2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar sizin minikler de keskin hareketlere başladı mi dün gece beni uyutmadı özellikle saat gece 01.00 larda hareketlere başlıyor bu dogunca da mi böyle olacak gündüz sessiz gece sanki boks yapıyor karnimda.böyle karnım yamuk yumuk oluyor izlemesi güzel ama bazen kasıklara da baskı yapıyor ona kızıyorum o zaman acele etmek yok daha zamanın var diyorum düzeliyor

Tamam saol bende yavas yavas alacagim. hafta sonu biseyler bakacam.. yatagini banyosunu aldim biberon falan bakacam yarin.

Biberon avent in bi cam biberonunu aldım birde bir kutu da ikili satılıyordu 125mg lık ekonomikti baya bide ondan aldım yeter heralde inşallah biberona hiç gerek kalmaz bakalım.. ozaman sana yarın kolay gelsin iyi alış verişler :)

Ben senin kadar siddetli hissetmiyorum.. anda arada basini falan bastiriyor veya aniden tekme atiyor onlari hissediyorum uyutmacagi sekilde degil belki daha 29 haftalik oldugum icindir

Yok cnm aglanacak bisey degil ama cok zor yalan degil.. doktoruna danis sana biseyler verir bence
duramazsam ben de mecbur giderim yarina duzelirim insallah yuruyorum cok da kotu degilim.yatmadan once iki bardak da sut icerim yatarim Allah buyuk yarin ola hayrola.

Bisi olmaz dimi.sorma Allahtan öksürük simdilik hafifledi ökürdukce fena oluyodu alt tarafim.atesım cikmadi cok sükür rabbime.kemik sulu corba ictim insallah rahatlatir.
nisanyagmurumm sagol canim.
Insallah cabucak toparlarim.

Saol cnm... ben asinda bir an once su dolap isini bir halletmek istiyorum... daha almadim bakmadim bile etrafa diger kucuk seyleri sonralara birakacam

Arkadaslar herkes mevlutluk giyecek aldığını yaziyor sormayı unutuyorum doğduktan ne zaman sonra mevlüt okutacaksınız ???

gozun aydin olsun canim...rabbim baska sikinti gostermesin.hayirlisi.ile.kucaklarimiza alalim ins

gece uyutmadi gunduz de uyutmuyor icerde disko disko yapiyor sanki

Bugün dışarıda iki saat falan yürüdüm ya kızlar şimdi kalcamin iki tarafı da ağrıyor ya hiç agrimazdi normal mi sizde de kalca da agri oluyor mu?
Bende de 6.aydan beri oluyo hatta suanfa agrıdan uzanıyorum magnezyum verdi doktor ama geçmiyo benimki 1saat ayakta kalıyim kalcamın iki tatafı belimin aşagısı kopuyo sanki bazen sabaha kdr uyutmuyo bile

Bende de 6.aydan beri oluyo hatta suanfa agrıdan uzanıyorum magnezyum verdi doktor ama geçmiyo benimki 1saat ayakta kalıyim kalcamın iki tatafı belimin aşagısı kopuyo sanki bazen sabaha kdr uyutmuyo bile
Kizlar sabredin ve sukredin bunlar hep iyi isaretler hersey yolunda.. dogumdan sonra hersey gecer..

uzaninca geçiyor canım şükür şimdi daha iyiyim ağrı kalmadı en iyi ilaç bol dinlenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…