutmadi.sabah oglumu okula goturdum.hemsire kontrole cagirdi.kahvalti da etmemistim.bekledim.tansiyon da cikti ama dinlenme surem azdi.sonra dustu
Eve geldim hep normal.kursa gittim.simdi tum kaslarim agriyor.en cok karin kaslarim..guclendirmek icin ne yapabilirix.yurudugum zaman da kasiklarim agriyor..moralim bozuluyor daha erken bunlar icin
7-8 tane zıbını var şuan canım bi kaç askılı da aldım ben bizim buralara yaz çabuk geliyor :) 2 tane 10lu hastane çıkışı var 4 tane ayrıca tulum aldım mevlüt için kokoş bi elbise aldım yelek ceket vs :) kendime bişi alamıyorum malum kilo sürekli artıyo ben de kızıma aldım :) ama alış veriş yaparken ağız silmek için mendil almayı unuttum onu da ctesi e bebekten alıcam inşallah senim de aklın da olsun :)Olabilir bak bu guzel fikir... sunu sorayim 0-3 aylik bebek zibini olarak kac tane aldin? simdi dogum tarihlermiz hemen hemen ayni ayda... nisan sonuna dogru baharimsi bir mevsim olur fakat yeni dogan yine de kollu ister diye dusunuyorum
Kizlar yaaa kizim hastalanmisti cok şukur onun gecti ama bana bulasti tabiki.Yine cok sükür bogaz agrim garagaralarla gecti ama sabahtan beri yagmur gibi burun akintim var kac selpak bitirdim ustune bide tuvalet kagidi bitirdim düsünün yani (yumusak oluyo diye kullandim:) burnum sökülcek artik.
Öneriniz var mi? Bu burun akintisi basta iyiydi bas agrisi yapiyordu galiba sinuslerim bosaliyor.ama bittim.bide sumkurdukce kokrkuyorum Ikinma gibi olur mu diye
Delik görünüyor bende sadece kaşıntı var 4. Aydan beri her gün çatlak kremini kullanıyorum ve ikinci gebeliğim ilkinde hiç çatlak yok bunda da olacağını sanmıyorum, ah bu kaşıntı bir gecseben de bir ara cok feci kasiniyordum özellikle göbek deliğim .kenarına biraz yara da yaptım sonra kendiliğinden geçti .normal kaşıntı geriliyor büyüyor sonuçta. Ha bir de gobegimi deliği artık delik yok tabi dümdüz oldu ve hafif siyahlasti sizde de bu durum var mi?
Tamam saol bende yavas yavas alacagim. hafta sonu biseyler bakacam.. yatagini banyosunu aldim biberon falan bakacam yarin.h
7-8 tane zıbını var şuan canım bi kaç askılı da aldım ben bizim buralara yaz çabuk geliyor :) 2 tane 10lu hastane çıkışı var 4 tane ayrıca tulum aldım mevlüt için kokoş bi elbise aldım yelek ceket vs :) kendime bişi alamıyorum malum kilo sürekli artıyo ben de kızıma aldım :) ama alış veriş yaparken ağız silmek için mendil almayı unuttum onu da ctesi e bebekten alıcam inşallah senim de aklın da olsun :)
Selam ilk 3 ay gazi rahat cikaramagi icin tabii her bebek ayni degil sutunu ictikten sonra gazini cikarirsan rahatca uyur. Sallamayanne yanı sallanıyor mu benim beşik sallanmıyor sabit oyuzden diğer odalarda hamak kullanırım diyorum ama gece acaba sallanmak ister mi
Selam sallanmak alistirmaya bagli.. ilk 3 ay sutunu ictikten sonra gazini cikarirsaniz gayet huzurlu uyur. Ben kizimi hic sallamadim. Sutunu icirip direk yataga.. kizim simdi 2 yasinda hala uykusu cok iyidir. Dilerim ikinci kizimda ona benzer ve sizlerinkide cok rahat gecer..anne yanı sallanıyor mu benim beşik sallanmıyor sabit oyuzden diğer odalarda hamak kullanırım diyorum ama gece acaba sallanmak ister mi
gecer canim biraz dayan her guzel sonucun bir sıkıntısı olurmuş. ben de krem alacaktim ama dogal dan sasmak istemedim tatli badem yağı kullaniyorum şükür benim de catlak olmadi tuylenme falan da yapmıyor özellikle tatlı badem yağ yapmıyor. bir de benim annem kullanmış üç çocuk doğurmuş çatlağı yok onundaDelik görünüyor bende sadece kaşıntı var 4. Aydan beri her gün çatlak kremini kullanıyorum ve ikinci gebeliğim ilkinde hiç çatlak yok bunda da olacağını sanmıyorum, ah bu kaşıntı bir gecse
Kalca agrisini ben 5.inci ayda hemde tam senin gibi yuruyusten gelmistim.. bir au ustune basamadim... doktor odem dedi magnezyum tozu verdi hemen etkisini gostermiyor 20 gun yattim.. anca kendime geldim..Bugün dışarıda iki saat falan yürüdüm ya kızlar şimdi kalcamin iki tarafı da ağrıyor ya hiç agrimazdi normal mi sizde de kalca da agri oluyor mu?
Gözün aydın arkadaşım.maşallah yavruna.Kızlar doktor muayenesinden çıktım çok şükür dualarım kabul oldu barsak parlaklığı tamamen kaybolmuşkızım da 1500kg olmuş boyu da 37cm :) çok şükür iyi geçti muayene bi tek yüzünü göstermedi yine :)
Gözün aydın arkadaşım.maşallah yavruna.
gözümü korkutma kız ağlarım benKalca agrisini ben 5.inci ayda hemde tam senin gibi yuruyusten gelmistim.. bir au ustune basamadim... doktor odem dedi magnezyum tozu verdi hemen etkisini gostermiyor 20 gun yattim.. anca kendime geldim..
Burnunun akması daha iyi.hapşurmayla sümkürmeyle hiç bişey olmaz korkma.ben hastalandığımda öksürmekten artık boğazım o kadar tahriş olmuştuki kan kokusu geliyordu burnuma resmen.geçti çok şükür kazasız belasız.sende iyileşirsin inşallah.ateşin çıkmasın yeter.Kizlar yaaa kizim hastalanmisti cok şukur onun gecti ama bana bulasti tabiki.Yine cok sükür bogaz agrim garagaralarla gecti ama sabahtan beri yagmur gibi burun akintim var kac selpak bitirdim ustune bide tuvalet kagidi bitirdim düsünün yani (yumusak oluyo diye kullandim:) burnum sökülcek artik.
Öneriniz var mi? Bu burun akintisi basta iyiydi bas agrisi yapiyordu galiba sinuslerim bosaliyor.ama bittim.bide sumkurdukce kokrkuyorum Ikinma gibi olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?