Merhaba tatlı annişler ve minikolaaaaarrrr
32+0 olduk biz ve çalışabilir raporumu aldım. 15 Mart'a kadar bir aksilik olmazsa çalışmaya devam
Oğluş 2200 gr olmuş. Doktorumuz şapka nurmarası büyük olacak dedi yani koca kafalı küçük bir adam geliyor
Nst ye girdim kasılmalarım çıktı ufak ufak. Zaten cumartesi gününden beri hissediyordum. Doktorum eğer çok sık olur ve seni iyice rahatsız ederse gel hemen 1-2 gece yatıralım bebek için ciğer geliştirici sana da sancı önleyici yapalım dedi. İnşallah artmaz. Biz endişelendik eşimle hemen çıkar çıkmaz civile girdim mamasını, bezini birkaç ufak tefek eksiğini de aldım çıktım. Hastane çantasını eksiksiz yapmam lazım artık. Bu arada bebiş dönmüş kafası aşağıdaydı. Kafa ölçümü yaparken vajinamın hemen üstünden ölçtü. Bilek ağrılarımı sordum. Tuzu azalt, yiyeceklerinin kalorilerini kontrol et abartma dedi. Eğer iyice dayanılmayacak kadar kötü olursan fizik tedaviye yönlendiririm dedi.
Eşimde çok tedirgin oldu bundan sonra yürümek dışında ayakta durmak yok dedi. Ama bir sürü yapılacak şey var dinlenerek yaparım artık. Bu arada son anda oğluş yüzünü gösterdi yanakları kocaman olmuş, toparlak bir burnu vardı ama sonra yine kafayı gömdü
Fotosunu çekemedi doktorumuz ama olsun biz gördük oğluşu
Bizden bugünlük haberler böyleeeee