2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlarr nasıl gidiyor. hazırlıklar ne alemde. bizim bugün kontrolümüz vardı. 1587gr ve 41cm olmuşuz. nasıldınız siz bu haftalarda?

ben de 21 şubatta alıcam... ya şuan bile zor geliyorum hesapladım 37 hafta 28 mart yapıyor bir de yoğun ki bu hafta işler çok yoruluyorum vücut yorgunluğu çok yok ama bilgisayar başı belim ağrıyor ayaklarım şiş nasıl olcak bilmiyorum

Hafta ilerledikçe zorlanıyor insan evet gidebildiğimiz kadar gitçez mecbur seni çok zorluyorsa sağlığınızı teklilere atma bence

kızlar hastanede giymek için pijamalarınızın bedenini suanki bedeninize göre mi daha büyük mü aldınız
şu anki halimle daha ne kadar şişebiliriz ki en fazla bir iki kilo alırız herhalde

kızlar hastanede giymek için pijamalarınızın bedenini suanki bedeninize göre mi daha büyük mü aldınız

ben de geçen hafta aldım alırken bi üstüme geçirdim baktım oluyor aldım doğumdan sonra da ortalama bu kadar olur göbişlerimiz diye düşünüyorum :)

Maşallah tosbana:) kocaman oldular artık.yalnız ben ilk hamileliğimden hatırlıyorum 30-40 civarı çıkıyordu.sancı olarak kabul etmiyorlardı onu.birde düzenli mi sancılar o da önemli tabi.
Ben 31+ 3 te gidecem Dr Ozaman verir mi çalışabilir raporunu illa 32+0 mı olmak zorunda
Tam 32+0 olduğun gün alman gerekiyor.benimde pazar günü doluyor 32 haftam pazartesi alıp vericem çalışamaz raporunu.

Şimdiki bedenime göre aldım ben.sezeryandan sonra sanki bebek hiç karnımdan çıkmamış kadar büyüktü göbeğim ilk bir iki hafta.hatta kızımı bir haftalık olduğunda hastaneye kontrole götürdüğümde teyzenin biri sizin ne kadar kaldı doğuma diye sormuştu bana.ağlamamak için zor tuttum kendimi:)normal doğum yapan bir arkadaşımı doğum yaptığı gün ziyarete gittik geçenlerde.onun göbekte çok şişti.rahim zaten büyük oluyor bebek çıksada.birde ödemde oluyor vücudunda.ona göre küçük alma yani.

Kizlar bugun hic keyfim.yok midem agriyor adet sancim var ve hic istahim yok... dun kayinvaldem mangal yakti bana baya et yedirdi sanirim protein fazla geldi istahi kesti bilmiyorum... hic halim yok... ustelik kereta butun gun tekmeledi ☺

kizlar bebeisime taki yastigi yaptim ic dolumu yapmadan cekilmisti bu resim atim dedim
Güle güle kullan canım.çok güzel olmuş otayasın dantel dimi
İyi akşamlar kızlar nasılsınız bebişler nasıl bugün bakamadım slm verim dedim
İyi akşamlar hoşgeldin Gündüz birden hava soğudu galiba soğuk aldım karnım ağrıyor arada kramp geliyor. Soğuk çok etkiliyor beni

Amin cnm. Ama çok olumsuzum şu anda. Mart annelerinde bu yüzden erken doğum yapanlar olmuş... Sabahı Nasıl edeceğim bilmiyorum...Nolur bana ve bebişime dua edin...

benim de mart sonu nisan bası doluyor 37. haftam, cok zor vallahi hıc o gucu bulamıyorum kendimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…